Siirry pääsisältöön

Runo kahdesti!


Alussa kaikki oli hyvin.
Onni ja ilo loisti, samoin kuin kiltteys ja hyvyys. 
Ja kaikki huomasivat kaiken sen.

Sitten toisen renkaan mentyä sormeen
maailma muuttui, 
vai muutuimmeko me?

Ensin hitaasti, sitten nopeasti. 
Maailmasta tuli täydellinen helvetti.
Eikä mennyt vuottakaan, 
kun tiemme oli tullut päätepisteeseen. 
Tai niin ainakin luulin.

Siltikin vielä otit otteeseen. 
Kuristit, ahdistit, 
seurasit ja satutit.
Ja minä puolustin itseäni sen minkä kykenin.

Samalla häpeä, suru ja pettymys 
seurasivat sisälläni, 
nakerteli minua ja 
syytteli sormella.

Olin epäonnistuja.
Olin kaukana ihanteesta.
Ja se kulissi oli ja piti. 
Sinulla se oli sitä, 
että hallitsit edelleen minua, 
minulla sitä, 
etten kyennyt huutamaan apua. 
En itseltäni enkä sinulta.
En ennenkuin joku katsoi lävitsemme 
ja huomasi.
Kiitos hänen! 
Avasit silmäni!
-Viltsu-

Myöhästynyt synttärilahjani! Ja huomatkaa lääkitys... ;)


Korjasit minut pala palalta ehjäksi.
Annoit tuntea olevani arvoisesi.
Annoit rakkauden virrata sisälleni
 ja uskon siihen, että minä voin, 
minä saan ja 
minä olen sittenkin!

Nyt muistot ovat kaukaisia, 
kuin vanhoja painajaisunia.
Nyt todellisuus on kaunista, 
hyvää ja kannustavaa. 
Ei mitään kulissia.

Sinun kanssasi minun on hyvä olla.
Enää en häpeä itseäni, 
en sure menneitä.
Enkä tarvitse pelätä.

Nyt minun tunteeni ovat puhtaita, 
aitoja tunteita,
 joita tunnen myös saavani sinulta.

Kuinka maailma voikaan muuttua näin valtavasti?!
Vai muutuinko minä?
 Sitäkö se oli sittenkin?
-Viltsu-

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Onneksi olkoon, voitit arvonnassani joulupukkitikkarimuotin sekä vapaavalintaiset korvikset. Käy ilmoittamassa viimeisimpään postaukseeni, jossa kerrotaan arvonan voittajista, että mitkä korvikset tahdot. Jos satutte toisen voittajan kanssa valitsemaan samat korvikset niin ensimmäisenä valinnastaan minulle ilmoittanut saa ne ja hitaampi joutunee valitsemaan jotkut toiset :).
Riina Itkonen sanoi…
Eli tarkoittanet noita musta-valkeita korviksia oikeassa ylänurkassa...kun ei siellä ruskeansävyisiä ole :). Tiiän vaan laittaa sulle oikeat korut :).
ViliMarika sanoi…
Näyttävät ainakin ruskeilta, mutta jos ne mustat ovat, niin käy sekin. Eipä tuolla ylärivissä ole kuin kahdet, joten se oikeanpuoleinen edelleen. ;) Korkeammat, näyttäs olevan kiiltävämmätkin. No, isojen sinisten päällä!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…