20 Onpa siinä kaikkea



Toi lumihiutale satoi jostain jemma-paikasta pukin otsalle. Oli ihan pakko. ;D

"Mökkihöperö" Riina tupsahti kylään pikavisiitille.


Joo, tosiaan Riina toi voittamani palkinnon, mutta kyllä tuossa oli paljon muutakin, kuin vain tikkarimuotit ja korvakorut. Lukemista, kahvia ja Riinan uunituore ruisleipä! Namskis!
Lisäksi atc-vaihtarit. 4 kipaletta.


Sain nämä korvikset palkintooni. Valitsin ne monista ihanuuksista. Nämä vaan olivat niin näköiseni ja mielestäni tyylikkäät. Samalla kun käytte siellä Mökkihöperön blogissa, niin vaihtakaas muutama atc-kortti Riinalta pois ja kyselkää äiden korujen perään, jos kiinnostusta on ostella itsellennekin näitä. ;) vink vink. ;)


Tämmöiset atc-kortit nappasin itselleni siis. Tykkään atc-korteissa siitä, että joko ovat kauniita tai sitten niissä on ulkonäön lisäksi myös jokin sellainen sanoma, mikä osuu minuun, elämääni tai jollain tavalla kutkuttelee runosuoniani avautumaan ja pirskottelemaan niitä runoja maailmalle. Ja näissä mielestäni on sitä kaikkea.

Teille rakkaat blogini lukijat haluan tänään antaa kaikkien muiden vinkkien lisäksi vielä yhden vinkin.
Nimittäin meillä oli kerros-keksivati kaapissa ties kuinka monta vuotta käyttämättömänä. Tai ehkä jossain synttäreillä sen otin esille, mutta eipä oikeastaan milloinkaan muulloin. Turhaa tilaa vei kaapissa, koska on kuitenkin kohtuullisen iso sinne. Mutta toisaalta tykkäsin siitä, joten en raaskinut laittaa poiskaan kirppikselle. Nyt sitten otin sen käyttöön tovi sitten. Vaan en keittiössä enkä pikkuleiville. ;)


Kukkasia, kukkien lehtiä, kaikenlaisia pieniä ja kauniita esineitä!
Ja niinpä Vitsun verstaalla kukkaset löytyvät nyt todella kätevästi ja helposti sen sijaan, että ne olisivat tungettuna jonnekin ahtaaseen, pieneen purkkiin.

Ja tuota idea siis voit omalla kohdallasi soveltaa tarpeidesi mukaan. Olisiko siinä kukkien sijaan nappeja?
koruja?
kuvioita?

Vai ehkäpä laitatkin piirongin päälle tuon ja muffinivuokia siihen. Ja muffinivuokiin väärinpäin pyöreitä joulun palloja. ;) Ah, ihania joulumuffinikoristeita! 


Melkein sanoin jo näkemiin, mutta kuulinkin postin kolahtavan eteisessä, joten kipin kapin kurkistamaan ennenkuin painan  JULKAISE-nappia. :)
Ja niinpä kannattikin, sillä ...


Voittamani palkinto saapui kotiin!
Onpa siinä kaikkea!

Taidanpa laittaa vielä laulun teille tähän mukaan.





Kommentit

Viltsu kirjoittaa: Kännykällä hipasin väärää kohtaa, eli poista-nappulaa. Mutta ei hätää... Tässä alkuperäinen viesti:

kotilaiska on lisännyt kommentin tekstiisi "Joulukalenteri, Luukku 20":

Pirteältä näyttää pukki univormussaan. Kiva uusiokäyttöidea kerroslautaselle ja upeita muffinseja. Minä eilen pihavaloja etsiessä löysin taas ihme pussin , olin keväällä ennen pääsiöistä ostanut Tiimarin alesta kassilisen kaikenlaista mm. kultaisia joulupalloja ja puisi porokuvioita ja kranssinpohjia nyt meil on sit kuuselle ihka uudet koristeet sillä viime viikonloppuna ostin kuuseen uutta köynöstä jos valkkaiski vanhoista koristeista vain kultaiset ja tekis kuusesta yksistään kullalla koristeltu vai täytyyks laittaa pikkasen jotain punastakin, onks pakko jollei taho?:)
voi apua! Ei ole pakko punasta olla, ei vihreetä eikä mitään muutakaan! Mulla oli joskus täysin sinisin koristeltu kuusi. Nyt on kans sininen. ;)
Sulla sit on joulu ainainen, kun löydät niitä ylläripussejasi. ;D Hyvä idea jemmata kaikkee kivaa ja sit vuoden päästä löytää ne.