Siirry pääsisältöön

Naistenpäivän kunniaksi

Se on naistenpäivä kääntynyt iltaan jo. Minä se vaan olen ollut muissa puuhissa päivän. Vasta iltasella kone avautui ja vielä kerkeän teille antaa naistenpäivän tervehdykseni. Hyvää naistenpäivää jokaiselle naiselle! 

Te kaikki olette tämän päivän sankareita. Me olemme!


Kuinka naista voisi hemmotella? Muutamia vinkkejä ajattelin koota yhteen. Olkoon se sitten vinkkaus miehille tai ideoita itsellesi, naiselle, joka ei just nyt keksinyt, miten itseään hemmotella tai vaikka sitten lahjaideapula synttärisankareille tms. Pääasia, että ideoita on ja vinkkejä.


Naiset tykkäävät lukea! Olkoon se kirja tai lehti. Kirja ovat sellaisia luettavia, mitkä vaativat aikaa ja rauhallista aikaa nimenomaan. Lehteä voi selailla pikkuhiljaakin vaikka kahvia juodessa, sohvalla tai vessareissullakin. Lehti siis olisi nyt ihan sopivin kiireisellekin naiselle. 

Mutta mikä lehti olisi oikea sille tietylle naiselle? 
Selvitäppäs ensin, mitä hänelle tulee jo!
Tai tiedätkö, lukeeko irtonumeroita jostakin?

Kovin räväkkä neitokainen ei välttämättä innostu kodin sisustuslehdistä, jolloin tyyliin voisi sopia vaikkapa jokin autolehti tai matkalehti. Nuoret tyttöset lukevat nuorten naisten lehtiä ja iäkkäimmillekin on oma lehtimaailmansa. Monesti lehtien kannesta jo saa käsityksen siitä, kenelle se on suunnattu. 
Jollet ole varma, selaa sitä!

Harrastelehdet, ristikkolehdet, juorulehdet... Kaikkea löytyy! Irtonumerot ovat usein tarjouksessa, jolloin lahjaksi tai itselle voi ostaa vaikka useammankin kerralla. 

Jos itseäsi ajattelet hemmotella, eikä rahaa ole lehtiin, suosittelen kirjaston lukusalia. 
Kestotilaukset tai yleensäkin tilaukset ovat niille, joila on jo käsitys siitä, mitä lehteä haluavat tilata ja lukea jokaisen numeron. tilaus on yleensä edullisempi kuin irtomyyntiostelut. 

Jos et ole ihan varma, tai haluat vaihdella lehtien välillä, silloin parempi on pysytellä irtonumeroissa.

"lehtitarjoukset"


Naiset rakastavat kaikkea pientä, kaunista ja kimaltelevaa. Hajuvesien osto vaan tahtoo olla haasteellista tuntematta toisen mieltymyksia, joten suosittelen joko selvittämään tarkan merkin, mitä hajuvettä pitää olla tai sitten unohtamaan hajuvedet kauppaan. 

Pientä ja kaunista voi olla muutkin. Vaikkapa korut, meikit, muu kosmetiikka tai ihan oheistarvikkeet.
Miksikäs et laittaisi meikkipussia, peili, siveltimiä, hiuskoristeita... pakettiin?!

Tai vaikkapa lahjakortti kauneudenhoitopalveluihin!
Kuka nainen voisikaan vastustaa kasvohoitoa, kampaajaa tai käsihoitoa, jos se on ilmaista!?

Kaunis paketti kauniille esineelle lisää lahjan arvoa. Myyjät paketoivat mielellään tuotteet kun pyydät heiltä paketointi apua.
Itse tein rannekorun itselleni. Olkoon se naistenpäivälahja minulle. Muruselle hain kaupasta pienen paketin myöskin. Vaatepuolelle mentiin. :) 

Vaatteet ovat myös sellaisia, mitä on vaikea ostaa toiselle. Kokolappu ei välttämättä kerro totuutta. Onko malli sopiva? Entä väri, materiaali, toimivuus, mukavuus, kestävyys, pesuohjeet... Sopiiko se väri edes lahjan saajalle!? vaatteiden kanssa saa olla tarkkana!

Enemmän suosin tässäkin asiassa lahjakorttia tai sitä, että vie naisen kauppaan ja pyytää valitsemaan mieleisensä vaatteen. Kenkienkin on sovittava täydellisesti jalkaan. 

Vaateosastolta löytyy kuitenkin käsilaukkuja, huiveja, hanskoja, hattuja, sukkia, ... Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. 
Kyllä se sama pätee naiseenkin. 
Naiselle ilo ja helpotus, juhlavaakin, on se, ettei tarvitse laittaa ruokaa. Valmis ateria tai edes jokin pikkupurtava on aivan ihanaa!

Naisen tyylistä riippuen tarjolla on laidasta laitaan vaihtoehtoja. Voisiko ajatella eksoottista ravintolaa, jotain take away-paikkaa vai kenties kahvila, josta jokin ihana herkku kahvin kanssa. Tai ihan sekin, että kotona töiden jälkeen odottaa valmis ruoka vaimoa!


Muutama vinkki vielä loppuun ja sitten oikein hyvää naistenpäivää kaikille!

Kukkia, suklaakonvehteja, leffaliput, alusvaatteita, korupuu, ...

Lahjaksi jokin keittiöväline ei oikein imartele. Niitä voi ostella sitten muina hetkinä. ;)

Kommentit

Tuula sanoi…
Ikimuistettavin naistenpäivä "lahja" minulla on se, kun sain silloisen avopuolisoni käväisseen "muualla"...
Mukavampia on vaikka isäni tänään tuoma ruusu ja se, että isäntä soitti ja kyseli mitö ruokaa illalla tehtäisi (myöhään) oli ostanut pullon viiniä tykö.
Katja sanoi…
Tämä postaus pitäisi julkaista äitienpäivän ja joulun aikaan jossain valtamediassa.;O) Ei kuuluis sitä ainaista: sulle on niin vaikea ostaa lahjaa.
ViliMarika sanoi…
Katja, hyvä idea. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…