10 Lumiukkosoppaa

Henkäys talvea, rukous eläinten puolesta, kuiskaus salaa tonttujen tuvassa, laulua, naurua, iloisia lapsia.


Nukuin aamulla todella pitkät unet enkä kertaakaan herännyt viime yönä. En nähnyt painajaisia enkä saanut minkään sortin kauhukohtauksia. Voin siis sanoa olevani äärettömän onnellinen tänään! Ja eilen aloitttamani lumiukkosoppa sai aikaan sen, että oli ihan pakko aloittaa tämä aamu nauttimalla itsekin lumiukkosopasta. Sen seurauksena kaikki tänään on vaahtokarkin pehmeitä arvoja täynnä ja ihania pinkkejä ajatuksia.


Ja siinä samassa, kun kuppini oli tyhjä, soi ovikello. Postimies siellä toivotteli hyvää huomenta iloisesti ja minä vastasin vähintäänkin yhtä iloisesti hymyillen hänelle takaisin. Postien pläräilyä, nippu syliini ja hyvää päivänjatkoa itse kullekin.

Olen törmännyt eri hintaisiin askartelulehtiin kirpputoreilla. Toisilla sama lehti on 6-7 euroa, kun toiset myyvät sen viitosella. No, sellainen viidenkin euron lehti jäisi minulta ostamatta, mutta kun sen saa eurolla tai kahdella kotiin kannettuna, niin kyllä sen raaskii jo ostaakin. Luksusta köyhempäänkin arkeen!

Illan aikana meditoin tänään. Se auttaa pitämään mielen ja kehon tasapainossa ja tekee muutenkin hyvää. siihen auttaa tuo mandalakin oikein hyvin.

Milloin sinä koristelet jouluiseksi kotisi?


Lumiukkosoppa löytyy tämän päivän luukusta. Se on sellainen keitos, mikä maistuu isolle ja pienelle herkkusuulle. 


Ajatellaanpas tilannetta, että vanhemmat ja lapset ovat pulkkamäessä. Tai vaari hiihtolenkillä. Kenties nuoriso koiran kanssa pitkällä retkellä tai kuka tahansa meistä luistelemassa, laskettelemassa, kunhan vaan ulkona seisoskellessa! Oli sitten työn tai vapaa-ajan takia ulkona.
Kupponen kuumaa kaakaota herkkuineen!
WAUDE!


Lumiukkosoppaan tarvitset:

-Sellofaanipussi tms pussi.
- Suklaamakeisia
- Karkkikeppi
-Vaahtokarkkeja
-pussikaakaojuomajauhetta

Laita kaikki tarvikkeet pussiin ja pussi kiinni. Koristele ja anna lahjaksi.

Pussin päällä lukee seuraavaa:


Huomaathan sen seikan, että tietyt allergiat täytyy ottaa huomioon. Vastaavalla idealla voit tehdä myös makeissekoituksia lempikarkeista tai vaikkapa piparkakkupussukan, marmeladeja, kenties omista korteistasi korttikimaran.

Korttikimarasta puheenollen tämän päivän paketit näyttivät tältä:




Kuusenhaku reissulla kimaltaa, lumi on valkeaa. Sormenpäät kohmeessa, puhallan niihin, helpottaa. Siispä korttini nimeksi tuli PAUKKUPAKKANEN.
Näihin tunnelmiin lopettelen ja toivotan hyvää päivänjatkoa! Levätkää, päivälläkin! Kerätkää voimia taas ensi kesää varten! Se on kroppa mikä sanoo, että talvella tulee levätä! Ei kroppakaan kestä ympäri vuoden riekkumista. Uni ja lepo ovat sitäpaitsi kaksi eri asiaa... ;D

Kommentit

Maca sanoi…
Hienoja kortteja olet jälleen tehnyt.
Tuo lumiukkosoppa on tosi mielenkiintoinen resepti. Taidanpa kokeilla.
Suosittelen, niin lahjaksi kuin itsellekin.
kotilaiska sanoi…
Ihan sopivan pitkä oli tän päivän kalenteriluukkusi iltasaduksi, ja kun on niin ihania asioita täuynnä tulee varmaan kauniita unia, kiitos kun minäkin sain tänäänkin kurkata sinne