Siirry pääsisältöön

Thank you to all Inspiration´s readers!

Sivun katselut maittain

Kaavio maista, joissa blogia luetaan eniten

Suomi
30832
Venäjä
3887
Yhdysvallat
2100
Saksa
773
Ranska
387
Ukraina
359
Ruotsi
232
Britannia
141
Alankomaat
77
Puola
54

KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLENI!
THANK YOU TO ALL OF MY BLOG´s READERS!

Olen niin iloinen nähdessäni, kuinka monta lukijaa minulla todellisuudessa onkaan ja mistä te kaikki olette kotoisin! 
Suomi, Venäjä, USA, Saksa, Ranska, Ukraina, Ruotsi, Britannia, Alankomaat, Puola...

Minä olen saanut lukijoita blogiini myös Turkista(4), Australiasta(1), Sveitsistä(1) ja Virosta(1).

I´m so happy to see how many readers I really have and where you all are come from! Finland, Russia, USA, Germany, France, Ukraina, Sweden, Britain, Netherlands, Poland...

I also have got readers to my blog from Turkey(4), Australia(1), Switzerland(1) and Estonia(1).

Blogiani on luettu 41 063 kertaa! Se on enemmän, kuin koskaan uskoinkaan! Jotkut lukijoista ovat sanoneet, että kirjoitan liian suoraan asioista. Kun katson tilastoja, tiedän, että kirjoitan melko hyvin. ;) Onneksi jokaisella on oikeus valita, mitä lukea ja mitä ei. Tai mitä haluat katsoa kuvista. Teistä jokainen ei voi ymmärtää suomen kieltä. Onneksi kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Ainakin yleensä. :)

My blog has been read 41 063 times! Its more than I ever could believe! Some of readers have been told that I write too directly to the issues. When I look at statistics, I know that I write pretty well. ;)  Fortunately, everyone has the right to choose what to read and what not. Or what you want to look at the pictures. Each of you can´t understand the Finnish language. Fortunately, the pictures tell more than a thousand words. At least sometimes. :)

Minun 10 katsotuinta tekstiäni: 
My top 10 texts are: 

Vaikka olinkin yllättynyt suosikeistanne, Olen samalla kiitollinen siitä, että viihdyt blogissani ja siksi lupaan ehdä parhaani nyt ja tulevaisuudessakin. 

Even I was suprised of your favorites, Im also pleased that you enjoy my blog, so I promise to do my best now and in the future. 

Mitä hakusanoja on käytetty eniten Googlessa, kun olette löytäneet blogiini? antakaas, kun kerron ne teille!

What search terms are used the most on Google when you've found my blog? Let me tell you that! 

Haetuimmat sanat blogiini:
TOP 10 Search terms to my blog:
1. Vilimarika
2. Kaalimato.com
3. Lastenhuone
4. Salt balans
5. Saltbalans
6. Helminauha
7. Lastenhuone sisustus
8. Saltbalans haittavaikutukset
9. Saltbalans super
10. Saltbalans super kokemuksia

Jahas, jahas, jahas... Mitä voin sanoa?! Kaikista eniten haluatte tietää, missä minä olen! KIITOS!!!
Kaalimato.com??? Luulen, että olen kirjoittanut tämän sanan kerran. Jep, se voi olla hauska teksti tai yritetty löytää se oikea Kaalimato.com? 
Saltbalans on voittaja! TA TA DAA!!! :) Se tarkoittaa, On iso juttu kirjoittaa tuotetestauksista blogeissa. :)

well, well, well... What I can say?! The most of all, you want to know where I am! THANK YOU!!!
Kaalimato.com??? I think, I have wrote this word once. Ok, It may be funny text or tried found the real Kaalimato.com?
Saltbalans is the winner! Ta ta daa!!! :) It means, It´s a big thing to write product testings on blogs. :)

Kiitos vielä kerran SINULLE! Ja tule uudestaankin blogiini! Kerrothan myös ystävillesi blogistani. Ehkä hekin tykkäävät lukea tekstejäni?!

Thank´s once again FOR YOU! and come again to my blog! Please, let also your friends know of my blog. Maybe also them likes read this?! 

Vilimarika

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.