Siirry pääsisältöön

Hyvinvoinnin viikonloppu 1/3

Tämän viikonlopun aikana esittelen sinulle 3 huippuluokan tuotetta, jotka ovat olleet suurena apuna ja voimavarana minulla jaksamisessa ja lihasten hyvinvoinnissa. Näistä kolmesta ensimmäisenä esittelen juotavan Magnesiumin, seuraavana geelinä laitettavan Magnesiumin ja kolmannella kerralla suihkeena otettavan Kurkuman. Olethan kuulolla! Nyt on todellinen voimauttava kolmikko esillä! 


Midsona tarjoaa kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Yksi heidän kauttaan saatavista tuotemerkeistä on Salus, jonka tuotteet tekevät hyvää meille sisäisesti. Salusin Magnesium on nyt ollut viimeisimpänä minulla testissä, sillä niin hyvät kokemukset sain jo aiemmistakin Salusin tuotteista, eli Floradixista ja Detoxista. Noista Floradix on käytössäni lähes kaiken aikaa. Myöskään Magnesium ei ole tuottanut pettymystä. Tämäkin jää pysyvästi käyttööni. 


Salus Magnesium täydentää elimistön magnesiumvarastoja ja estää lihaskramppeja, suonenvetoja sekä raajojen puutumista. Magnesium on myös tärkeä sydämen ja hermoston toiminnalle ja se myös  rentouttaa lihaksia. Salus Magnesiumia otetaan 20 ml päivässä ja sitä voidaan käyttää kuureina tai jatkuvasti.

Yleisestiottaen mitään nestemäisiä yskänlääkkeitä tms en saa alas ilman yökkäämistä, joten aina näissä nestemäisissä on ollut minulle pieni epävarmuustekijä mukana. Koska olen tosiaan jo Salusin tuotteita käyttänyt kauan, uskalsin maistella Magnesiumiakin ensin varovasti, sitten jo heti perään ihan "Pohjanmaan kautta". Maku on minun mielestäni vahvasti ruusunmarjamehun makuista, joten mistään pahanmakuisesta ja kitkerästä tässä ei ole kyse. Ennemminkin harmittelen, ettei tätä kannata juoda yhtään isommasta lasista, kuin mitä pullon mukana tuleva mittakuppi on. Ruusunmarjaa tässä ei kuitenkaan ole, mikä yllätti minut.

Salus Magnesium sisältää orgaanista magnesiumia, yrttien vesiuutosta kamomillankukasta, fenkolista, pomeranssinkuoresta, porkkanasta ja pinaatista sekä hedelmätäysmehutiivistettä aprikoosista, mangosta, ananaksesta, päärynästä, rypäleestä, omenasta. sitruunasta ja carob-uutteesta. Salus Magnesium on säilöntäaineeton, gluteeniton, maidoton, hiivaton ja soijaton.Magnesium edistää:


  • elektrolyyttitasapainoa
  • normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • hermoston normaalia toimintaa
  • normaalia proteiinisynteesiä
  • normaaleja psykologisia toimintoja
  • luuston pysymistä normaalina
  • hampaiden pysymistä normaalina
  • Lisäksi magnesium osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

Se apu, mitä tästä minulle on ollut, on niin valtava, että en tohdi palata enää siihen, etten käyttäisi edes kuurina tätä(kään) Salusin tuotetta. Olen kyllä tiennyt, että Midsona tuo laatua meille suomalaisille kauppoihin, mutta vasta kokeilemalla sen oikeasti tajusin, kuinka valtava ero on jollain ei-niin-laadukkaalla-pillerillä ja nestemäisellä Salusilla. Minä voin suositella! Toivottavasti sinäkin saat yhtä hyviä tuloksia itsellesi. Ja hei, ole kärsivällinen! Mitään hokkuspokkus-temppujahan ei tehdä, vaan kokeile pullollinen ja pidä vaikka kirjaa aloituksesta ja lopusta, miten eri asiat sinulla vaikuttavat. Esim. just väsymys ja jaksaminen tai krampit.

Monet marketit myyvät Salusin tuotteita ja myös mm. Ruohonjuuri.

Salus Magnesium Pr-näyte Midsonalta

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…