Atct ja koru


Tuunasin vanhan kortin tyystin uudeksi. 
Tuunaus on nyt käynnissä ihan urakalla, sillä yhtään en enää katsele kansiossani sellaisia kortteja, mitkä eivät vaan mene. Silloin on tehtävä niihin jotain uutta. 

Tämä kotimökin pihalla kortti sai pintaansa kissan ja koiran pihamaalle, perhosen lentelemään taivaalle ja hyräilyn, mikä lienee kissan kehräys. Kuuletko sen? Hiljaisen hurinan.

Kukkakaistale kortin yläreunaan tuli lehtiön kannesta. 
Pursotin vielä kohoainetta kortin pintaan. 

TJK.


Tein Muruselle rannekorun ja ajatus oli, että saisi tämän myöhemmin, mutta ei ihan mennyt niinkuin ajattelin. Haluan antaa sitten myöhemmin jotain muuta, kuin tämän korun. Siispä sai heti käyttöönsä. 
Koru on hopeinen ja siinä on hematiitti-helmiä. 


Silpputehtaalle toinenkin kortti, eli TJK. 

Tiedätkö Tiimarin bambukuvioiset paperikaitaliinat, joita joskus myytiin rapujuhliin ja muihin pihakekkereihin? Ne olivat pitkiä paperiliinoja, joiden molemmissa päissä roikkui tupsut. Hyvin Kitchiä eikä todellakaan ollut minun tyyliä. 

Pääsin yhden kerran täyttämään Tiimarissa 5 euron kassin ja silloin mukaan lähti yksi sellainen paperiliinakin, sillä heti mieleeni tuli askartelu. 

Tässä kortissa on palanen sitä kaitaliinaa. 
Sininen nauha on synttärilahjani lahjanarua. 
Kuva on tulostettu ja silmä lehdestä. 
Tussikynää mukaan. 

Voisiko kortin nimi olla Pahan katse?! 
Mikä sinulle tulee tästä mieleen?

Kommentit

Sisko sanoi…
Mulla olis myös tollasia tuunattavia kortteja. Sellasia jotka tökkivät, joten samoihin touhuihin voisin ryhtyä myös. Olet onnistunut. Alemman kortin tunnelma on kuitenkin aika seesteinen. Ei siis kovin synkkä tai uhkaava. Mutta pahin paha onkin just sellanen jota ei tunnista pahaksi heti.
Kiitos osallistumisesta haasteeseen!
Riitta Sinikka sanoi…
♥Hieno koru, vau!!!