Enkelille siipisulat


Halusin itselleni enkelin siivistä korusetin. Korvikset jo teinkin, mutta kaulakorun kanssa oli mietittävä tovin aikaa, että mitä siihen tulisi, miten ja minkä värisenä jne. Nyt sitten sain idean ja toteutuksen. 


Tältä se näyttää. Sininen helmi antaa kivan yksityiskohdan. Samoin lintunen ja siipi. 


Ja hei, helmiä on eri värisiä! En osannut päättää, haluaisinko korusta sittenkään sinisen vai fuksian värisen? Sitten toisaalta ruskealle helmellekin olisi tarvis... Hm... Tehdäänpä sitten koru, missä on kaikki värit! 


Nämä helmet vaan ovat niin syötävän ihania! Tunnistaako Enkuli ne?


Ja mikä parasta, korua voi käyttää joko yksi värisenä valitsemallani helmellä tai kahdella helmellä, kolmella... Niin monta kuin niitä haluan! 

I LOVE THIS!

Nyt ongelmana on se, että vasta valmistuneet enkelin siipi-korvikset eivät olekkaan sopivat tähän settiin! siispä ne siirtyvät kauppaan ja ovat siis käyttämättömät kun enhän mä niitä ole kerennyt kokeillakkaan vielä! Ja alan tekemään itselleni tähän koruun sopivia enkelin siipikorviksia. Tiedä, vaikka rannekorukin syntyisi vielä. 

Ja huoh. Yhtä vääntöä tämä aamu ollut! Yksi ainokainen paperilappu, jonka tarvitsisin putkifirmalta, ei vaan tule! Olen nyt 4:lle eri typille soittanut siitä. Paperihan on luvattu minulle toimittaa! Nyt neljäs selvittää viidennen kanssa, mitä siellä oikein tapahtuu ja missä paperi viipyy.

Paras oli yks huoltomies, jolle soitin. Selitin tilanteeni, niin hän alkaa inttää, että eihän ehjiä tarvikkeita aleta korjata eikä mitään muutakaan nyt voida tehdä! KÖH KÖH... 
Anteeksi, mutta kuuntelisitko minua hetken... 
EN ole väittämässäkään vialliseksi ehjää asiaa, enkä vaatimassa mitään korjausta. Minulle ne asiat ovat ihan selvät. Minä tarvitsen vain ja ainoastaan yhden dokumentin allekirjoituksen kera! 
Jeppe hiljeni. 
Kysyin uudestaan, saisinko edes sen firman puhelinnumeron, joka tietää asiasta, jollet sinä tiedä?! 
Vastaus: Katso netistä!

Huoh huoh ja huoh! 
Jatkan vääntöä... Korun taikka puhelimen kanssa. ;)

Kommentit

Paula sanoi…
Onpa älyttömän hyvä idea nuo irrotettavat värihelmet! Joka asuun sopiva koru :)