Siirry pääsisältöön

Kortti tilalliselle


Ystäväni, ihana rakas kummipoikani äiti ja aikoinaan koulukaverinikin, täytti 40vuotta vastikää. Hänkin. Ja koska hän on tilallinen, ajatus lähti siitä. Tein kortin, jossa lehmät kirmaavat laitumella. Numerot stanssasin ja värittelin itse tusseilla. 


Sisäpuolella on  signeeraus muiden tervehdysten kanssa. 


Ja lisäksi ruusutarha, sillä hän rakastaa ruusuja. Valokuvasta ei näy, mutta ruusutarha kimmeltää kultaa. 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…