HemmotteluherkkujaOnpa ilo nähdä sinut siinä lukemassa tätä postausta! Kiitos kun olet olemassa ja kiitos kun saan kirjoittaa juuri sinulle. Tänään onkin hemmottelun aika. 

Kun olet lukenut koko postauksen, toivoisin, että kerrot yhden (saa kertoa useammankin) tavan, jolla sinä hemmottelet kumppaniasi tai jolla toivoisit sinua hemmoteltavan. Sinkut voivat yhtälailla kertoa haaveistaan. 

Yläkuvan sekalaiset hedelmät tuli naposteltua siltään erään illan aikana samalla, kun katsoimme telkkarista vaimoni kanssa elokuvaa. 

"Se on vähän niinkuin jostain kaunotar ja kulkuri- sadusta." 

Meidän tapana on kipata herkut kulhoon ja se kumpiko nyt sattuu ottamaan omaan suuhun jonkun, laittaa myös toiselle samanlaisen suuhun. Se on vähän niinkuin jostain kaunotar ja kulkuri- sadusta. Romanttista. Etenkin kun joudun selkäkipujeni takia makaamaan sohvalla ja pää rakkaani sylissä. Voisi kai huonomminkin leffaa katsoa.. 


Harvemmin tuomme kukkia toisillemme, sillä vaikka haluaisimmekin niitä, niin Luis-kissamme rakastaa kukkia ja hän kaataa painavimmankin maljakon puskiessaan päänsä kimpun sekaan. Ei hän syö niitä, vaan tutkii huolella, haistelee ja "hoitaa ne". 

Viherkasvit säilyvät ruukuissa, ellei sitten Carlos-kissamme syö myrkyttömiä. Siispä väriä halutessamme ainoa keino lienee silkkikukat. Niinkin kitchiä kuin ne ovat. 


"Se, että huomioi toisen ja että toisellakin on hyvä olla"

Koska kukilla ei voida hemmotella, on tapoja muitakin. Onneksi. Sanat ja teot yhdessä. Ohikulkiessa kosketus tai suukko. Hieronta tai jokin muu ihan pienikin arkinen asia. Tai sitten ruoka tai jokin herkku. Se, että huomioi toisen ja että toisellakin on hyvä olla. 


"kuulosti minusta epäilyttävältä"

Hemmottelin rakastani (ja itseäni) Heydayn Deep forest-mehulla. Täysin luonnolliset maut ja värit kirmaavat syyssateen tauotessa samaan pulloon, aloittavat iloisen piirileikin ja ovat sekä terveellistä että hyvää. Ihan pötyä sanoa, että terveellinen maistuisi pahalta. 

Deep forest on hyvin syvän tummanpunainen täysmehu. Kuin punaviini. Heyday on laittanut yhteen omenan, ananaksen, appelsiinin, puolukat sekä punajuuren. Aluksi kuulosti minusta epäilyttävältä, mutta maistettuani tiesin tämän olevan "se oikea". 

Tässä tuoreessa 100% luomussa ja kylmäpuristetussa täysmehussa maistuvat kaikki maut puhtaina ja tasapainoisessa suhteessa. 


"Mehuissa on eroja!"

Mehu ei missään nimessä ole kirpsakka eikä makeaksi pakotettu, vaan juuri sopiva aamupalapöytään, välipalaksi töihin tai vaikkapa palautumisjuomaksi treeneihin. Juotpa sitten siltään tai esim. Bagelin kanssa. 

Koska tämä ON parempaa, kuin mehujuomat tai keinotekoisilla aineilla höystetyt täysmehut, niin tämä käy myös hemmotteluhetkiinkin erinomaisesti. 

Mehuissa on eroja! Ihan niinkuin kahvissa tai suklaissakin. Eurolla tuskin saa mistään mitään vastaavaa. Maista, niin ymmärrät itsekin mistä puhun. 

Pr-samples: Deep forest-täysmehut: Heyday 

Kommentit

Hemmottelen miestäni usein. Arkisin riittää ihan vaikka se, että aamukahvit on valmiiksi ladattu koneeseen. Viikonloppuisin usein leivon jotain herkkuja hänelle. Erilaiset pähkinät ja paahdetut auringonkukan siemenet ovat myös hänen suurta herkkua.
Miten ihana tapa teillä tuo, että kumpikin poimii kulhosta aina samanlaisen karkin, minkä itselleen nappaa suuhun! :) Ja muutenkin ihanan positiivisesti aloitit postauksen. Jos juuri nyt saisin valita yhden hemmottelevan eleen puolisolta (jota ei siis sinkkunaisena ole), niin niskahieronta. Ai että mulla on niskat aivan jumissa! :D Päänsärky sen mukainen, ollut jo muutaman päivän. No, eiköhän sitä itsensä saa taas ääritilanteessa raahattua hierojalle, haha.
EstherH. sanoi…
Kyllä se yhdessäolo on tärkeintä ja siihen kun liittää vaikka sitä elokuvaa, hierontaa, herkkuja jne on hyvä olla. Me käydään yhdessä reissuilla tai syömässä ulkona, jne, miten tykätään ja inspistä on. Pääasia että toista huomioi vaikka vain halauksella, olemalla läsnä, sanoilla ym ym. :) Hyvä postaus aiheesta.
Outi, oikein hyvältä kuulostaa
Mia, kiitos ihanasta viestistä. Meillä tuo toisen huomioonottaminen ja hemmottelu on ihan arjen asioita . Onnekas olen, kun olen saanut vierelleni tuollaisen ihmisen. Tämä on just sitä kun puhutaan "SE OIKEA" .
oi,hieronta on ehdottomasti myös kärjessä.jalat, kädet, niska.vaikka Kokovartalo.
Esther, asiaa puhut. Teot ja sanat yhdessä tai erikseen.
Varmasti myös puolisosi on tosi onnekas, kun hänellä on sinut! :)
Mia, tunnen ja luulen sen myös joka päivä. "Varmistin" tähän kommenttiin, mitä vastaan. Kuului "niin olen!"