Siirry pääsisältöön

ARVONTA 10 000

ARVONTA PÄÄTTYNYT!


Vaikka se edellinen arvontakin on vielä avoinna, eli lahjakorttikisa virallisille lukijoille(kts. arvonnat-sivu ja kelaa alaspäin hieman), niin laitanpa silti uutta arvontaa käyntiin, koska TÄTTÄDÄÄ!!!

Puolen vuoden aikana 10 000 kävijän raja on rikkoutunut!

Ihan huisin mahtavaa! Eikös vaan!

Tähän arvontaas pääsee osallistumaan ihan kuka tahansa! Ihan kuka tahansahan voi myös lukea blogiani. Siksi anonyymitkin saavat osallistua. Anonyymeillä on vaan oltava tunnistettava nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite.

Ja sitten ne osallistumisohjeet:

1.arpa:
kommentoimalla tähän postaukseen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen kera. 

-Kommentissasi on kerrottava, minkä yhden tuotteen haluaisit voittaa Inspis-kaupasta ja miksi juuri sen?
JA
-Mitä haluaisit lukea ensi vuonna Inspirationissa?
JA
-Montako arpaa sinulle laitetaan (1-3)?

(kolme asiaa siis!)

Jos haluat saada lisää arpoja...


2.arpa:
-Olet blogini virallinen lukija.

Jos et vielä ole lukijani, nyt kerkiät vielä liittymään mukaan lukijoiden seuraan. 

Jos haluat saada lisää arpoja...


3.arpa:
-Mainostat arvontaani omassa blogissasi. 

Tämä siis on mahdollista vain niille, joilla on oma blogi. 
Tätä varten voit ottaa mainokseesi tämän postauksen kuvan, virallisen Inspirationin "napin", jos haluat. Toki kuvattakin voit mainostaa halutessasi. Ja linkitä mainoksesi tänne sitten suoraan, eikä etusivulle.

Kolme arpaa siis mahdollisuus saada kaikenkaikkiaan. 


Joku noheva saattaakin jo arvata, mikä on se 
Palkinto:
Arvon yhden voittajan, joka saa kommentissaan kertomansa Inspis-kaupan toivetuotteensa ilmaiseksi itselleen!


Arvonta alkaa NYT ja päättyy 31.12.2012!
Arvonnan suoritan heti sen jälkeen,kun tokenen uuden vuoden räiskeestä! :) 

Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti JA täällä blogissani. Siksi sähköpostiosoitteesi on oltava mukana!

Onnea arvontaan ja KIITOS IHANAT LUKIJAT!Kommentit

Tuikku sanoi…
Heips! Osallistun arvontaasi kolmella arvalla...jos voitan arvonnassa haluaisin saada itselleni Karhunvadelma korvakorut
Tummanlila helmin korvakorut.Ne ovat sievät ,pienet korvikset.Ensi vuonna haluaisin lukea lisää runoja,joita olet kirjoittanut.Runosi ovat niin syvällisiä ja koskettavia...laitoin blogiini nappisi kuvan.
Riina Itkonen sanoi…
Osallistun arvontaan kolmella arvalla !Jos onni suosii ja voitan niin tahtoisin itselleni palkinnoksi karhunvadelma kaulakorun. Se on upea. Mutta niin ois Inka kaulakorukin, mutta kun pitää valita niin toi pitkä kaulakoru ois kaunis. Mielelläni täältä luen ihan tavallisia arkisia juttuja, mitä olet puuhaillut, Uusia koruja ja ATC-kortteja :). Teinköhän mä nyt kaiken mitä piti, jotta saan 3 arpaa :D ?
ViliMarika sanoi…
Riina, kaikki teit, mitä pitikin. :)
Maca sanoi…
Minä osallistun 3 arvalla. Haluaisin White angela-rannekorun, jos voitan. Tykkään lukea juttujasi ja katsella aikaansaannoksia.Ja onnittelut hienosta kävijämäärästä!
Pia sanoi…
Heips Paljon paljon onnea, suuren kävijä määrän johdosta!, haluisin osallistua 3 arvalla, Marjakimara kaulakorun arvontaan, sen värit ja puiset korut ovat, juuri minun makuuni lisäksi se on todella kauniisti tehty, ja siinä on käytetty erillaisia koruja, siksi se niin hieno ja kaunis onkin, ja siksi siitä pidän tosi paljon , ja ensi vuonna blogissasi, haluan tietysti nährä enemmän kortteja, ja tekniikkaa ,ja tapaa millä sinä leimailet, ja miten teet kortteja , "työ vaiheista enemmän kuvia", myöskin oisi kiva nährä miten? ja millä tavalla teet? noita ihania korujasi, tälläiset aiheet kiinnostaa , varsinkin korttien ja korujen työ vaiheet, että miten korut ja kortit toteutat alusta loppuun (: ps toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan (=:
Vilimarika sanoi…
Pia: ymmärränkyllä, mitä tarkoitat. :) Pistän korvan taakse. :)
Jonsu sanoi…
Hipshei!
Onnea, onnea suuresta kävijämäärästä!! :)
Osallistua tahdon mukaan kolmella arvalla! :)
Lukija jo olen ja laitan blogiini tietoa arvonnastasi. :)
Haluaisin Inspis-kaupasta Donna-kaulakorun, koska se on eniten minun näköiseni. Tumma, mystinen ja hieman salaperäinen. ;) Todella kaunis!
Tekstejäsi on ollut ihana lukea, niin runoja kuin myös ihan niitä kertomuksia/ajatuksia. Ne herättää miettimään arjen keskellä. Niitä vain lisää ensi vuonnakin! ;)
Phedra sanoi…
Osallistun arvontaan kahdella arvalla ja mieleni halajaisi sitä Donna korua, se on niin suloinen ja monikäyttönen. Aivan ihana koru!
Vilimarika sanoi…
Sen verran vielä huomautan, että JOS voittajan tuote on jo myyty arvontahetkellä, niin voittajaan otan toki yhteyttä ja sovitaan uusi tuote! Kauppa siis edelleen auki!
Julia sanoi…
Kahdella arvalla osallistun mukaan arvontaan :-)

Jos voitan, tahtoisin Donna-kaulakorun omakseni.

juliajuksu@gmail.com

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.