Siirry pääsisältöön

Ystävänpäiväkortti ja Dermosililtä Muruselle


Aika kuluu kuin siivillä, vaikka luulisi minullakin ajan menevän hitaasti sängyn ja sohvan välillä. Mutta ei. Jotenkin sitä kehittelee itse itselleen ohjelmaa siten, ettei aika käy pitkäksi eikä pää leviä. Kuten vaikkapa tekemällä kortteja jemmaan ja toisillekin. 


Käytin jemmasta löytyviä valmiita kuvioita ja koristeita sekä kiiltokuvia tähän ystävänpäiväkorttiin. Kortti tosin on tekstitön, joten sopii muulloinkin annettavaksi. 


Ja sitten Dermosilin 12. luukku auki. 


Tämä ihanuus oli heti menossa uuteen käsilaukkuuni, mutta vielä silloin opiskelijana ollut rakkaani kysyi, onko tämä hänelle suunnattu luukku, sillä hän kyllä tarvitsisi tuon töihin.. 

Niin, nykyisin hän on töissä samaisessa paikassa, missä silloin oli työharjoittelussa opiskelemassa. Annoin tämän harjan hänelle, sillä tässä on peili tuossa vastakappaleessa. Minulla taas käsilaukussa on Turkista ostamani peili ja onhan noita harjojakin. Joten ilmiselvä Murusen luukku oli tämä numerolla 12. Nyt Dermosil ilahdutti kunnolla! 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…