Siirry pääsisältöön

Runo kahdesti!


Alussa kaikki oli hyvin.
Onni ja ilo loisti, samoin kuin kiltteys ja hyvyys. 
Ja kaikki huomasivat kaiken sen.

Sitten toisen renkaan mentyä sormeen
maailma muuttui, 
vai muutuimmeko me?

Ensin hitaasti, sitten nopeasti. 
Maailmasta tuli täydellinen helvetti.
Eikä mennyt vuottakaan, 
kun tiemme oli tullut päätepisteeseen. 
Tai niin ainakin luulin.

Siltikin vielä otit otteeseen. 
Kuristit, ahdistit, 
seurasit ja satutit.
Ja minä puolustin itseäni sen minkä kykenin.

Samalla häpeä, suru ja pettymys 
seurasivat sisälläni, 
nakerteli minua ja 
syytteli sormella.

Olin epäonnistuja.
Olin kaukana ihanteesta.
Ja se kulissi oli ja piti. 
Sinulla se oli sitä, 
että hallitsit edelleen minua, 
minulla sitä, 
etten kyennyt huutamaan apua. 
En itseltäni enkä sinulta.
En ennenkuin joku katsoi lävitsemme 
ja huomasi.
Kiitos hänen! 
Avasit silmäni!
-Viltsu-

Myöhästynyt synttärilahjani! Ja huomatkaa lääkitys... ;)


Korjasit minut pala palalta ehjäksi.
Annoit tuntea olevani arvoisesi.
Annoit rakkauden virrata sisälleni
 ja uskon siihen, että minä voin, 
minä saan ja 
minä olen sittenkin!

Nyt muistot ovat kaukaisia, 
kuin vanhoja painajaisunia.
Nyt todellisuus on kaunista, 
hyvää ja kannustavaa. 
Ei mitään kulissia.

Sinun kanssasi minun on hyvä olla.
Enää en häpeä itseäni, 
en sure menneitä.
Enkä tarvitse pelätä.

Nyt minun tunteeni ovat puhtaita, 
aitoja tunteita,
 joita tunnen myös saavani sinulta.

Kuinka maailma voikaan muuttua näin valtavasti?!
Vai muutuinko minä?
 Sitäkö se oli sittenkin?
-Viltsu-

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Onneksi olkoon, voitit arvonnassani joulupukkitikkarimuotin sekä vapaavalintaiset korvikset. Käy ilmoittamassa viimeisimpään postaukseeni, jossa kerrotaan arvonan voittajista, että mitkä korvikset tahdot. Jos satutte toisen voittajan kanssa valitsemaan samat korvikset niin ensimmäisenä valinnastaan minulle ilmoittanut saa ne ja hitaampi joutunee valitsemaan jotkut toiset :).
Riina Itkonen sanoi…
Eli tarkoittanet noita musta-valkeita korviksia oikeassa ylänurkassa...kun ei siellä ruskeansävyisiä ole :). Tiiän vaan laittaa sulle oikeat korut :).
ViliMarika sanoi…
Näyttävät ainakin ruskeilta, mutta jos ne mustat ovat, niin käy sekin. Eipä tuolla ylärivissä ole kuin kahdet, joten se oikeanpuoleinen edelleen. ;) Korkeammat, näyttäs olevan kiiltävämmätkin. No, isojen sinisten päällä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…