Hyvinvoinnin viikonloppu osa 2/3 (Alkuviikko)

Elämä olisi aika tylsää, jos kaikki menisi suunnitelmien mukaan, eikä muutoksia koskaan tulisi yllätyksenä vastaan. Tokihan olisi hetken ihan kivaa, ettei ainakaan vastoinkäymisiä olisi nurkan takana odottamassa, mutta olisiko elämä elämää ilman surua ja kipua, ikävää, vihaa ja kaikkea muuta negatiiviseksi luokiteltua tunnetta ja asiaa? Epäilenpä, sillä elämä on oppimista, ja oppimiseen tarvitaan kaikkia tunnetiloja. Mistä tämä sitten tuli mieleeni? Ihan vaan bloggaamisesta ja siitä, ettei hyvinvoinnin viikonloppu onnistunut niinkuin siinä eräässä telkkariohjelmassa. Onneksi kuitenkin pääsin nyt sorvin äärelle, eli naputelemaan sanoista lauseita ja lauseista hyvänolon vinkkejä. 


Viime Perjantaina aloitin hyvinvoinnin sarjan Magnesium-juomalla. Tänään kerron niistä huikeista tunnelmista, mitä Magnesium geeli on tuonut tullessaan elämääni. Minulla on tuo kuvassa näkyvä Magnesium Gel, jonka löysin Ruohonjuuresta. Ruohonjuuren Magnesiumvalikoima kun on laaja. Onneksi heidän asiakaspalvelu on asiakaslähtöistä ja ammattimaista, joten kun kerron, mitä tarvitsen, saan palvelua ja juuri sen minulle sopivan tuotteen. Eli suosittelen rohkeasti tarraamaan Ruohonjuuressa myyjää kädestä ja kysymään neuvoa! Ja jos olet verkkokaupan asiakas, laita meiliä! 


Tosiaankin, minulla on tämä Tosi vahva Magnesium geeli ollut käytössä nyt tovin jos toisenkin ja onhan se vaan keksintö! Vaikken mitään ihmeparannusta tällä olekaan saanut, eikä tämä ole mikään lääke, niin magnesium todistetusti auttaa! Kaikki ne lihaskouristukset ja krampit, joita sain aiemmin niin selkälihaksiin kuin jalkoihinkin, ovat historiaa! Mikä helpotus! Kaikki , joilla niitä ns. suonenvetoja ja kramppauksia on ollut, tietävät, ettei silloin naurata! Ei, vaikka varpaat sojottavatkin hassusti eri suuntiin tai kun pohjelihas ei anna liikahtaakaan ja seisot itkua vääntäen paikoillasi ja yrität saada kivun loppumaan. Kaiken lisäksi minulla ne krampit ovat olleet viikottaisia selässä sairauteni vuoksi.

Olen käyttänyt jalkoihin Magnesium geeliä silloin, kun on aavistus, että kohta voisi tulla kramppi. Selkään olen käyttänyt päivittäin. Tässä geelissähän jokainen geelin sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä ja sitä kautta saadaan siitä kaikki hyöty parhaiten irti. Geeli imeytyy ihon läpi ja ihollakin tuntuu todella miellyttävältä. Ei aiheuta mitään kuumumista tai kutinaa, eikä haise nenään pahalta, jos laisinkaan.

Ei tässä geelissä mitään joutavia aineita ole, sillä tuote on vegaani ja eläinkokeeton ja sopii lapsille ja raskaana olevillekin. Se sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.
Minulle tämä geeli jää ulkoisesti käytettävien tuotteiden vakkari-listalle. On hintansa arvoinen tuote.

Magnesium gel, Ruohonjuuri, Pr-sample

Kommentit

Tuo Magnesium geeli on ollut tosi hyvää perheen nuorten särkevien lihaksien hoitoon. Auttaa ja nopeasti.
Mukavaa tiistai-iltaa Viltsu <3