Luetaan yhdessä meilejäni

Kuten otsikkokin jo sanoo, pääsette lukemaan meilejäni nyt yhdessä minun kanssani. Tämän päiväiset sähköpostini, joita nyt availen tässä samalla.
Nyt viisveisaan yksityisyydestä tai siitä, keneltä kyseinen sähköpostiviesti on saapunut. Kaikki vaan julki!

Poks.

Jos nyt ei kuitenkaan! totuushan on se, että minulta ei todellakaan lähde muiden tietoihin salaisuudet, yksityisesti lähetetyt viestit tai mitkään muutkaan yksityiset asiat. Mutta otsikossani viittaan viesteihin, joissa se yksityisyys ei ole niin tärkeää.

Otetaanpa viesti, joka näkyy otsikoissa näin


Viltsu

Olet viikon voittaja Karamba-kilvassa.


avasin viestin innoissani. Mitä olen voittanut?! erilaista tekstiä löytyi siitä, kuinka voin osallistua netissä pelattaviin maksullisiin peleihin ja 5euron ilmaislippuun oikeuttava koodi. Kiitti vaan, mutta minun rahani menivät jo ihan muihin asioihin! 
Löysin kuitenkin linkin, josta voin peruuttaa tämän uutiskirjeen tulemisen. Klik ja poistuin.


Lukemista pukinkonttiin - vielä ehdit


Mitähän lukemista täällä tarjotaankaan? 
Muistin juuri, kuinka vuosi tai kaksi sitten tilasin äitienpäivälahjaksi äidilleni lehden ja mummilleni toisen. Tilausta tehdessäni mainostettiin nimenomaan lahjaksi äidille. 
Ihmettelin, kun kumpikaan ei kiittänyt lahjasta äitienpäivän kummallakaan puolen viikkoa. ei ennen eikä jälkeen. Aloin kysellä kuukauden päästä, että onkohan lahja tullut perille. Ei ollut tietoakaan mistään lahjasta tai lehdestä. Muistaakseni 7-8 kuukautta äitienpäivästä ja äitini ilmoitti saaneensa ekan lehden. Seuraavana päivänä sain laskun siitä. Mummini ei saanut koskaan sitä lehteä, enkä onneksi minäkään sitten laskua.

Mutta tämä tämänpäiväinen viesti, palataan siihen sitten. 


Taika-lehden määräaikainen lahjatilaus hintaan 29 euroa!

 tai

Historia-lehden määräaikainen lahjatilaus hintaan 29 euroa!


WAUDE! Nuo molemmat olisivat minun makuuni sopivia lehtiä! Mutta toisaalta, Taikaa saa lukea kirjastossakin ilmaiseksi ja eihän siellä joka numerossa ole koko rahalla juuri minua kiinnostavaa asiaa... Koska en askartele lasten kanssa, en tee havukransseja enkä virkkaa patalappujakaan.

Entä Historia sitten? Hmm... Olemme harkinneet, josko voisimme ostaa jonkun yhden numeron jotain lehteä kotiin tai sitten tilata lyhyen, edullisen jakson jotakin. Mutta olisiko Historia liian suppea aiheiltaan? Voisiko menneistä siirtyä tähän hetkeen ja tulevaan? Hmm...

Jätän tilaukset tekemättä.

Vielä oli yksi meili:

Yksi kommentti blogissani. Luin sen ja poistin samoin tein. Harmillista, mutta tätä sattuu toisinaan. Saan kommentin, jossa käytetään oikeaa nimeäni. Toivon kuitenkin, että vastaisuudessa kuka tahansa onkaan kommentoimassa, kirjoittaa vain VILTSU jos nimeä haluaa käyttää täällä. Se ihkaoikea nimeni EI saa tulla esille täällä!

Tämän päiväinen kommentti EI ollut siis ainutlaatuinen ja yksi ja ainoa poistettu viesti, vaan olen joutunut samasta syystä poistamaan varmaankin 5 kommenttia! Aina en ole yhtä nopea ja mitä sitten, kun HE, joilta pidän blogini salassa, näkevät, että se olen minä?! Tai yhdistävät tarinani ja etunimeni 1+1 ja saavat siitä 2 tulokseksi?! siksi tämä varotoimi. Jatkossa kommentit julkaistaan vain hyväksyntäni jälkeen. Pahoittelen, mutta haluan olla varma, koska tosiaan kertoja on jo eri ihmisiltä noinkin monta. 

Ymmärrän tottakai sen, että tutut kommentoivat vahingossa, ajattelematta sen enempää, oikealla nimelläni. En ole vihainen teille! Ja joku, joka on vaihtanut kanssani atc-kortteja, on myös kiitellyt niistä nimelläni. Ei vaan voi muistaa eikä ymmärtääkkään aina, että joillekin se identiteettisuoja voi olla jopa hengen tärkeää! 

Älkää loukkaantuko ja pyydän ymmärrystänne kommenttien kanssa. 


Iloa ja rakkautta teille jokaiselle! 

Viltsu

Kommentit

Vilimarika sanoi…
Kivahan se on sitäpaitsi saada kommentteja! Nyt ja jatkossakin! Joten älkää lopettako tämänkään takia!
Pinsku sanoi…
kivoja posteja sulla, :D varsinkin toi sama lehti posti kun mulla , arvaa vaa houkuttaisko, mutta ei taida olla ylimäärästä siihen laittaa ):
Minunkin posti tänään - ellos puolet 70 % alennetuista hinnoista pois- minäkin voitin, jos siis pelaan- Hairtore alennukset tulee kännykkäänkin ja tietenkin kaksi kertaa päivässä sähköpostiin, vaikka minulla on suoramarkkinointikielto. Ihanaa todella yllättyä noista posteistaan.
Juu, markkinointikiellot eivät päde kaikkiin markkinointitemppuihin, joista ei sen enempää. Niin ärsyttävää, kun joskus on oikea voittoilmoitus hukkunut mainosvoittojen sekaan. Sitten kuukauden päästä huhuiltu suurin kirjaimin,että huhuu, tämä ON oikea voitto!