kuvia herkkuruokien.



Aurinko-hedelmäiltapala lämpimän marjajuoman kera


Tomaattikeitto ja Krutongit kera punaviinin


Paistetut perunat, paistilihaa, viherpippurikastike, uunisipuli




TAULU, Kankaasta ja paperista sekaisin. :)



Tässä kuva tuosta bloggerin hallintasivusta:

Silloin, kun olet virallisesti jonkun blogin lukijana, näet heti bloggeriin kirjauduttuasi siälle tälla tavalla uusimmat kirjoitukset hallintasivulla KAIKISTA uusista kirjoituksista, KAIKISTA blogeista, joita seuraat.

Näet vasemmalla listan kaikista seuraamistasi blogeista (joiden lukija siis olet)
Voit valita siitä joko kaikki tai jonkun tietyn blogin, jonka uutukaiset kirjoitukset haluat nähdä tällä hallintasivulla.
Ja sitten tuossa isolla on uusimmasta vanhimpaan jokaisen blogin viimeisimmät kirjoitukset ekan kuvan kera. Tuosta näen, että ahaa, juuri äsken ilmestyi uusi kirjoitus Himpulavimpulalta ja sen kirjoituksen otsikko on tuo ja kuvassa tuollainen kuva ja kirjoituksen alkukin näkyy siinä. Voin siis jo heti sisäänkirjautuessani katsoa pikakelauksella, mitkä tekstit haluan lukea, mitkä voin ohittaa. Esimerkiksi jotkut tapahtumakutsut Helsingissä eivät kiinnosta minua. 
toisaalta jos jollakin kirppiksellä on uusi tuote, haluan olla ekana varaamassa sen, jos se on minua miellyttävä. ;) Pääsen tästä hallintasivusta välittömästi klikkaamaan sitä tekstiä ja minulle avautuu toiseen ikkunaan se blogi. Voin siinä latausta odotellessani jatkaa selaamista tai vaikka jo aloittaa kirjoittamaan omaa päivitystäni.

Toki edelleen, vaikka luen tästä heti alussa parhaat palat, voin myös mennä blogini kautta eri linkeistä ,jotka olen blogiini lisännyt, toistenkin luo, ihan niinkuin ennenkin.

Sellanen selvennys. :)
Mukavaa viikonloppua!!!

Kommentit

Tuula sanoi…
Minä tykkään googlen syötteenlukijasta, nopea ja helppo seurata blogeja.