Siirry pääsisältöön

Vanhat kelpaa hyvin. Mega valokuvapostaus

Katselin erään trendi-vaatemerkin tuotteita, kun olivat -20% alennuksessa. Joo-o. Eipä voi meidän tuloilla moisia haaveilla edes. Oli toki kauniitakin vaatteita, mutta osa hiemn omituisia makuuni. Mutta suurin ongelmahan oli se hinta. Pelkästä kaulaketjusta saisi maksaa 40 euroa, kun siinä roikkuu muutama helmi. Nappikorvakorut yli 20 euroa. Kaulahuivi 60 euroa. Hihaton toppi 48euroa ja legginssit 38 euroa. Nämä siis tarjoushintoja.
Jos ostaisin T-paidan ja hameen, joutuisin maksamaan tuotteista 166 euroa + postikulut. Jätinpähän ostamatta. Saa edelleen kelvata kaapissa olevat.

Kaapista puheenollen, esittelenpä hieman lisää verstaani sisältöä. Äkkiseltäänhän verstaani näyttää siltä, että tavaraa on. Ja itseasiassa onhan sitä! Haluan kiittääkin jokaista teitä! Olen pystynyt askartelemaan ja koruilemaan ja jatkamaan harrastustani ja tulen vielä jatkamaankin. Mutta kaikki ei ole ihan sitä, miltä näyttää kaapeissani. Se hyvin oleellinen asia verstaalla on LAJITTELU. Kun on tilaa, on myös tilaa levittäytyä. Ja minähän suurimmaksi osaksi askartelen kierrätetystä materiaalista.


Minulla on erillään leikeltävät kirjat. Suurin osa kirjaston poistoja.  
Säilytän myös sellaiset kuvat irtileikattuina, mitkä löydän lehdistä, joissa ei ole mitään muuta mielenkiintoista. Kirjepaperikoista saa kauniita kukkaboordeja, atc-vaihdoissa on tullut vintagekuvia, pelikortteja on jemmassa... Tuolla oikeassa ylänurkassa näkyy myös itseni maalaamasta taustapaperista pala. 


Stanssaan valmiiksi kuvioita. On mistä ottaa. Saan niitä vaihdossa. Eräs ihana ystäväni lähetti joululahjaksi vuosi sitten A4 kuorellisen stanssattuja kuvioita! 


Kukat ovat erillään muista koristeista. Tämän ison korin sisältö odottaa pilkkomistaan. Olen saanut niitä lahjoituksena. Olivat roskiin menossa! HUI! 


Olen saanut lehtiä. Olen löytänyt lehtiä. Olen jemmannut niitä! 
Yksi kerrallaan alan tutkimaan ja askartelemaan niistä. Tällainenkin pino vie oman tilansa. 


Jemmaan pahvilaatikoita, pahveja, kuoria,... Siis ihan ruokapakkauksia, postin tuomia siistejä kuoria jne. 
Osa menee litteänä säilöön ja niistä tulee mahdollisesti atc-pohjia. Osa menee pakkausmateriaaliksi. Osasta saatan tuunata aarrearkkuja tms. Siksi ne ovat kokonaisina säilössäkin. 


Toki stanssit pitää saada käyttöön tarpeen tullen näppärästi. Korivaunussa on stanssit, sabluunat, kohokuviointikansiot, mun oma design-nappasukeppi (magneettikeppi) ja näyttää olevan ikivanhoja seiskojakin. :D 


Koruja on purkuun menossa myös. Nekin on lajiteltava, mitkä kelpaavat koruihin, mitkä askarteluun ja mitkä ovat niin huonossa kunnossa, että menevät roskiin. Ne kun ovat niitä "Maksa postikulut ja saat ne"-koruja. Puhdistamoon menossa kuvan rasiat. 


Kaapissa on paljon myös kansioita. Oli ihan pakko hakea Tiimarin loppuunmyynnistä niitä jotta sain lajiteltua ja lisää lajiteltua ja lajiteltua... :D 


Minulla on kansioissa tulostettuja kuvia, isoja kuvia, kiiltokuvia, vintagearkkeja, lehtikuvia... 
Ihan kaikki nuo edellisen kuvan kansiot ovat lajiteltuja erilaisia kuvia. Ei ne kaikki täynnä ole!!!
Siellä on esim. kukat erillään. Jouluiset yhdessä. Vauva-aiheet, vintaget, miesten jutut, häät... Ja jos ei kansioon ole tarpeeksi, ne jäävät odottamaan täyttymistään tai pysyvätkin vajaina. Mutta löydänpähän mitä etsin! 


Lajittelua... Leimasimet näppärästi. Kansiossa on akryylileimasimet. Lokerikossa puukantaiset. 


Kirjoja. Lehtiä. Kaikenlaista askarteluohjetta. 


Lankoja, ompeluhommeleita. Kyllä minä osaan paikata reijät sukista ja ommella napin paikalleen paitaan. Osaan tehdä harsimista ja meneehän noita atc-kirjoihinkin, lankoja. 


Ja Murusen tarvikkeita on yksi kaapillinen, mutta myös hyllyköstä löytyy Murusen korujuttuja. Tuo vasara on pyhitetty koruiluun. Pussukan alla on mittatilaustyönä sepältä tilattu takorautapalikka korunosien karkasuun. 


Pusseja, suojamuovia, kasseja, korttipusseja... On oltava niitäkin vaikka ja kuinka. 
Niitä kun menee tilauksissa ja lahjojen paketoimisessa muunmuassa. 


Kaappiin on kätketty myös kaikki saamani atc:t. 
Siellä on lisää laatikoita. Ja purnukoita. 
Kaapissa on kyniä, liimaa, lakkaa...
Siellä on korttipohjia, tarrarullia, Käytettyjä postikortteja, kynttilän jämiä, kuumaliimapistooli penaalissa...
Kuvaan en ottanut Murusen työkaluja. Niitäkin siellä on. 
Enkä kuvannut lapsukaisen petivaatteita, liinavaatteita, pyyhkeitä, varavaatteita, dödöä.... 

Kyllä! Tavaraa on! 
Suurin osa siis kierrätettyä tai saatua. 
Olen hyvilläni siitä, että saan jatkaa harrastustani. 
Terapioida ja pysyä virkeänä, iloisena ja säälimättä itseäni. Kommentit

 1. Kiva postaus ja mukava päästä kurkkaamaan toisen askarteluhuoneeseen ja tavaroihin:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä mukavasti tavaraa löytyy sulta. vielä ku ois saanu kokonaisen kuvan askartelu huoneesta! :)

  VastaaPoista
 3. Löytyy kyllä ja nyt on lisäksi lahjapaperia, lahjakassi sekä kuplamuovia lisää sillä viikonloppu mennyt juhlatunnelmissa, ja kaikki askarteluun sopiva pitää säästää. Saan siis täytettä noihin kuvakansioihin kun leikkaan paperit sopiviksi arkeiksi.
  Lisäksi on kuumailmapuhallin, jonka sain lahjaksi.

  VastaaPoista
 4. Ja kyllä, hamsteri mikä hamsteri, mutta kyllä minä siivoilenkin välillä ja pistän pois. ;) Nyt esim. Pahvia en enempää kerää, ennenkuin saan entiset ATC pohjikai. Samoin kieltäydyin lehtinipusta, koska on jo lehtiä. verstas laajenisi muuten liikaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …