Enkelit lentää sun uniin ja tekee sinusta kauniin. ATC-vaihto ja hetken kappale

Muistatko vielä sen laulun? 
Elokuun yö, viileä tuuli... 


Enkelit lentää sun uniin Ja tekee sinusta kauniin. 

Emme elä enää elokuuta, vaan syyskuu on puolessa välissä. Tuuli alkaa olla viileä, mutta aurinko saa yhä hymyilemään. Kohta emme enää näe samoin sen säteitä. Talvi tekee tuloaan. 

Enkelit eivät uniini tulleet kuitenkaan, mutta Enkulin atc:t saapuivat minua ilahduttamaan. 


Upeat extrat kuoressa saivat ajatukset lentämään kirjojen teossa. 
Atc-kortteja oli huikeat 9 kappaletta! 
Katsellaanpas yhdessä! 


Kissoja! 
Kauniita mustia kissoja. 
Satumaisia kissoja temppeleissä. 
Todella kauniita kortteja kissahöperölle jolla vauvakuume räjähtää käsiin jo. 
Kissat kuuluvat temppeliin jottei rotat valtaisi sitä. Lisäksi ne antavat iloa ja taikavoimia temppelin asukeille. 


Linnan ulkopuolella on niitty. Siellä kotkat, haukat ja korpit lentelevät taivaalla ja joutsenet lipuvat vedessä. Siellä on pitkää kultaista heinää, hopeaista pellavaa ja kukkia. 
Temppelissä asuvat myös kaksi naista, joilla on salaisuus. Sitä ei voi kertoa kenellekään. 
Se salaisuus on kaunista, intohimoista ja kiihkeää, mutta myös täynnä salaisia katseita, hipaisuja ohimennen ja kuiskauksia yössä. 
Kultahopea niitty kätkee syliinsä asioita, joista ei kukaan muu tiedä. 


Temppeliä hallitsee kaunis prinsessa. Hän on hyvin erilainen hallitsija. Ei raaka missään tapauksessa, mutta päättäväinen, tempperamenttinen ja vahva. Kun hän määrää jotain tapahtuvaksi, niin tapahtuukin. Niistä ei keskustella enempää. 
Onneksi toistaiseksi valtakunnassa on kaikki ollut hyvin ja prinsessa on voinut hallita kansaa rakkaudella, viehätysvoimallaan ja viekkaudella. 
Häntä suojelee musta enkeli, joka ei olemuksestaan huolimatta ole pahuudesta, vaan se taivaan musta lammas, erilainen yksilö. Värivikainen rakkauden lähettiläs. Hän pitää huolen siitä, ettei prinsessan vahvuus ylitä hyvyyttä, lempeyttä ja rakkautta. 


Tuo kaunis hallitsijatar ei ole vielä löytänyt elämäänsä rakkautta. Hänellä ei ole siihen vielä aikaa. Tilaisuus ei ole oikea. Hän tahtoo ensin tehdä maastaan elinvoimaisen, onnellisen ja vauraan. Hän haluaa rakennuttaa kouluja lapsille ja orpokoteja. Parikin sairaalaa ja tehdä pieniä muutoksia laissa. Niin ja kipasta Suomessa ostamassa niitä maailman kuuluja Tom of Finland-postimerkkejä kokoelmiinsa. 


Kaikkialla maailmassa ei kuitenkaan ole vain hyviä ihmisiä. Siksi tätäkin temppeliä vartioivat uljaat naarastiikerit. Helppoa niidenkin on olla yltäkylläisyyden keskellä. Ei kukaan ole vielä ainakaan temppeliä uhannut. 


Kiitos Enkuli ihanasta inspiroivasta korttisarjasta ja extroista! 
Voimia teille kummallekin meiltä kummaltakin! 
<3

Kommentit

Susanna sanoi…
On ne vaan niin upeita!
Niistähän tuli ihan tarina. Olin laskevinani, että 10 korttia tuli täyteen, muta laskinkin väärin. Mukavaa, että olivat mieluisia.
Viltsu sanoi…
9 niitä oli kuoressa. Tykkään kyllä kaikista kovasti.