Uuden vuoden vastaanottoa/ Arvonnat ja voittajat!

Ekana kerrottakoon, että migreeni on päällä. Ihan hervoton päänsärky ja oksettava olo. Yritän kuitenkin saada arvonnan suoritettua ja ihan oikeaoppisesti ilmoitettua voittajillekin.

Lapsonen lähti maailmalle, joten lepoa tiedossa päiväsaikaan. Iltasella sitten Murunen kotiutuu töistä ja jos vaan jaksetaan, raketteja mennään katsomaan. Ei, meidän uusivuosi ei ole ryyppyjuhla. Se on ulkoilua, sylikkäin rakettien katselua, lämmintä glögiä kenties mukana...
Minulle alkoholi ei ole pääasia ja se, että sitä on vedettävä naama punaisena. Osaan nauttia elämästäni ihan ilmankin viinaa. Tai juu, ostinhan mä ihan kaksin kappalein ilojuomaa... ;D
 Siinä on pullo per nessu.


En minä absolutisti ole, mutta enemmän sitä viinan kiroa on näkynyt minunkin elämässäni, kuin hyviä asioita sen kanssa. Ja toisaalta lääkkeenikin tekevät oman rajoituksensa. Joten...


Nautin vaikkapa Joulun jämistä, eli karkeista ja vaikkapa uudesta satsista torttuja. Tällä kertaa taskutorttuja ja omena-kanelihillolla. Nam nam.


Kerroin rakkaalleni, että haluaisin tuoda hänelle taivaan tähdistä kasatun nauhan korostamaan hänen kirkkauttaan ja kauneuttaan, mutta koska en yllä taivaaseen saakka, toin hänelle tuollaisen punaisen tähtikukkasen. Joulun jälkeenkin vielä kaupoissa on ihan nupussakin olevia kukkia. Mikä jottei siis ostettaisi nyt, kun kuitenkin Amaryllis oli jouluna ja onhan se edelleenkin.


Täällä on vauhtia ja vaarallisia tilanteita aina välillä. Tänä aamuna kuului kilinää ja kolinaa verstaaltani ja siemenhelmiä täynnä oleva rasia kaatui kumoon pöydälle ja osa lattiallekin. Enpä arvannut, että tuo vesseli olisi sen rasian saanut kumoon. Aamu menikin sitten rattoisasti keräillessä niitä siemenhelmiä ja lajitellessa niitä takaisin rasian lokeroihin.

Mutta mennäänpäs siihen arvontaan!
Arvonta numero yksi onpi se 10000:nen kävijän kunniaksi järjestetty arvonta, jossa palkintona oli omavalintainen tuote minulta.
Random.org arpoi vuoden viimeisenäkin päivänä voittajan.

Jokainen osallistuja sai arpojen määrän mukaan numeroita. sitten vaan arpomaan.
Voittajalla oli hallussaan kolme arpaa.
Hänen valitsemansa palkinto näyttää tältä:


Ja voittajan nimi on


"Minä osallistun 3 arvalla. Haluaisin White angela-rannekorun, jos voitan. Tykkään lukea juttujasi ja katsella aikaansaannoksia. Ja onnittelut hienosta kävijämäärästä!"

Onnittelut Macalle! Laitan seuraavalla postireissulla tuon kauniin ja arvokkaan helmin koristellun rannekorun tulemaan.

                                                                            <3

Sitten päätin lopettaa kesken Lukijoille tarkoitetun lahjakortti- arvonnan, koska näyttää siltä, ettei tuo 50 lukijan raja rikkoudu. Onhan tuo arvonta jo ollut kuitenkin voimassa viimeiset melkein 3 kuukautta!

Virallisesti lukijoikseni ilmottautuneista 36 lukijasta kisaan osallistui kaikenkaikkiaan 7 kilpailijaa.

Ja sama homma...
Numerot jokaiselle (osallistumisjärjestys) ja Random. orgille valtuudet arpoa oikea voittaja.

Palkintonahan tässä arvonnassa oli 10€:n lahjakortti tuotteisiini.


Ja fanfaarit voittajalle!

Joka on...

numero 7.

elikkäs...


Onneksi olkoon!
Otan sinuunkin yhteyttä asian tiimoilta!

Nyt voimassa on enää haaste, jossa arvonta myös tuossa tammikuun aikana. 
Kiitän kaikkia osallistujia kumpaankin arvontaan!

Otetaan rennosti ja nautitaan vuoden vaihtumisesta.
Tavataan taas ensi vuonna. ;D


Kommentit

Ihanaa Uuden Vuoden odotusdtunnelmaa teillä siellä.