lukijamatkalle


Lokakuu on alkamassa ja uteliaana lähdin kurkistamaan blogini tilastoja. Olihan elokuu blogilleni täys ponnahduslauta jonnekin yläilmoihin. Huipulla tuulee kuulemma, mutta minulla on jalat tukevasti vuoren huipun pinnassa kii. Tiesitkös, että minulla on korkeanpaikankammo ja tällainen "vuorenhuiputus" on sopivaa siedätyshoitoa siihen. ;)

DT-työni Inspishaasteessa


Elokuussa blogini kävijämäärä nousi 8000:lla käynnillä kuukaudessa, eli 14000:een käyntiin. Minusta se on valtava harppaus pohjalta! En tiedä edes, mikä sen aiheutti.
Aiheuttipa sen sitten "puhuminen pers-suojista" tai surkuhupaisa minipilsu-kokeiluni, olen onnellinen ja kiitollinen. Tuskin nyt sentään lukijaryntäystä on saanut aikaiseksi Pullea balleriina tai räväkät onnitteluni miehille, vaikka eihän sitä lukijoistani tiedä. ;)

Tulikin mieleeni, että mielelläni ottaisin palautettanne siitä, mitä tahtoisitte blogissani nähdä tai lukea enemmän tai vähemmän. Mitä toivotte?
Tokihan minunnäköisenä tämä pysyy ja mitä mieleeni tulee, mutta joskus aiheet ovat tiukassa ja voisin silloin jotain sellaista kirjoitella, mitä toivomuslapuissa lukee.

Embossaus


Nyt tarkistin ehkä jopa pelokkaanakin, onko käynnit lisineet vaiko laskeneet. Toivoin hartaasti, etten kovin pahasti ole sössinyt blogiani piloille syyskuun aikana. Toisaalta, eikös merenkin aallot tasaannu, kunhan ensin on se hyökyaalto iskenyt maihin? Ja pahimmista sössimisistä saa parhaimmat naurut itseironiassa...

Suljin toisen silmäni. Toisella tiirailin tuloksia. Ihan ensin hämmennyin, sillä näytöllä pyöri melekosen pienet numerot!
Avasin toisenkin silmäni kauhuissani ja kas, oli jäänyt Lotto-arvonnan numerot näytölle. :D Huvittavintahan tässä on se, etten edes tee lottoa, sillä se ei ole tuottanut toivottua tulosta koskaan. Tehtynäkään.
Olin vain katsellut Veikkauksen sivuilta Naapuri-pelin sääntöjä, kun se kiinnostaisi kokeilla.
Jollen itse voita rahaa, niin ehkä naapurilla on parempi tuuri ja sitä kautta itsekin saisin almuja?! Vaadittiin joku peli-kortti, eikä mulla sellasta ole. Ei taida korttipakkani auttaa asiaa.
 Eli ei se joku pikkunumero ollutkaan blogini kävijämäärä! HUH HUH! 

Glitter

Pyyhin hikikarpalot otsaltani pois ja muistin, että karpaloitahan sitä pitäskin käydä suolta etsimässä. Liekkö niitä tänä syksynä siellä vielä?
Viimeksi kun käytiin, oli muutama mummo meidän jälkeen tulossa suolle. Olihan siellä marjoja kerätä asti vaikka mummoille ja niiden ukoillekin!
Miksi muuten sanotaan "mummo ja ukko"? Eikös tässä tasa-arvon aikana pitäisi sanoa, että mummo ja mummo, ukko ja ukko?! 

haaraniitti

Niiin, se kuukauden kävijämäärä... Siitähän minä kirjoitin...
Bloggerin tilastot auki ja katsomaan, kuka kävi millon kävi ja mitä lukemassa.
 Jaaha, jaaha.

Syyskuussa olette tykästyneet lukemaan siitä, kun sain lapsen sekä Kotitavarakaupan "salkku-jakkarasta". Kiitos!

Eniten blogiani käy lukemassa sellaiset ihmiset, jotka eivät edes kommentoi täällä. Tai jos kommentoivat, ysittäisiä kommentteja. Teistä kirjautuneista vakkareista 5 henkilöä käy yhtä tasaiseen tahtiin minua moikkaamassa. Olette minulle rakkaita. <3

Kiiltokuva

Sitten se maaginen syyskuun lukema esiin!
YLI 17200 KERTAA! OLETTE IHANIA! 
Vastaan heti empimättä, KIITOS! Ja blogini jatkaa ehdottomasti eteenkinpäin! <3
Ai mutta eihän kukaan mitään edes kysynyt...


Tarra


Sulka

Kommentit

Loreal Blondi sanoi…
Onnittelut monista lukijoista ja isoista numeroista!
Noista tilastoista on todella paljon apua, kun esimerkiksi minun blogissani kommentoidaan tosi vähän, niin luulisin ilman tilastoja, ettei kukaan tai siis ne pari vaan käyvät kurkkimassa mitä puuhaan!
Nyt näkee numeroina, että kyllä siellä käydään välillä oikein useakin...
Jatka samaan malliin!
Unknown sanoi…
Mahtavaa Vilsu ja Viltsun blogi! On se kiva, kun jaksat nähdä niin paljon vaivaa blogin suhteen ja muut saavat siitä näinollen nauttia. :)
LB: Juurikin noin! On myös kiva tietää, mitä ihmiset lukevat. Mitä aihealuetta ja voi sen mukaan sitten lisätä sitä omaa kirjoittamistaan juuri siihen suuntaan.
Kommentteja ei paljonkaan tule, joten se ei kerro vastauksia.

Mellu: Kiitos. Yritän tehdä mieluisen pyrähdysmestan jossa viihdymme yhdessä. :)

Viltsu