8


Jo aiemminkin näitte tämän seinätelineeni. Purkkien määrä on kasvanut ja tänään juuri mietin Ikeassa, ostaakko lisää, mutta jätin nyt ne ja ostin lasipurkkeja helmille ja muille korun osille. Lisäksi tuli hankittua askartelukaappiin iso laatikko ja parit ovet lisää. Ja paljon muuta kotiin. :) Ikeassa kannattaa tosiaankin käydä, ajan kanssa!

Nappimagneetteja pitäisi hommata jostain lisää, jotta saisin stansseja enemmänkin riippumaan tuhon tauluun. Nyt siinä on kahdella klipsulla vasta pusseja. Nettikirppisostoksia tein viikolla ja nyt odottelen niitä kotiin. Stansseja, papereita, askartelulehti... Eikä mennyt montaa euroa. :) 

Ikean säilytysjärjestelmät todellakin toimivat askarteluhommissa. Ja miksi ettei käsityössäkin nämä läpinäkyvällä kannella varustetut magneettipurkit, kuten napeilla, neppareilla, hakaneuloilla,...



Lisäksi olen saanut erilaisia ja eri kokoisia lasipurkkeja korujen osille. Tuossa vasemmalla oleva lasipurkki on Tiimarista 2€/kpl, mutta tänään ostin Ikeasta samoja purkkeja 4kpl/4 eurolla. Käteviä just helmille isommat purkit. Sitten tuossa tuo vaaleansinikantinen purkki on Riinan tuunaama jokin herkkupurkki. Upea! eikös vaan!
Takana sinappipurkki, mikä pääsi helmille myös. Pikkiriikkiset purkit olivat pikkiriikkisiä hillo- ja marmeladipurkkeja. Nyt niissä on helmihattuja, helmipiikkejä, lukkoja...

Mitä tästä opimme? 

Purkki kuin purkki on tarpeellinen vielä alkuperäisenkin käytön jälkeen ja suuri apulainen säilyttäessämme helmiä, paljetteja, nappeja, ... Kaikkea pientä hipleetä. 

Ja miehet, turhaan selitätte tätä akkojen kotkotuksiksi. 
ajatelkaapas autotallin hyllyjä. Purkkeja muttereille, purkkeja ruuveille, purkkeja sokille, purkkeja mille tahansa härrävärkeille. ;)

Niin ja tuo punainen pikari... Koruja täynnä. Tällä hetkellä vielä. Kohta siinä loistaa tuikku, kunhan tuon uuden koruille tuunaamani rasian otan käyttöön... Ai minkäkö? Se onkin taas uusi tarina. ;)






Kommentit

Jonsu sanoi…
Kiva jos tykkäsit ;)
Vilimarika sanoi…
KUN tykkäsin. ;)
Nanna sanoi…
Kivan näköistä säilytysjärjestelmää sulla:) Voi itku,miksi se lehti ei ole jo tullut:( On postitettu jo tiistaina joten kyllä sen pe olisi pitänyt tulla. Toiv tulee maanantaina sitten jo!
Nanna, jos se on 2 luokassa, niin menee maanantaille ja jos 1luokassa, niin alkaa joulukiireet olla jo, joten siltikin maanantaille voi mennä. Tulee toivonmukaan jossain vaiheessa, eikä jää välille.
Maca sanoi…
Ikeaan ja muihin ihmekauppoihin on tarkoitus tutustua maanantaina.
Onhan peräkärry mukana ja aikaa varattu koko päivä? ;)