Siirry pääsisältöön

Kerran elämässä nallekin riippuu kaulastasi


Vihdoin kerkesin Kotilaiskan haasteeseen ajoissa mukaan. Inspiroiduin kuvasta tekemään tällaisen atc-kortin. Iloa synkkyyteen on ehkä voimakas lause toisille, mutta samalla se voisi muistuttaa meitä siitä, että aurinko paistaa risukasaankin joskus ja varjo taittuu tieltämme aikanaan tuoden esille valoa. On hetkiä, jolloin suremme ja itkemme ja ihan aiheesta. On myös hetkiä, jolloin surusilmät kuivataan ja ilo astuu estraadille. Muistot eivät kuole koskaan. 

Kerran elämässä tulisi keinua kilpaa lapsen kanssa. Nauraa, ottaa vauhtia ja hypätä melkein taivaaseen asti. 

Viimeksi toissapäivänä istuin keinussa kiikutellen. En minä enää voi hypätä vauhdista, sillä se tömähdys tekisi pahaa selälleni. Mutta olen minä elääni aikana ollut kovissakin keinun vauhdeissa ja pyörityksissä. Olen hyppinyt ja olen roikkunut pää alaspäinkin keinusta. Minun lapsenmielisyys ei ole kadoksissa, vaikka se välillä tuppaakin uinahtamaan. 


Lapsia ja lapsenmielisiä ei pidä unohtaa eikä heille pidä kääntää selkäänsä. jokaisen meistä tulisi hullutella ja nauraa. antaa sääntöjen ja tapojen olla hetki unholassa! 
Laittaa kaulaan vaikka tällainen nallekoru, jos se siltä tuntuu! Tämä nalleriina syntyi eilen illalla ja etsii nyt uutta kotia, jossa sitä rakastetaan. 


Nalleriina menee suoraan ale-korin puolelle, sillä hinta on sen verran edullisempi. Ei silti mikään pilipalinallukka. 

Nyt minä lähden katselemaan kaupungin menoa. Kiitollisena siitä, että minut haetaan ovelta ja viedään päätepaikan ovelle asti. Onhan tänään kaikista vaikein päivä viikosta. toisinaan on vaan pakko hoitaa asioitakin. Ihan hyvä, ihan kiva... Asiat hoituvat pikkuhiljaa... Ilo ja onnellisuus täyttävät lisää ja lisää sisintäni murusillaan. 

Kommentit

Maca sanoi…
Vanha sanonta "ilo pintaan, vaikka sydän märkänis", pitää sekin paikkansa. Eihän se kyllä käskystä tapahdu.
Viltsu sanoi…
Ihan totta, ettemme me toimi sormia näpäyttämällä tai nappia painamalla. Emme vaikka kuinka sanoisimme, että NYT ja STOP. Joissakin tilanteissa mietin, olemmeko ihan liian hienoja mekanismeja kaikkine tunteinemme, kun sattuu kaikista koviten, mutta toisaalta, se koskeminen kertoo myös niistä tuntemistamme kauniista tunteista ja muistoista.
Kotilaiska sanoi…
Ihana kortti ja tuo korukin juuri mun väreissäm, mä vaan käytän niin tosi harvoin koruja että mulla se pölyttyis vaan korurasiassa.Eikä mun haASTEESSA OO MITÄÄN AIKARAJAA TAI MÄÄRÄAIKAA MILLON SEN KORTIN PITÄS OLLA VALMIS KUN EN ITEKKÄÄN TIEDÄ VALMISTUUKS TÄÄ SURUTYÖ MILLON VAI IKINÄ.Enkä mä missään surun suossa rämmi, enimmäkseen mulla on ihan iloisia päiviä ja saan kokea hurjasti rakkautta, huolehtimista ja läheisyyttä.Tässäkin nyt pätee se että kun antaa jotain pois niin saa kaksinverroin takas.Ja nyt ku mä oon tavallaan antanu mun rakkaani pois oon saanu kokea niin paljon rakkautta etten kuunaan uskonu kokevani.Ihminen nyt vaan on semmonen että kaipaa siihen tuttuun ja turvalliseen elämään takas vaik kuinka tulevaisuudessa siintäis jotain uutta ja upeeta ni silti haluis vaan viipyä viel tovi menneisyyttä mukanaan raahaten sillonki vaik se menneisyys olis ollu ihan kauhuja täys ja nyt ei ollu niin vaan oikeesti jätän hyvästejä elämäni parhaille vuosille
Vilimarika sanoi…
En meinannutkaan, että ryvet jossain suossa, mutta surua joka tapauksessa. Sillä tuo: "teksti kuulostaa liian voimakkaalta toisille". kirjoitin enemmänkin yleisesti asiasta, ohimennen sinut mainiten samalla. Enhän voi tietää puoliakaan tunteistasi, ajatuksistasi, voimavaroistasi... Iloitsen siitä, että olet saanut hyvää ympärillesi ja sen jos minkä tiedän, niin, Olet vahva ihminen!
Anteeksi, luulin edellisen haasteen loppuvan aina seuraavan ilmestyttyä. hyvä, että aiempikin kortti kelpasi vielä. :) ihmekkös tuo, jos sekoilen, kun en ole ollut oma itseni nyt pitkään aikaan.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…