2 atc-korttia, 2 kissaa ja yhdet kuuluimiset sairaalasta

Atc-vaihtoja on useampia menossa, joten näitä kortteja ilmesty blogiin vielä useamman kerran näiden vaihtojen osalta. Eivät siis ole vapaita enää. 


Tähän vintage-korttiin käytin minimaalisesti matskuja, sillä kuva itsessään oli täydellinen mielestäni. Musteella reunat ja nuo yläkulman timantit. Ei siihen muuta tarvittu. 


Sen sijaan tässä toisessa vintagekortissa on koristeita enemmän. timantit ovat eri sävyisiä, kukat kimaltelevat valossa kauniisti ja reunat musteella käsitelty. Yläkulmassa on ihanaa hörsyävää lankaa. Joskus vaan haluaa hörsylöitä laittaa vähän joka paikkaan. 

Kummasta kortista tykkäät enemmän, ekasta vai tokasta? 


Carlos ja Luis laittavat kaikille kissakavereille, koirakavereille, pupuille ja tipuille sekä muille höpönassukoille terveisiä. 


Mulla oli tänään lääkärin tutkimusaika sairaalassa, koska vointi on vaan niin huono. Kivut vieneet sängynpohjalle, enkä pääse liikkumaan kuin kymmeniä metrejä ilman taukoa. Puhumattakaan istumisesta ja seisomisesta.
Lääkäri tutki, koputteli ja paineli, liikutteli ja hiveli, puristeli ja käänteli.. Lopulta sanoi, että oireet ovat niin kovin laajenneet ja vahvistuneet, että on pakko ottaa magneettikuvaus ainakin koko selästä ja lonkista sekä mahdollisesti hermoratatutkimus. Selvitetään vaurioiden laajuutta, lihasrepeämiä, hermopinteitä, nikamasiirtymiä, kulumia jne. Eli alaselkä ei ole enää yksistään "työn alla" vaan myös lonkat ja koko selkä. Lääkäri myös kehui asennettani, sillä olen realistinen ja kerron kuinka asiat ovat, enkä ryve itsesäälissä tai kerjää sitä. Faktat pöytään, muttei sen enempää. Ja koska haluan pitää itsestäni huolta, syödä mahdollisimman vähän kovia kipulääkkeitä silloin, kun en tarvitse maksimiannoksia ja liikun just niin paljon, kuin vaan voin. Eli vaikka liikkuminen onkin vähäistä, on se silti minulle tärkeä ylläpidettävä. Oli todella kiva kuulla, että myös lääkäri ajatelee minusta noin, eikä niin, että minä itse sen tiedän, muttei kukaan ulkopuolinen koe samoin minusta. Wohoo.
nyt sitten odotellaan lähetteitä, joiden pitäisi tulla tässä talven aikana, kuukauden kahden sisällä.

Tällaisia kuulumisia kipupotilaan arjesta. Muutoinhan elämä hymyilee. Värittelen parhaillaan merenneitoa, jotta saan sen esitellä sinulle mahdollisimman pian. Arvonta on tuossa blogini sivupalkissa linkitettynä ja kyselykin nyt viimeisiä tunteja käynnissä. Vastaa pliiis! Se helpottaa minua siinä, etten turhista asioista täällä jauha, vaan niistä, mistä sinä olet kiinnostunut. :)

Rakastakaa toisianne, askarrelkaa tai tehkää käsillä jotain ihanaa. Vaikka neuloen, maalaten tai vaivaa pullataikinaa. Nauti! 

Rakkaudella Viltsu

Kommentit

Mä tykkään molemmista korteista, mutta eka on se ykkönen kuitenkin.
Hyvä kun sua tutkitaan, että saisit apua.
EstherH. sanoi…
Minun mielestä voit kertoilla kaikista noista mitä ruudukoissa oli ja näin olet tehnytkin, monipuolisesti. Se on ok!! Ja onko kissasi toinen silmän mustuainen aina noin äärillään?? Toinen normaali..otti heti silmääni. Jatka sinä vaan samaa linjaa blogisi kanssa siten se on sinä! Ja vointiisi toivon kohennusta tutkimusten myötä!
Luis on puoliksi sokea. Sen takia silmät ovat erilaiset.
Olenkin aina ihaillut tuota sinun asennetta elämää kohtaan. Otat sen sellaisena kuin se tulee ja olet kyllä hurjan vahva nainen.
Oma korttisuosikkini on tällä kertaa tuo ensimmäinen.
Mukavaa alkanutta viikkoa Viltsu <3
Kääk. .nyt te aloitte kilvan kehua minua. Tässä jo punastuu tyystin.
Silkku sanoi…
Täältä lähtee halivoimia sinulle ❤️️ Olet sinä vahva nainen, hienoa kun saat apua! Korteista sen verran, että kummatkin kauniita mutta jos toinen pitäisi valita niin alimmainen on minun makuun:) Kiitos myös kissa terveisistä, vien ne noille meitin mussukoille ;) Rapsutuksia ja hellyyttä myös sinne teidän pikkuisillenne ❤️️
RaijaAnnikki sanoi…
Ihania molemmat mutta tokasta tykkään paljon.Kiitos,minä tein tänään pataleivän.Ymmärrän todella hyvin nuo kivut .Joulukuisen leikkauksen jälkeen vasta tällä viikolla on olo parantunut itselläni.Eillen ja tänään tein 15 m. lenkit ja siitä se alkaa taas hiljalleen.On kurjaa olla aina kipeenä.Haleja sinulle paljon,voimia ja uskoa että kaikki muutuu vielä paremmaksi.♥