Megapostaus: Askartelua kotiin ja lahjaksi


Tällaisia tylsännäköisiä muovitörppöjä tulee välillä helmien mukana. Tylsiähän ne tietenkin ovat, jotta sisältö tulisi esille parhaiten. Purkki on kuitenkin todella näppärä, sillä se on nelilokeroinen ja isohkokin. Siksipä en ole sitä (tai niitä) heittänytkään roskiin. Hyvä niin, sillä nyt keksittiin Murusen kanssa sille käyttöä. Itseasiassa Murunen tuumasi, että saisikohan siitä tehtyä jotenkin tukevan ja kauniin kake-purkin? Vastaus oli KYLLÄ!


Ja lopputulos on mielestäni paljon kauniimpi, kuin se alkuperäinen läpinäkyvä purkki. Tarvitsin vaan hieman gessoa, decoupagelakkaa, pitsiä, paperia, kaksipuoleista teippiä ja liimaa. 


Kaket ovat omissa lokeroissaan, jolloin ne saa helposti pois ja takaisin laitettua. Purkki on pöydällä kaunis ja asiallinen. Tukevakin.


Vielä on tilaa yhdelle. 
Nyt ei kaket enää loju sikin sokin ja katoa minnekkään. 

Lahjaksi koru 

Niinhän se on, että itsetehdyt lahjat ovat ainakin ainutlaatuisia. Tällä kertaa tein korun, jota en siis aio myydä kenellekkään mistään hinnasta. Tämä koru matkaa saajalleen lahjaksi.


Korun käärin kauniiseen ruskeaan harsokankaaseen ja sitten pakettiin. toivotaan, että saaja ilahtuu ainutlaatuisesta lahjastaan.

https://somanyinspiration.blogspot.com/2013/03/megapostaus-askartelua-kotiin-ja.html?m=1
(Ja saa ottaa huumorilla! ;) )

Muistikirja-haasteessa kysyttiin, mikä ärsyttää?
Päätin ärsyyntyä niin paljon, etten  koristellut sivua. 
Olkoot! Grrrr...  Hauska haaste. 



Kommentit

MB sanoi…
Kaunis oli korusi sekä kivasti kehitit noille kakeille tuon rasiankin, joten nauti sinä päivästäsi, kuten minäkin jo nautin auringosta ja keväästä.
Kiitos paljon. Kyllä nautin. Kiitos. Aurinkoista päivää sinullekin