Siirry pääsisältöön

ARVONTA 10 000

ARVONTA PÄÄTTYNYT!


Vaikka se edellinen arvontakin on vielä avoinna, eli lahjakorttikisa virallisille lukijoille(kts. arvonnat-sivu ja kelaa alaspäin hieman), niin laitanpa silti uutta arvontaa käyntiin, koska TÄTTÄDÄÄ!!!

Puolen vuoden aikana 10 000 kävijän raja on rikkoutunut!

Ihan huisin mahtavaa! Eikös vaan!

Tähän arvontaas pääsee osallistumaan ihan kuka tahansa! Ihan kuka tahansahan voi myös lukea blogiani. Siksi anonyymitkin saavat osallistua. Anonyymeillä on vaan oltava tunnistettava nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite.

Ja sitten ne osallistumisohjeet:

1.arpa:
kommentoimalla tähän postaukseen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen kera. 

-Kommentissasi on kerrottava, minkä yhden tuotteen haluaisit voittaa Inspis-kaupasta ja miksi juuri sen?
JA
-Mitä haluaisit lukea ensi vuonna Inspirationissa?
JA
-Montako arpaa sinulle laitetaan (1-3)?

(kolme asiaa siis!)

Jos haluat saada lisää arpoja...


2.arpa:
-Olet blogini virallinen lukija.

Jos et vielä ole lukijani, nyt kerkiät vielä liittymään mukaan lukijoiden seuraan. 

Jos haluat saada lisää arpoja...


3.arpa:
-Mainostat arvontaani omassa blogissasi. 

Tämä siis on mahdollista vain niille, joilla on oma blogi. 
Tätä varten voit ottaa mainokseesi tämän postauksen kuvan, virallisen Inspirationin "napin", jos haluat. Toki kuvattakin voit mainostaa halutessasi. Ja linkitä mainoksesi tänne sitten suoraan, eikä etusivulle.

Kolme arpaa siis mahdollisuus saada kaikenkaikkiaan. 


Joku noheva saattaakin jo arvata, mikä on se 
Palkinto:
Arvon yhden voittajan, joka saa kommentissaan kertomansa Inspis-kaupan toivetuotteensa ilmaiseksi itselleen!


Arvonta alkaa NYT ja päättyy 31.12.2012!
Arvonnan suoritan heti sen jälkeen,kun tokenen uuden vuoden räiskeestä! :) 

Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti JA täällä blogissani. Siksi sähköpostiosoitteesi on oltava mukana!

Onnea arvontaan ja KIITOS IHANAT LUKIJAT!Kommentit

Tuikku sanoi…
Heips! Osallistun arvontaasi kolmella arvalla...jos voitan arvonnassa haluaisin saada itselleni Karhunvadelma korvakorut
Tummanlila helmin korvakorut.Ne ovat sievät ,pienet korvikset.Ensi vuonna haluaisin lukea lisää runoja,joita olet kirjoittanut.Runosi ovat niin syvällisiä ja koskettavia...laitoin blogiini nappisi kuvan.
Riina Itkonen sanoi…
Osallistun arvontaan kolmella arvalla !Jos onni suosii ja voitan niin tahtoisin itselleni palkinnoksi karhunvadelma kaulakorun. Se on upea. Mutta niin ois Inka kaulakorukin, mutta kun pitää valita niin toi pitkä kaulakoru ois kaunis. Mielelläni täältä luen ihan tavallisia arkisia juttuja, mitä olet puuhaillut, Uusia koruja ja ATC-kortteja :). Teinköhän mä nyt kaiken mitä piti, jotta saan 3 arpaa :D ?
ViliMarika sanoi…
Riina, kaikki teit, mitä pitikin. :)
Maca sanoi…
Minä osallistun 3 arvalla. Haluaisin White angela-rannekorun, jos voitan. Tykkään lukea juttujasi ja katsella aikaansaannoksia.Ja onnittelut hienosta kävijämäärästä!
Pia sanoi…
Heips Paljon paljon onnea, suuren kävijä määrän johdosta!, haluisin osallistua 3 arvalla, Marjakimara kaulakorun arvontaan, sen värit ja puiset korut ovat, juuri minun makuuni lisäksi se on todella kauniisti tehty, ja siinä on käytetty erillaisia koruja, siksi se niin hieno ja kaunis onkin, ja siksi siitä pidän tosi paljon , ja ensi vuonna blogissasi, haluan tietysti nährä enemmän kortteja, ja tekniikkaa ,ja tapaa millä sinä leimailet, ja miten teet kortteja , "työ vaiheista enemmän kuvia", myöskin oisi kiva nährä miten? ja millä tavalla teet? noita ihania korujasi, tälläiset aiheet kiinnostaa , varsinkin korttien ja korujen työ vaiheet, että miten korut ja kortit toteutat alusta loppuun (: ps toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan (=:
Vilimarika sanoi…
Pia: ymmärränkyllä, mitä tarkoitat. :) Pistän korvan taakse. :)
Jonsu sanoi…
Hipshei!
Onnea, onnea suuresta kävijämäärästä!! :)
Osallistua tahdon mukaan kolmella arvalla! :)
Lukija jo olen ja laitan blogiini tietoa arvonnastasi. :)
Haluaisin Inspis-kaupasta Donna-kaulakorun, koska se on eniten minun näköiseni. Tumma, mystinen ja hieman salaperäinen. ;) Todella kaunis!
Tekstejäsi on ollut ihana lukea, niin runoja kuin myös ihan niitä kertomuksia/ajatuksia. Ne herättää miettimään arjen keskellä. Niitä vain lisää ensi vuonnakin! ;)
Phedra sanoi…
Osallistun arvontaan kahdella arvalla ja mieleni halajaisi sitä Donna korua, se on niin suloinen ja monikäyttönen. Aivan ihana koru!
Vilimarika sanoi…
Sen verran vielä huomautan, että JOS voittajan tuote on jo myyty arvontahetkellä, niin voittajaan otan toki yhteyttä ja sovitaan uusi tuote! Kauppa siis edelleen auki!
Julia sanoi…
Kahdella arvalla osallistun mukaan arvontaan :-)

Jos voitan, tahtoisin Donna-kaulakorun omakseni.

juliajuksu@gmail.com

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…