Siirry pääsisältöön

9


toinen adventtisunnuntai. Pikkulintuja pihapuissa. Kissa katselee ulos ikkunasta ja heiluttelee häntäänsä hieman epätahtiin. Lintujen läsnäolo saa kissan saalistusvaistot heräämään. Kuitenkin ikkuna estää sitä saavuttamasta noita pieniä luontokappaleita ja hyvä niin.

Illan tullen sytytämme kynttilät palamaan. Samalla keitämme pannullisen vettä ja juomme joko inkiväärijuomaa tai teetä. eilen kaupasta mukaamme lähtikin joulurooibosteetä. Toivotaan, että se maistuu hyvältä.


Joulukalenterin luukuissa numero 9. toisessa lisäksi ideana pakettikortit juuttikankaasta. Tai kankaalla päällystettynä. Mikäjottei, jos olisi sitä juuttia.  availen paketit. Macan pussista löytyvät pahvin palasen lisäksi palanen koukeroista kultakangasta, vanhasta kynttiläkortista palanen, pari paperista kuvaa. Teea K:n luukusta sain 3 kappaletta mustia lasihelmiä. KIITOS kummallekin!

Eilen en jaksanut askarrella, koska olin kauppareissun jälkeen tosi kipeä. Se on tyypillistä. Missään en enää voisi käydä. Jo lenkillä käynti teettää ongelmia, kun vielä pitäisi kavuta kotiin portaita.
Mutta tänään tein kaksin kappalein kortteja!


Keijukummista puheenollen, minun päiväni alkoi viestillä, jossa minua pyydettiin keijukummiksi. :) Ei-kirkolliseen nimenantotilaisuuteen pienelle pojalle. Suostuin. <3Siispä tein jo kortinkin valmiiksi.Eilen esittelin purkkeja säilytyksessä. Tänään saatte muutaman linkin, joissa näytetään purkkeja muissa tarkoituksissa. Kannattaa kurkistaa jokaista!

IDEOITA LASIPURKEISTA...
Ja varmasti muitakin keinoja on uudelleen käyttää lasipurkkeja. Puhdistaa vaan ensiksi ja poistaa etiketit huolella.

Kommentit

kotilaiska sanoi…
Upea on tämänkin päivän kalenterisi, ikävää tuo kuntosi huononeminen, lupaan toivoa jolupukilta sulle lievitystä kipuihin :)Tänään olen yrittänyt kiriä kiinni ne eilen menettämäni askarteluhetket mutta viel pitäs vissiin 20 korttia tehdä ja millä ajalla kun huomenna on sekä aamu että ilta no tiistaina on vain lyhyt aamu, pidä peukkuja ettei sitä peruta muuten menee taas yötöiks
Sisko sanoi…
Taas niin runsas luukku! Luukun kun avaa löytyy uusis ja uusia...=o)
Mukava keijukummiuutinen. Onnittelut!
Ja hyvää alkavaa viikkoa. Kivuttomampaa!
ViliMarika sanoi…
Kotilaiska: Kiitos. Jospa se joulupukki kuulisi sinua ja minuakin. Ei tässä hätää ole kuitenkaan. Maailmassa on niin paljon huonommassakin asemassa olevia. Kodittomia, syöpäsairaita, aids-lapsia... Siellä se suru ja hätä ja pahaolo on todellista.

Peukut ovat pystyssä, jotta saisit tehdä hommat pois ja levätä!

Sisko: Kiitos! Minulla onkin jo iso katras lapsia, vaikken ole itse synnyttänyt kuin yhden. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…