Jos sitä kerran kahdessa vuodessa

Kokeillaanpas taas kommentoida ilman vahvistuksia. Josko nyt robotteihin olisi tarpeeksi estot vaikuttaneet ja olisivat matkallaan ruostuneet.

Tänään oli mukava päivä, vaikka mietin jo, että olinkohan ihan fiksu... Päätin varata kampaaja-ajan tiistaiksi, eli tälle päivää, vaikka kaikista vaikein päivä tänään ja huomisaamuna. Kuinka jaksaisin kävellä kampaajalle ja takaisin? Kuinka jaksaisin loppuillan olla? Ja yön?

No, yö vielä arvoitus ja olen makoillut koko illan sohvalla katsellen telkkaria, joten se kertoo jo varmaan sen, että voimat hupenivat ja kivut kasvoivat, mutta KANNATTI! Nyt on huonot hiuksien latvat poissa ja kerralla lähti 10 cm pois. Kampaaja hieman pullikoi vastaan, että ei kai sentäs, kun ne lyhenee niinkovasti... tuumasin, että onhan minulla ollut ihan "poikatukkakin"; niska paljaana ja muutenkin lyhyt, niin miksei sitten "polkkapituus", jonka jälkeen kampaaja rohkaistui ja katkaisi hiukset haluamaani mittaan.

Juttelimme mukavia ja löytyi yhteistä puheenaihetta paljonkin. avoimimpia kampaajia, joihin olen törmännyt. Ihan kiva. Lisäksi edullinen. Silläpä minä sen ajankin varasin! En tiedä, paljonko siellä teillä hiusten leikkaus maksaa, muotoon leikkaus siis, mutta täällä yleisesti ottaen hinta on 38-48euroa. Alle sen meni reippaasti! Ja lopuksi vielä sain kaupan päälle kiharat! Ja kanta-asiakkaan kortin, jolla saan alennuksia. Oli todella piristävä käynti. viime käynnistä on pari vuotta aikaa.

Näihin tunnelmiin, hyvää yötä!


Kommentit

Katja sanoi…
Mä olen maksanut hiusten leikkuusta viime aikoina n.25 €/kerta. Mulla on tällänen aika lyhkänen malli. Muuten tässä kylässä on kyllä vähintään kymppi lisää hintaa. Nyt tää mun parturi alko pitään sapattivuotta kampaajan hommista ja keskittyy akupunktioon ja shiatsuun, joten sydän itkee verta...

Mut aina se piristää, jos kampaaja on sosiaalinen.
Nanna sanoi…
Tosi kivaa että olet päässyt kampaajalle! Täällä saa maksaa n.50€ ja enpä ole aikoihin raaskinut käydä vaan saksinut lyhyen pääni itse;) Kunhan hiukset taas kasvaa niin sitten on syytä mennä kampaajalle.
Tuula sanoi…
Leikkuusta en tiedä, mutta 2 väriä, leikkaus puolipitkiin 85e.
Tuula sanoi…
Leikkuusta en tiedä, mutta 2 väriä, leikkaus puolipitkiin 85e.
Anonyymi sanoi…
Hui kun siel on hintavaa mun kampaajal25 € tosin onki kotikampaamo kyl keskustas sit on jo enempi olisko sen 10 €
Siltikin käyn harvemmin kampaajalla