Siirry pääsisältöön

Enkelit lentää sun uniin ja tekee sinusta kauniin. ATC-vaihto ja hetken kappale

Muistatko vielä sen laulun? 
Elokuun yö, viileä tuuli... 


Enkelit lentää sun uniin Ja tekee sinusta kauniin. 

Emme elä enää elokuuta, vaan syyskuu on puolessa välissä. Tuuli alkaa olla viileä, mutta aurinko saa yhä hymyilemään. Kohta emme enää näe samoin sen säteitä. Talvi tekee tuloaan. 

Enkelit eivät uniini tulleet kuitenkaan, mutta Enkulin atc:t saapuivat minua ilahduttamaan. 


Upeat extrat kuoressa saivat ajatukset lentämään kirjojen teossa. 
Atc-kortteja oli huikeat 9 kappaletta! 
Katsellaanpas yhdessä! 


Kissoja! 
Kauniita mustia kissoja. 
Satumaisia kissoja temppeleissä. 
Todella kauniita kortteja kissahöperölle jolla vauvakuume räjähtää käsiin jo. 
Kissat kuuluvat temppeliin jottei rotat valtaisi sitä. Lisäksi ne antavat iloa ja taikavoimia temppelin asukeille. 


Linnan ulkopuolella on niitty. Siellä kotkat, haukat ja korpit lentelevät taivaalla ja joutsenet lipuvat vedessä. Siellä on pitkää kultaista heinää, hopeaista pellavaa ja kukkia. 
Temppelissä asuvat myös kaksi naista, joilla on salaisuus. Sitä ei voi kertoa kenellekään. 
Se salaisuus on kaunista, intohimoista ja kiihkeää, mutta myös täynnä salaisia katseita, hipaisuja ohimennen ja kuiskauksia yössä. 
Kultahopea niitty kätkee syliinsä asioita, joista ei kukaan muu tiedä. 


Temppeliä hallitsee kaunis prinsessa. Hän on hyvin erilainen hallitsija. Ei raaka missään tapauksessa, mutta päättäväinen, tempperamenttinen ja vahva. Kun hän määrää jotain tapahtuvaksi, niin tapahtuukin. Niistä ei keskustella enempää. 
Onneksi toistaiseksi valtakunnassa on kaikki ollut hyvin ja prinsessa on voinut hallita kansaa rakkaudella, viehätysvoimallaan ja viekkaudella. 
Häntä suojelee musta enkeli, joka ei olemuksestaan huolimatta ole pahuudesta, vaan se taivaan musta lammas, erilainen yksilö. Värivikainen rakkauden lähettiläs. Hän pitää huolen siitä, ettei prinsessan vahvuus ylitä hyvyyttä, lempeyttä ja rakkautta. 


Tuo kaunis hallitsijatar ei ole vielä löytänyt elämäänsä rakkautta. Hänellä ei ole siihen vielä aikaa. Tilaisuus ei ole oikea. Hän tahtoo ensin tehdä maastaan elinvoimaisen, onnellisen ja vauraan. Hän haluaa rakennuttaa kouluja lapsille ja orpokoteja. Parikin sairaalaa ja tehdä pieniä muutoksia laissa. Niin ja kipasta Suomessa ostamassa niitä maailman kuuluja Tom of Finland-postimerkkejä kokoelmiinsa. 


Kaikkialla maailmassa ei kuitenkaan ole vain hyviä ihmisiä. Siksi tätäkin temppeliä vartioivat uljaat naarastiikerit. Helppoa niidenkin on olla yltäkylläisyyden keskellä. Ei kukaan ole vielä ainakaan temppeliä uhannut. 


Kiitos Enkuli ihanasta inspiroivasta korttisarjasta ja extroista! 
Voimia teille kummallekin meiltä kummaltakin! 
<3

Kommentit

Susanna sanoi…
On ne vaan niin upeita!
Niistähän tuli ihan tarina. Olin laskevinani, että 10 korttia tuli täyteen, muta laskinkin väärin. Mukavaa, että olivat mieluisia.
Viltsu sanoi…
9 niitä oli kuoressa. Tykkään kyllä kaikista kovasti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…