Kolmas päivä

Puolet elämän iloista on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista.

-O.S. Marden




Kuinka moni meistä tykkääkään vaikkapa vintagesta tai maalaisromantiikasta? Kerrotko perinteistä lapsillesi ja lapsenlapsillekin? Miksikäs ei sitä samaa ihanaa arvokasta annettaisi lapsillemmekin. 


Tai ihan se "meidän nuorempien" nuoruuden retro. Sekin on tämän päivän lapsille vanhaa, ilmeikästä ja todella kaukana tästä hetkestä. Mutta meille, meille se on muistoja, ajatuksia, nostalgiaa, kaunista.




Macan tarvikkeista tein atc:n, jossa vietetään koti-iltaa. Kortin nimi onkin "Koti-ilta".
Ihan kaikkia tarvikkeita en käyttänyt tähän korttiin jotein tein toisenkin...

Lastenhuoneen hyllyllä.

Osa materiaaleista siis päivän luukusta, osa Macan lähettämästä lisämatskupussista, tai tuttavallisemmin säläpussista.

Ja siinäkään ei vielä kaikki ole, sillä...


Eilen tuli tehtyä Macan säläpussin antimista vielä tällainenkin hauska kortti:
"Latvatähden asentaja".
Korttiin tein kehykset ihan omalla kimalleliimallani, mutta sen verran varmaankin saa omia tarvikkeitakin käyttää extrakorteissa. :)

Pohjapahvit stanssasin extroihin Tim Holtzin atc-stanssilla. Sillä saa tehtyä hieman kaarevasti muotoiltuja pohjia. 


Olen parhaillaan lukemassa Raamattua neljättä kertaa elämäni aikana alusta loppuun saakka. Katsotaan,  tuleeko kirjan loputtua uudestaan herääminen vaiko eikö. 


Lopuksi Amalian video, jossa opetetaan tekemään isoäidin neliö ihan videolla kädestä pitäen. :)



Leppoisaa alkanutta viikkoa!







Kommentit

Sisko sanoi…
On kyllä varsinainen runsaudensarvi tämä kalenteri! Hienoja kortteja syntyi kolmannelle päivälle täällä.
=o) vähän huvitti kun hahmotuskykyni petti täydellisesti (ja aina oon tietty kuvitellut, että se ei ole ihan huono!)Kerroit Timpan stanssista ja tuijotin ihmeissäni tuota raamattua edes hoksaamatta ristiä siinä, mietin miten tuolla korttipohja syntyy???=oO Tarkoitit varmaan, että korttiin tulee pyöristetyt kulmat.
Melkoisen luku-urakan olet ottanut!
Heh heh. Tuo teksti stanssista oli tarkoitettu ylempään kuvaan, eli jatkoa atc-kortin teosta. siis se yläkuvan kortti on tehty sillä stanssilla, jolla saa reunat kaareviksi ja myös nurkat pyöreiksi. alakuvan Raamattu ei liity asiaan.
Ja luku-urakastani sen verran, että tosiaan neljäs kerta menossa. Edellisestä kerrasta onkin aikaa varmaankin 10 vuotta?
Sisko sanoi…
Kävin Kotilaiskan blogissa. Siellä kerroit, että et ehdi siihen haasteeseen tehdä mitään kortteja mainoksista. Samanlailla mulla heitti luetun ymmärtäminen. Ei meidän tarvi! Me ollaan mukana kun tehdään täätä kalenterivaihtoa. Se mainososio oli muille! =o) Minäkin jo ehdin selata luukusta pudonneita!Kotilaiska vaan on niin ihana, että ottaa kaikki huomioon!
Vilimarika sanoi…
Sittenhän se onkin hyvä! nopsaan ei pitäs mitään lukea. Kiireessä ei tule kuin ohitettuja sanoja, joissa se oleellinen lukee. :D
marelo sanoi…
Hei!

Olitpas kivasti kiejoittanut jutut ronjasta ja blogista ;)
kotilaiska sanoi…
Ihana tunnelmallinen on varsinainen "roska" kalenterisi luukku ja upeita myös muut, kiva kun viitsit ja ehdit extrojakin tehdä