Siirry pääsisältöön

Saavutusten seikkailu + PIKA-ARVONTA

Saavutus, mitä se oikein on? 
Saavutamme elämässä niin paljon, että koen saavutuksen olevan osa arkeamme. Saavutamme esikouluiän, saavutamme täysi-ikäisyyden. Saavutamme äitiyden, työpaikan ja ylennyksen... Olen syntynyt saavuttamaan! Saavutus on oikeastaan seikkailu elämän poluillamme.


Entä voiko negatiivisesti ajatteleva muuttua niin, että saavuttaisi positiivisuuden?
Positiivinen ajattelu on enemmän kuin mielentila. Se on myönteisen asenteen valintaa, tavoitteellisuutta ja mahdollisuuksien etsimistä. -Tarkoituksellisesti.

Meillä jokaisella on hetkiä tai kausia, ettei yksinkertaisesti jaksa tai huvita mikään positiivisuus-intoilu. Esimerkiksi näin talviaikaan joillakin on niin paha olla, ettei vaan huvita. Onhan ulkona lunta ja pakkasta. Yök. Joku taas vihaa kesäkuumaa ja iniseviä itikoita. Joku koko työpaikan akkalaumaa... Ei sinussa mitään vikaa ole. On ihan oikein tuntea välillä niitäkin tunteita. Mutta kuinka voisimme löytää itsessämme piilevää positiivisuutta ja näyttää niin lumelle, itikoille kuin akkalaumallekin pitkää nenää, että hei, minähän osaan ajatella positiivisesti elämästä!? 


Koska ystävänpäivä on jo ovella kurkkimassa, haluan yhdelle blogin lukijalle antaa avaimet saavutusten seikkailuun. Tilasin Positiivareilta ihan omakustanteisesti Saavutusten seikkailu 2- cd.n. Sinulla on toteuttamattomia unelmia niin kuin meillä kaikilla. Haluat varmistua siitä, että teet oikeita asioita saavuttaaksesi sen mitä elämältäsi haluat.

Pakatkaa cd.n lukijan, Juhani Töytärin, kanssa elämän reppuun sellaiset eväät, joista riittää innostusta, päättäväisyyttä ja rohkeutta koko matkan ajaksi.


Cd:n sisältö:
 1. Niin nopeasti mieli muuttuu
 2. Nojaa sitä kohti mihin haluat mennä
 3. Eroon kuvitelluista esteistä
 4. Tiedä mihin olet menossa
 5. Tee päivistäsi jännittäviä
 6. Päätä onnistua
 7. Mielikuva päihittää tahdonvoiman
 8. Lainaa tulevaisuudelta – käväise menneessä
 9. Anna parasta itsestäsi
 10. Tiedä että tiedät
 11. Älä odota, tee
CD-kotelon sisältä nähtävästi löydät myös 44-sivuisen kirjasen, joka on tiivistelmä Jussin vuonna 1995 kirjoittamasta kirjasta "Saavutusten Seikkailu". En ole tarkistanut onko vai ei, sillä kotelo on muovikääreessä. Näin ainakin tuotekuvauksessa kerrotaan. 


ARVONTAAN OSALLISTUAKSESI KERRO MILLOIN SINUA EI INNOSTA POSITIIVISTELLÄ JA FIILISTELLÄ. Muista nimimerkkisi laittaa mukaan. Anonyymi-nimimerkitön kommentti ei osallistu arvontaan. Tällä saat yhden arvan. 
JAA TÄMÄ POSTAUS JULKISESTI BLOGISSA, FACEBOOKISSA TAI INSTAGRAMISSA. Kerro kommentissa osoite jakoon. JAKO = 3 LISÄARPAA! 

Arvonta päättyy jo 31.1.2018 ja postitan palkinnon ystävänpäiväksi Suomessa olevaan osoitteeseen voittajalle. Jos asut ulkomailla, en ihan ystävänpäiväksi voi luvata. 

Onnea arvontaan! 

Kommentit

 1. Silloin kun on kurja jo lohduton olo, niin eipä paljon tee mieli positiivistella ja vähätellä omia tuntemuksiaan. Yleensä silloin ei ole niinkään kyse pieleen menneistä asioista vaan itse kohdistuneesta jyräämisestä.

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukaan ja kun joku asia menee huonosti niin ei paljon huvita kyllä fiilistellä.

  VastaaPoista
 3. Kun kaikki tuntuu siltä, että nyt ei onnistu mikään. Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 4. Kipenä ei huvita:(
  -Pinja
  pija@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Pimeys pistää väillä mielen maahan ja sitten ärsyttää pienetkin asiat ja on parasta olla yksin. Mukana yhdellä arvalla. Ihana palkinto.
  kauniimpaakuinkoskaan@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Silloin kun minulla on kipuja. Tai olen erityisen väsynyt.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 7. Innotus näihin loppuu silloin kun itsetunto on matalalla. Ja sehän menee matalaksi helposti, jos sille antaa tarpeeksi tilaa ja aihetta.

  VastaaPoista
 8. Olen positiivinen luonne. Mutta elämä kyllä hakkaa päätä seinään välillä. Oonjustiina @gmail.com

  VastaaPoista
 9. Silloin , kun on tosi huono päivä. Yhdellä arvalla mukaan. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Silloin kun on liikaa vastoinkäymisiä ja kaikki ongelmat tulevat kerralla :(, yhdellä mukana
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Yksi arpa, kiitos!
  Väsyneenä, kun kaikki asiat tuntuvat menevät huonosti.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 12. Väsyneenä ja sairaana on hankala olla positiivinen. Yhdellä arvalla mukaan! hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…