7


Heräsin tuossa klo 4-5 tienoilla outoon ääneen. Jäin kuuntelemaan sitä ja tajusin äänen kuuluvan naapuriasunnosta. Ihan kuin siellä siirrettäisiin sänkyä pois seinän vierestä. Nirskis narskis... 
Tontut ne siellä varmaankin touhuissaan aamuyön pikkutunneilla.
Ja arvata saattaa, mitä ääniä sieltä sitten alkoi kuulua...
vinkunaa ja vikinää, kiljahduksia ja muuta ähinää. Nitinää ja narinaa...
Sen verran selkeästi kuuluu läpi naapureihin, ettei ollut epäilystäkään, mitä siellä tehtiin!
Tietenkin siellä tontut käärivät joululahjoja paketteihin! Ja hihkuivat ilosta nähdessään mitä kaikkea pukki olikaan tyhjentänyt kasseistaan siihen sängylle tyttötontun eteen...
Ja kun lahjat oli kääritty ja hyvin piilotettu sängyn alle, sänky pukattiin takaisin seinän viereen. Hetken vielä hiljaisuus ja nukahdin uudelleen.




Macan luukusta löysin atc-korttipohjan lisäksi napin, 2 lehtikuvaa ja pätkä tähtinauhaa.
Niistäpä tarvikkeista sitten syntyi tällainen atc-kortti:

"Jouluisia askareita"




Minkä värinen Joulu sinun mielestäsi on?
Onko se punainen, niinkuin jouluomenat ja pihlajanmarjat?
Onko se vihreä, niinkuin kuusi ja mistelinoksat?
Onko se hopeaa ja kultaa, niinkuin kauneimmat koristeet kuusen oksilla?
Jotain muuta?

Atc-kortissani kulta ja hopea leikkivät keskenään. Tein sen omista tarvikkeistani ja stanssaamastani kuvasta. 
"Beautiful Maria"
...






Säilytysvinkiksi tänään saatte kuvan tuollaisesta monilokeroisesta rasiasta. siinä ne helposti säilyvät, pikkuiset tavarat. Kannesta näkee läpi, mitä siellä on. Laita rasiaan vaikkapa pikkuiset helmet, klemmarit tai tuollaiset mini-hilepurkit. Kätevä keksintö!



Kommentit

Sisko sanoi…
Noin hieno kortti vaikka tontut yöllä herättelivät. Toivottavasti malttavat nukkua yönsä, että eivät joka yö ryhdy pakkailemaan.Tai jos nyt ihan pakko on pukin pusseja öisin tyhjennellä, niin ainakin sitten ihan hipi hiljaa!Muuten olet ihan hermoraunio jo jouluviikolla!
Kyllä se joulu täällä Silpputehtaan liepeillä taitaa olla kaiken kirjava=o) On muuten hieno tuo kultakortti.
Unknown sanoi…
KätevänPätevää :). Ja blogissani voit käydä lukemassa, että sinua en suinkaan ystäväiseni syytellyt, yleisesti vaan selittelin asioita, ettei joku pölähdä blogiini, joka olisi jo moisi torttuloisia tehnyt, että senkin matkiapina :D. Mutta käypä lukee sieltä enemmän. Oisko muuten ensi viikolla aikaa joulunalustapaamiselle, teehetkelle ja yllätyksille ? Ei jäisi sille vikalle viikolle kun sillon on varmaan huisketta siellä sun täällä. Keskiviikko ja torstai on mulla vapaata. Mutta katellaan sitä lähemmin.
Sisko: Toivotaan.. Tosin rakkaudella ne lahjat on varmaan pakattu, jotta siinä mielessä onhan se ihana asia. :D

Riina: Hyvä niin. Parempi selvittää nuo asiat heti. :)
Torstaina illalla, en osaa sanoa vielä aikaa tai sitten keskiviikkona aamupäivällä.
kotilaiska sanoi…
Minulla on nyt päivät ja kaikki muukin ihan sekaisin vasta eilen illalla7.12 katteltiin linnanjuhlat areenalta ja se vierähti pitkälti yli puolen yön kun saatiin loppuun katottua, välillä kun tartti peruuttaa ja kattoo että ihanko totta Meidän kirjaston täti ja setä Rasan pariskunta nyt siinä kävelee Resirenttiä kättelemään ja joo-o ne ne oli.No sitten välillä piti jääkaapillakin käydä ja kun sit jotenkin lujaa lykkäsin oven kiinni kuulu kauhee kolina ja jääkaapi rupes surisemaan tosi lujaa, kyllä olin jo suunnitellut sen vaihtoo mut en just tänä lauantaina no mentiin kuiteski nukkumaan eihän jääkaappikaupat yöllä ole auki ja aamulla sit raijjattiin ruoat vara jääkaappiin ja kaupolle, sopiva löyty ja lisäks ja onneks osu sopivan hintanen hellakin silmiin ja se sit kans varattiin ja täytyhän mun uus känny saada ku entinen on jo ihan rämä ja olihan se vaan varaksi saatu tyttäreltä sillon u pesin sen yhen kännyni koneessa, siis nää kaikki ostokset oli tosi tarpeeseen ja oli ne jo suunnitellut hankkivani joskus, ja rahat näihin sain veronpalautuksesta mut että juuri nyt kun oli vapaata ja olin suunnitellut tekeväni joulukortit loppuun ja kirjottavanikin ne , mut joku muu suunnittelee aina mun vapaanikin mun puolesta ni et mun on iha turha suunnitella mitään etukäteen.Että sellanen kalenterinluukku aukes mulle viime yönä.Sun luukkus on paljo hauskempi paitti en nyt nii tiedä onks kovin kiva herätä naapurin tonttujen yöllisiin touhuihin.
Sun tekemät kortit on kuitenkin ihan mahdottoman upeita, herttaisia ja viehättäviä