Siirry pääsisältöön

Hyvinvoinnin viikonloppu (alkuviikko) 3/3 Kurkuma tutuksi


Halusin esitellä sinulle kolmen suoran, joka todella tekee hyvää keholle. Näistä hyvinvointia lisäävistä tuotteista kolmas on Kurkumasuihke. Se tuote, joka on viime aikoina ollut paljon pinnalla ja valittu tähtien joukkoon tehojensa vuoksi. Kyseessä siis patentoitu limakalvoilla imeytyvä tuote. 

Kurkumaahan on jo tuhansia vuosia käytetty intialaisessa ja kiinalaisessa lääketieteessä puhdistavana, ruuansulatusta parantavana, tulehduksia lievittävänä sekä maksaa ja sappea hoitavana rohtona. Vuosina 2000-2013 kurkumalla tehtin yli 5000 erilaista tutkimusta. Saatikka muut vuodet siihen päälle, eli erittäin tutkittu ja hyväksi todettu kaikkialla maailmassa tänä päivänä. Itse huomanin tehot sillä, kun pitkittynyt limainen köhä alkoi hellittää aloitettuani kurkuma-suihkekuurin. 


Sain Ruohonjuuresta testattavaksi kurkumasuihkeen, koska tosiaan oma köhäni oli jo ollut viikkokausia ilman helpotuksen häivää, eikä astma siitä tykännyt hyvää. Ei siinä montaa päivää mennyt, kun tauti antoi periksi kurkumalle. Sen jälkeen olen käyttänyt tätä suihketta säännöllisesti. 

Mitä hyötyjä Kurkumasta sitten on?

 • Kurkuma torjuu kehon matala-asteista eli hiljaista tulehdusta. 
 • Kurkuma sisältää kurkumiiniä, joka vähentää kaasun muodostumista suolistossa.
 • Kurkuma toimii flunssalääkkeenä.
 • Tulehduskipulääke
 • luonnollinen, antiseptinen ja antibakteerinen aine, jota voidaan käyttää haavojen puhdistukseen
 • kurkumiinin on todettu alentavan ohitusleikkauspotilaiden sydänkohtausriskiä
 • Syöpää estäviä vaikutuksia
 • alentaa veren kolesterolitasoa
 • Kurkumiinilla on vaikutusta myös aivojen toimintaan. Hidastaa ja estää Alzheimerin tautia
 • Ehkäisee masennusta ja lievittää stressiä
Huomaa kuitenkin, että kyseessä EI OLE lääke, vaan luontaistuote! Tätä ei siis pidä käyttää lääkkeen sijasta eikä hylätä tämän takia lääkärin määräämiä lääkkeitä! Kurkumasuihke on lisänä auttamassa ja mahdollisesti vaikuttamassa kyseisillä tavoin. Jokainen on kuitenkin AINA yksilö! 


Tällä hetkellä tutkijat tutkivat kurkuman vaikutusta kilpirauhasvaivoihin. Minua kiinnostaakin kuulla näiden tutkimusten tulokset, sillä jos kaiken kukkuraksi saan helpotusta kurkumasta kilpirauhasen vajaatoimintaan, niin mikäpä sen parempaa! Olen siis erityisen tarkalla korvalla kurkuman suhteen. Myös varastorautojen suhteen on tutkimukset käynnissä. Siinä toinen, tai siis ties kuinkahan mones asia, joka minuakin voisi auttaa. Itselläni ei vielä ole näistä kahdesta sanottavaa, onko niihin apua havaittavissa, sillä kilpirauhasen suhteen moni vaiva helpottuu vasta pitemmän ajan saatossa. Jännittävää seurata, mitä näistä sanotaan. 

Kurkumavalmisteitahan löytyy monenlaisia. On tuoretta juurta, jauhetta, teetä, juomaa ja pillereitä, kapseleita ja tippoja. Viime aikoina maailmalla on havahduttu kuitenkin kurkuman huonoon imeytymiseen. Vaikka näitä popsittavia ja juotavia tuotteita onkin yritetty tehostaa imeytymistä lisäävillä ainesosilla, ei se oikein riitä. 

Tavallinen kurkuma on huonosti liukeneva ja se imeytyy suolistossa erittäin huonosti. Suun kautta otettu ja suolistossa imeytyvä kurkumavalmiste antaa hyvin heikon vasteen näin ollen. Hyötyosuuden on tutkittu olevan 1%. Jotta oikeasti saisit vaikutusta mihinkään, vaadittaisiin todella isoja annoksia kurkumiinia suoliston kautta imeytyen. Siksi tämä patentoitu suun kautta otettava spray on ehdottomasti tehokkain Kurkumavalmiste! Tässä nimittäin kurkumiinimolekyylit kapseloidaan. Tällöin siitä saadaan vesiliukoinen ja sellaiseen muotoon, että se imeytyy elimistöön suun limakalvoilta! Kurkumasuihke valittiinkin Euroopan parhaaksi uudeksi terveystuotteeksi! Suomessa Ruohonjuuren koko henkilökunnasta koostuva raati valitsi myös Kurkumasuihkeen parhaaksi terveystuotteeksi. Ja minä suosittelen tätä sinulle myös puolueettomana kuluttajana! Kurkumaspray on Pr-näyte Ruohonjuuresta. Minulle ei makseta esittelystä eikä linkkien klikkailusta! Kirjoittaminen on täysin vapaaehtoista! 

Kommentit

 1. Meillä kurkumaa on lähes joka ruoassa, jauheena siis.

  VastaaPoista
 2. Minäkin pistän lähes jokaiseen ruokaan kurkumaa mausteena. Tällainen suihke on ihan uusi juttu, en ole kuullutkaan.

  VastaaPoista
 3. Outi, mausteenakin hyvä maun antaja.muttei tehoa suolistosta käsin.

  VastaaPoista
 4. Johanna, ruuassa kurkuma on eri muodossa eikä näin ollen imeydy riittävän hyvin kehoon tuomaan terveysvaikutteita. Makua kylläkin.kurkuma on minullekin tuttu mausteena ja vasta suihkeena alkoi näkyä vaikutukset.

  VastaaPoista
 5. Pitäisi ostaa tuota itselle myöskin. Nimenomaan suihkeena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija, suosittelen . Hyvänmakuinen ja gelppo apu.

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…