ARVONTA 10 000

ARVONTA PÄÄTTYNYT!


Vaikka se edellinen arvontakin on vielä avoinna, eli lahjakorttikisa virallisille lukijoille(kts. arvonnat-sivu ja kelaa alaspäin hieman), niin laitanpa silti uutta arvontaa käyntiin, koska TÄTTÄDÄÄ!!!

Puolen vuoden aikana 10 000 kävijän raja on rikkoutunut!

Ihan huisin mahtavaa! Eikös vaan!

Tähän arvontaas pääsee osallistumaan ihan kuka tahansa! Ihan kuka tahansahan voi myös lukea blogiani. Siksi anonyymitkin saavat osallistua. Anonyymeillä on vaan oltava tunnistettava nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite.

Ja sitten ne osallistumisohjeet:

1.arpa:
kommentoimalla tähän postaukseen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen kera. 

-Kommentissasi on kerrottava, minkä yhden tuotteen haluaisit voittaa Inspis-kaupasta ja miksi juuri sen?
JA
-Mitä haluaisit lukea ensi vuonna Inspirationissa?
JA
-Montako arpaa sinulle laitetaan (1-3)?

(kolme asiaa siis!)

Jos haluat saada lisää arpoja...


2.arpa:
-Olet blogini virallinen lukija.

Jos et vielä ole lukijani, nyt kerkiät vielä liittymään mukaan lukijoiden seuraan. 

Jos haluat saada lisää arpoja...


3.arpa:
-Mainostat arvontaani omassa blogissasi. 

Tämä siis on mahdollista vain niille, joilla on oma blogi. 
Tätä varten voit ottaa mainokseesi tämän postauksen kuvan, virallisen Inspirationin "napin", jos haluat. Toki kuvattakin voit mainostaa halutessasi. Ja linkitä mainoksesi tänne sitten suoraan, eikä etusivulle.

Kolme arpaa siis mahdollisuus saada kaikenkaikkiaan. 


Joku noheva saattaakin jo arvata, mikä on se 
Palkinto:
Arvon yhden voittajan, joka saa kommentissaan kertomansa Inspis-kaupan toivetuotteensa ilmaiseksi itselleen!


Arvonta alkaa NYT ja päättyy 31.12.2012!
Arvonnan suoritan heti sen jälkeen,kun tokenen uuden vuoden räiskeestä! :) 

Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti JA täällä blogissani. Siksi sähköpostiosoitteesi on oltava mukana!

Onnea arvontaan ja KIITOS IHANAT LUKIJAT!Kommentit

Tuikku sanoi…
Heips! Osallistun arvontaasi kolmella arvalla...jos voitan arvonnassa haluaisin saada itselleni Karhunvadelma korvakorut
Tummanlila helmin korvakorut.Ne ovat sievät ,pienet korvikset.Ensi vuonna haluaisin lukea lisää runoja,joita olet kirjoittanut.Runosi ovat niin syvällisiä ja koskettavia...laitoin blogiini nappisi kuvan.
Unknown sanoi…
Osallistun arvontaan kolmella arvalla !Jos onni suosii ja voitan niin tahtoisin itselleni palkinnoksi karhunvadelma kaulakorun. Se on upea. Mutta niin ois Inka kaulakorukin, mutta kun pitää valita niin toi pitkä kaulakoru ois kaunis. Mielelläni täältä luen ihan tavallisia arkisia juttuja, mitä olet puuhaillut, Uusia koruja ja ATC-kortteja :). Teinköhän mä nyt kaiken mitä piti, jotta saan 3 arpaa :D ?
Riina, kaikki teit, mitä pitikin. :)
Maca sanoi…
Minä osallistun 3 arvalla. Haluaisin White angela-rannekorun, jos voitan. Tykkään lukea juttujasi ja katsella aikaansaannoksia.Ja onnittelut hienosta kävijämäärästä!
Pinsku sanoi…
Heips Paljon paljon onnea, suuren kävijä määrän johdosta!, haluisin osallistua 3 arvalla, Marjakimara kaulakorun arvontaan, sen värit ja puiset korut ovat, juuri minun makuuni lisäksi se on todella kauniisti tehty, ja siinä on käytetty erillaisia koruja, siksi se niin hieno ja kaunis onkin, ja siksi siitä pidän tosi paljon , ja ensi vuonna blogissasi, haluan tietysti nährä enemmän kortteja, ja tekniikkaa ,ja tapaa millä sinä leimailet, ja miten teet kortteja , "työ vaiheista enemmän kuvia", myöskin oisi kiva nährä miten? ja millä tavalla teet? noita ihania korujasi, tälläiset aiheet kiinnostaa , varsinkin korttien ja korujen työ vaiheet, että miten korut ja kortit toteutat alusta loppuun (: ps toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan (=:
Vilimarika sanoi…
Pia: ymmärränkyllä, mitä tarkoitat. :) Pistän korvan taakse. :)
Jonsu sanoi…
Hipshei!
Onnea, onnea suuresta kävijämäärästä!! :)
Osallistua tahdon mukaan kolmella arvalla! :)
Lukija jo olen ja laitan blogiini tietoa arvonnastasi. :)
Haluaisin Inspis-kaupasta Donna-kaulakorun, koska se on eniten minun näköiseni. Tumma, mystinen ja hieman salaperäinen. ;) Todella kaunis!
Tekstejäsi on ollut ihana lukea, niin runoja kuin myös ihan niitä kertomuksia/ajatuksia. Ne herättää miettimään arjen keskellä. Niitä vain lisää ensi vuonnakin! ;)
Phedra sanoi…
Osallistun arvontaan kahdella arvalla ja mieleni halajaisi sitä Donna korua, se on niin suloinen ja monikäyttönen. Aivan ihana koru!
Vilimarika sanoi…
Sen verran vielä huomautan, että JOS voittajan tuote on jo myyty arvontahetkellä, niin voittajaan otan toki yhteyttä ja sovitaan uusi tuote! Kauppa siis edelleen auki!
Julia sanoi…
Kahdella arvalla osallistun mukaan arvontaan :-)

Jos voitan, tahtoisin Donna-kaulakorun omakseni.

juliajuksu@gmail.com