Tammikuu lopussa, vielä kerkeet mukaan 4+1 arvontaan

Nyt on kuu niin lopuillaan jo, että on viimeiset hetket muistutella ja osallistua meneillään oleviin haasteisiin ja vaihto-rinkiin, jos niihin halajat mukaan!

1.Ensinnäkin "Kirje-vaihto-rinki" kaipailee lisää osallistujia. Paikkoja on jäljellä vielä, myös peruuntumisen takia. Mutta jollei kymmentä osallistujaa tule mukaan, aloitetaan vaihto-rinki pienemmällä porukalla! Kaikkihan riippuu nyt siitä, kuinka monta lisänimeä tulee vielä. Parilliset luvuthan tässä on oltava ja jos tulee vain pariton luku, jättäydyn itse pois ja jaan teille parit. Siis ei todellakaan peruunnu minun taholtani rinki vaikka mikä olisi! Mukaan siis vaan, yksi tai kaksi, neljä...

2.Keltaisia ABC-atc:ta kerkeää vielä tehdä "Inspiration haastaa!"-haasteeseen aina perjantaihin asti. Palkintokin siellä arvotaan, vaikkakin vaan pieni, mutta tekeminenhän se on se tärkein asia! Mielikuvituksellisuus ja inspiroituminen! eikä sitä koskaan tiedä, mitä kuukaudet tuovat tullessaan. ;)

3.Jokaiseen min. 15€ tilaukseen tilaajalahjan lisäksi nyt myös arpalipuke! "KAUPPA".

4.+1.Vielä yksi haaste-asia, eli "INSPIS-HAASTE", jossa palkinnon tarjoaa Blogiton askartelija sekä "Mökkihöperön pöperöt". Todellakin! Nythän kaikkien osallistujien kesken arvotaan tällainen ihanuus:


Ja kunniamaininnan saajalle, eli mielestäni jollain tapaa erityisimmälle työlle tämä palkinto:


Nyt on siis puuhaa tammikuun lopulle vielä vaikka ja kuinka! Hopsassaa osallistumaan!


Kommentit

Unknown sanoi…
Joo, itsekin olin sitä mieltä, että aloitus on se ongelma. Noissa nyt tekeillä olevissa tossuissa toisen olin jo ehtinyt aloittaa samalla tavalla, toisen tein omalla tyylillä. Yritän vahventaa vielä sitä päätä. Ja hei, nää uudet tossut tulee sitten ihan ilmaiseksi, en ota maksua, koska edellisissä tuollainen ongelma. Kyllä mä varmaan joku kerta tulen käväisemään, pitää alkaa katella noita vapaapäiviä ja otan yhteyttä sitten,mullahan on se matkalahjakortti käyttämättä :).
Vilimarika sanoi…
No höpsis! Mun tossut ovat ihan ok, ainakin toistaiseksi. Ja kuten kirjoitin sulle, lempparitossuthan ne ovat!