ATC:t kerkesin tekemään

Päivä on painunut yöksi ja palasimme taas äskettäin kotiin reissuiltamme. Kerkesin kuitenkin atc-kortteja tehdä ennenkuin painun pehkuihin. Haukottelen jo niin makeasti, jotta en jaksa kauaa tässä turinoida. Huomenna... Ehkä? Kerron vielä kuitenkin sen, jotta yksi kesämme hienoista hetkistä oli myöskin se, kun olimme viikon lomareissulla ja saimme nähdä ihan privaatin hornettien taitolennon! Jumpe! Komeaa oli ja se pauhu ja ulina ja kaikki! 


Kaikki tämän päivän atc-kortit ovat vanhoista tuunattuja joko osittain tai sitten täysin uudeksi tehden. Minkään kortin järjestyslukua en ole tästä syystä muuttanut. 

Tuo tipukortti on täysin uusiksi tehty. Valentine.


Tässä tuplakortissa alla on vanha kortti ja päälle tein täysin uuden kortin vanhasta. 
Juhannus 2013


sekä se vanha kortti: Keskellä kesää 2013. 
näiden korttien matka kulkee yhdessä, yhtenä korttina. 


Tässä taas täysin uudeksi tehty kortti. Rakkausromaani.


Täysin uusi tämäkin. 
Sinäkinkö? Laululintunen?

Kaikki tänään tuunaamani atc-kortit ovat jo saaneet uuden kodin. :)




Huomenna jos kerkeän ja jaksan, kerron, miten tähän päivään liittyy linnun oksennus. 

Seuraavaan postaukseen saakka, 

Näkemiin ja hyvää yötä!

Viltsu

Kommentit

Susanna sanoi…
Wau! Hienoja kortteja olet tehnyt! Onnistuisiko vaihtaa "Valentine" ja "Rakkausromaani"? Mä en ole vielä lähettänyt sun kirjettäsi eli jos et sinäkään niin sittenhän nämä tulisi samassa ;)
Vilimarika sanoi…
Susanna, kiitos! kaikki tämän postauksen atct ovat jo varattuja, kuten mainitsinkin. (Vapaat löytyvät aina omalta sivultaan. )kuoresi pitäisi myös tänään jo olla sinulle perillä. Lähetetty on. :)
Yritän tehdä uusia atckortteja pian lisää. Nyt taas jaksan ja on inspistä, kun pahimmat huolet takanapäin. Keväällä ja alkukesästä en saanut tehtyä juuri mitään atc-rintamalla.
Susanna sanoi…
Hehee! Mä en osaa näköjään lukea! Niinpä tuossa selvästi lukee että ovat jo varattuja ;) Kiva että olet taas vauhdissa! Mukavaa iltaa!