Siirry pääsisältöön

Enkelit lentää sun uniin ja tekee sinusta kauniin. ATC-vaihto ja hetken kappale

Muistatko vielä sen laulun? 
Elokuun yö, viileä tuuli... 


Enkelit lentää sun uniin Ja tekee sinusta kauniin. 

Emme elä enää elokuuta, vaan syyskuu on puolessa välissä. Tuuli alkaa olla viileä, mutta aurinko saa yhä hymyilemään. Kohta emme enää näe samoin sen säteitä. Talvi tekee tuloaan. 

Enkelit eivät uniini tulleet kuitenkaan, mutta Enkulin atc:t saapuivat minua ilahduttamaan. 


Upeat extrat kuoressa saivat ajatukset lentämään kirjojen teossa. 
Atc-kortteja oli huikeat 9 kappaletta! 
Katsellaanpas yhdessä! 


Kissoja! 
Kauniita mustia kissoja. 
Satumaisia kissoja temppeleissä. 
Todella kauniita kortteja kissahöperölle jolla vauvakuume räjähtää käsiin jo. 
Kissat kuuluvat temppeliin jottei rotat valtaisi sitä. Lisäksi ne antavat iloa ja taikavoimia temppelin asukeille. 


Linnan ulkopuolella on niitty. Siellä kotkat, haukat ja korpit lentelevät taivaalla ja joutsenet lipuvat vedessä. Siellä on pitkää kultaista heinää, hopeaista pellavaa ja kukkia. 
Temppelissä asuvat myös kaksi naista, joilla on salaisuus. Sitä ei voi kertoa kenellekään. 
Se salaisuus on kaunista, intohimoista ja kiihkeää, mutta myös täynnä salaisia katseita, hipaisuja ohimennen ja kuiskauksia yössä. 
Kultahopea niitty kätkee syliinsä asioita, joista ei kukaan muu tiedä. 


Temppeliä hallitsee kaunis prinsessa. Hän on hyvin erilainen hallitsija. Ei raaka missään tapauksessa, mutta päättäväinen, tempperamenttinen ja vahva. Kun hän määrää jotain tapahtuvaksi, niin tapahtuukin. Niistä ei keskustella enempää. 
Onneksi toistaiseksi valtakunnassa on kaikki ollut hyvin ja prinsessa on voinut hallita kansaa rakkaudella, viehätysvoimallaan ja viekkaudella. 
Häntä suojelee musta enkeli, joka ei olemuksestaan huolimatta ole pahuudesta, vaan se taivaan musta lammas, erilainen yksilö. Värivikainen rakkauden lähettiläs. Hän pitää huolen siitä, ettei prinsessan vahvuus ylitä hyvyyttä, lempeyttä ja rakkautta. 


Tuo kaunis hallitsijatar ei ole vielä löytänyt elämäänsä rakkautta. Hänellä ei ole siihen vielä aikaa. Tilaisuus ei ole oikea. Hän tahtoo ensin tehdä maastaan elinvoimaisen, onnellisen ja vauraan. Hän haluaa rakennuttaa kouluja lapsille ja orpokoteja. Parikin sairaalaa ja tehdä pieniä muutoksia laissa. Niin ja kipasta Suomessa ostamassa niitä maailman kuuluja Tom of Finland-postimerkkejä kokoelmiinsa. 


Kaikkialla maailmassa ei kuitenkaan ole vain hyviä ihmisiä. Siksi tätäkin temppeliä vartioivat uljaat naarastiikerit. Helppoa niidenkin on olla yltäkylläisyyden keskellä. Ei kukaan ole vielä ainakaan temppeliä uhannut. 


Kiitos Enkuli ihanasta inspiroivasta korttisarjasta ja extroista! 
Voimia teille kummallekin meiltä kummaltakin! 
<3

Kommentit

Susanna sanoi…
On ne vaan niin upeita!
Niistähän tuli ihan tarina. Olin laskevinani, että 10 korttia tuli täyteen, muta laskinkin väärin. Mukavaa, että olivat mieluisia.
Viltsu sanoi…
9 niitä oli kuoressa. Tykkään kyllä kaikista kovasti.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.