9


toinen adventtisunnuntai. Pikkulintuja pihapuissa. Kissa katselee ulos ikkunasta ja heiluttelee häntäänsä hieman epätahtiin. Lintujen läsnäolo saa kissan saalistusvaistot heräämään. Kuitenkin ikkuna estää sitä saavuttamasta noita pieniä luontokappaleita ja hyvä niin.

Illan tullen sytytämme kynttilät palamaan. Samalla keitämme pannullisen vettä ja juomme joko inkiväärijuomaa tai teetä. eilen kaupasta mukaamme lähtikin joulurooibosteetä. Toivotaan, että se maistuu hyvältä.


Joulukalenterin luukuissa numero 9. toisessa lisäksi ideana pakettikortit juuttikankaasta. Tai kankaalla päällystettynä. Mikäjottei, jos olisi sitä juuttia.  availen paketit. Macan pussista löytyvät pahvin palasen lisäksi palanen koukeroista kultakangasta, vanhasta kynttiläkortista palanen, pari paperista kuvaa. Teea K:n luukusta sain 3 kappaletta mustia lasihelmiä. KIITOS kummallekin!

Eilen en jaksanut askarrella, koska olin kauppareissun jälkeen tosi kipeä. Se on tyypillistä. Missään en enää voisi käydä. Jo lenkillä käynti teettää ongelmia, kun vielä pitäisi kavuta kotiin portaita.
Mutta tänään tein kaksin kappalein kortteja!


Keijukummista puheenollen, minun päiväni alkoi viestillä, jossa minua pyydettiin keijukummiksi. :) Ei-kirkolliseen nimenantotilaisuuteen pienelle pojalle. Suostuin. <3Siispä tein jo kortinkin valmiiksi.Eilen esittelin purkkeja säilytyksessä. Tänään saatte muutaman linkin, joissa näytetään purkkeja muissa tarkoituksissa. Kannattaa kurkistaa jokaista!

IDEOITA LASIPURKEISTA...
Ja varmasti muitakin keinoja on uudelleen käyttää lasipurkkeja. Puhdistaa vaan ensiksi ja poistaa etiketit huolella.

Kommentit

kotilaiska sanoi…
Upea on tämänkin päivän kalenterisi, ikävää tuo kuntosi huononeminen, lupaan toivoa jolupukilta sulle lievitystä kipuihin :)Tänään olen yrittänyt kiriä kiinni ne eilen menettämäni askarteluhetket mutta viel pitäs vissiin 20 korttia tehdä ja millä ajalla kun huomenna on sekä aamu että ilta no tiistaina on vain lyhyt aamu, pidä peukkuja ettei sitä peruta muuten menee taas yötöiks
Sisko sanoi…
Taas niin runsas luukku! Luukun kun avaa löytyy uusis ja uusia...=o)
Mukava keijukummiuutinen. Onnittelut!
Ja hyvää alkavaa viikkoa. Kivuttomampaa!
Kotilaiska: Kiitos. Jospa se joulupukki kuulisi sinua ja minuakin. Ei tässä hätää ole kuitenkaan. Maailmassa on niin paljon huonommassakin asemassa olevia. Kodittomia, syöpäsairaita, aids-lapsia... Siellä se suru ja hätä ja pahaolo on todellista.

Peukut ovat pystyssä, jotta saisit tehdä hommat pois ja levätä!

Sisko: Kiitos! Minulla onkin jo iso katras lapsia, vaikken ole itse synnyttänyt kuin yhden. :)