Siirry pääsisältöön

Dermosil Joulukalenteri Unboxaus 15/24 sekä naapurirakkautta


Tiedätkö sellaiset ihmistyypit, jotka antavat kaikkensa toisten eteen pyytämättä itse mitään. He eivät edes huomaa itse sitä, kuinka suuren ilon ja avun he toisille antavat ja vähättelevät itseään. "En minä nyt mitään sen ihmeempää tehnyt". Sitten, kun hän tarvitsisi apua, kuuntelijaa tai lohtua, ei hän tohdi häiritä toisia niin vähäpätöisellä asialla, kuin "minun omat tarpeeni".

Minulla on tällainen enkelien sanansaattaja lähellä, jota haluan muistaa silloin tällöin jollakin pienellä tai vähän isommallakin lahjalla, olemalla läsnä tai auttamalla pyytämättäkin. Tiedän, että hän arvostaa todella sitä pientäkin apua tai lahjaa, jonka voin antaa. Hän todella kiitollisena ottaa vastaan ja hän omien asioidensakin lomasta kysyy, mitä meille kuuluu. Silittää olkapäästä ja syvälle silmiin katsoen sanoo toivovansa minullekin parasta. Ja minä näen, että hän tarkoittaa sitä todella. 

Meidän huumorintaju on aivan omaa luokkaansa, olemme molemmat erityisherkkiä ja meitä yhdistää myös samat kiinnostuksenkohteet muutamien harrastusten kautta. On siis helppo tavallaan samaistua häneen ja miettiä, miten ilahduttaa ja yllättää tällä kertaa hänet. Minunhan ei tarvitse mennä kuin naapuriin, joten mikäs tehdessä paketti silloin tällöin tietäen, ettei sen postitus vie meiltä puolisoni työmatkarahoja tai meidän ruokarahaa, vuokraa tai muuta oleellista. Muutoinhan ilahduttaisin vähän itse kutakin vähän väliä. Pöh, syytän siitä minimieläkettäni, sillä opiskelujen vuoksi työrupeamani jäi lyhyeksi. Mutta se siitä. 


Koska tämä ihana ihminen saa viestejäkin vähän väliä ja hänen miehensä jää oikeastaan varjoon tässä meidän hömpöttelyssämme, tosin aivan ymmärtäen ja myös ollen meidän tärkeä ystävämme, niin ajattelin hupimielessä laittaa muutaman aikakauslehden nippuun ja viedä ne nimenomaan osoitetusti tälle isännälle. tottahan minä tiedän, että kumpikin niitä lukee, mutta tiesinpä senkin, että nauruhan siitä tulee, kun Murunen kauppaan mennessään vie paketin ja paketti tipahtaa eteisen lattialle ja on vain isännän nimi pikaisesti väsäämässäni kortissa. Ja olin oikeassa. Lähes välittömästi tuli viesti, joka ei jättänyt arvailun varaa, oliko huumori mukana vai ei. Oli se. 
Tämä on sitä naapurirakkautta. 


Loppuun vielä viidestoista luukku Dermosilin kosmetiikkajoulukalenterista vuosimallia 2017. Kynsilakka. Ja sininen vieläpä! Tässä vaiheessa olin hiljaa. Tämä oli jo viides kynsilakka ja lisäksi oli tullut kynsikoristeet ja kynsiviila. Onko tämä siis kynsi-kalenteri sittenkin? Oma mielipiteeni on, että aivan liikaa kynsilakkoja ja liloja ja sininen. Minulla ei ole käyttöä tällekään. Harmi sinänsä. Ehkä jollakulla toisella on. Toivotaan niin.

Onko sinulla hyvät välit naapureiden kanssa? 

Mitäs tykkäät sinisestä kynsilakasta? 

Jos tietäisit kalenterissa olevan useita kynsilakkoja, ostaisitko sen? 

Sana on vapaa. 

Kommentit

  1. This article will assist the internet people
    for setting up new web site or even a blog from start to
    end.

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus. Tunnen monta tuollaista arkipäivän ihanaa enkeliä. He ovat empaattisia ja osaavat auttaa toisia ja usein unohtavat itsensä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…