Siirry pääsisältöön

Itkua, alemyyntiä ja atc-vaihtoa


Herkkyyteni huomaa mm. unistani tai siitä, että netissä leviävä USAlainen mainos sai kyyneleet silmiini. Toisaalta, voiko sitä videota edes katsoa kyynelittä? Mietin, että olisihan se kiva täälläkin julkaista, mutta kun lukijoistani en kaikista tiedä, kuinka herkillä te olette tai miten reagoitte mihinkin, niin mietin, jättäisikö näyttämättä sitä. Tänään kuitenkin tulin siihen tulokseen, jotta itketän teitäkin, mutta vain sinun itsesi niin halutessa. 

Huomaa, että kyseessä on tehty opetusvideo, eikä kyseessä ole oikea tilanne. Muta huomaa sekin, että tämä tilanne on totuudenmukainen ja perustuu tosielämään. Usassa lapsikuolleisuus helteessä on huolestuttavaa luokkaa! Asia kuitenkin on sellainen, että myös meillä tätä kannattaa miettiä. Ei mikään ihme Suomessakaan, että näin tapahtuisi, JOS lapsi jätettäisiin kesäkuumalla autoon! Tai vastaavasti lemmikki! Ihan missäpäin maailmaa tahansa! 

Katso video omalla vastuullasi! Saattaa herkempiä itkettää tai aiheuttaa muita tunnelatauksia. 


Sitten vähän iloisempiin aiheisiin. 
Tänään saatiin kaikki omenat kuorittua ja pilkottua ja tehtyä soseeksi. Nyt kelpaa talven tulla omppujen osalta. Mutta vielä olisi karpalot poimittava, joten ei ihan vielä talven tarvitse tulla. :DMuutama atc-vaihto on tullut tehtyä, mutta nythän on pidettävä se tauko, koska en saa uusia tehtyä, kuin ihan ne muutamat, mitkä kerkesin jo luvata muualla. Mutta jo kerettyjä vaihtoja esittelen tässä. 

Ihana Enkuli ilahdutti minua lomansa jälkeen näillä korteilla. Tuossa keskellä on extrakortti, joka tulee saamaan paikkansa, kunhan se aika tulee. Mietin, että teenkö mä tärkeistä korteista art journalin vai taulun vai mitä, mutta jotakin tulee joka tapauksessa!  

KIITOS ENKULI!!!


Vikke ilahdutti atc:llä jonka surullisuus ja kauneus koskettivat minua. 

Oletko lukenut kirjeen? 
En tehnyt oikein. Anna anteeksi... Olimme kerran ystäviä.

Nuo sanat voisi kuulla tai sanoa menneisyydessä joillekin. Heille, jotka joskus olivat rakkaita, tärkeitä ja hyviä ystäviä. Heille, jotka kerran merkitsivät paljon. Ja toivottavasti minä heillekin. Kohtalo tai jokin kuitenkin saneli ajanjakson, kuinka kauan se ystävyys kesti ja koska päättyi. Jokaisella, joka on elämässäni ollut hetken tai toisenkin, on joka tapauksessa ollut tärkeä tehtävä. Heillä on aina muistoissani paikkansa. Jotkut muuttivat kauas ja ystävyys loppui siksi. Jotkut eivät kestäneet onneani ja iloani, joten mitä ilmeisemmin olivat vain tukijoitani vaikeina aikoina. Joidenkin kanssa väärinkäsitykset erottivat ja joidenkin kanssa muuten meni sukset ristiin. Kasvettiin erilleen. Yksi suurin erottaja elämässäni oli kaapista ulos tulo. ahdasta, pimeää kaappia en kestänyt. Mutta se maksoi myös paljon. syitä en etsi, en mieti asioita sen enempää. Kiitos heille, jotka kerran olivat tärkeitä. Myös täällä blogissa. 

KIITOS VIKKE!!! Korttisi on ihana!


Tässä vielä kuvaa yhteis-matskusta. Tuo punainen nauha on ihan yliveto! Olen haaveillut tuollaisesta, muttei ole ollut mahdollisuutta ostaa. Nauhat, etenkin pitsinauhat ja tollaset kukkanauhat ja kuvioleikatut nauhat ovat minulle arvokkaita, koska niitä ei ole juurikaan. On siis todella ilo löytää tällaisia aarteita kuorista! Ja samoin nuo vintage-kuvat ja kiiltokuvat! Vikken kirjekuorikin oli sellainen, että siitäkin teen atc-kortteja, koska oli niin upeasti leimattu! 

KIITOS VIELÄ!

Kommentit

En uskaltanut katsoa linkkiä. Minä keskityn kaikkeen niin, että kun iltauutisten lukija nyökkää ja sanoo hyvää iltaa, minäkin nyökkään itsestään ajattelematta. Kiva kun kortit olivat mieluisat. Laitankin korvan taa tuon pitsiasian. Saat tästä alkaen mitä ihmeellisempiä sellaisia :D
Taina sanoi…
Olipa koskettava tuo ystävyys kortti. Tekstejäsi on mukava lukea, kiitos niistä :)
Phedra sanoi…
Itkuhan siinä tuli vaikka kuinka yritin valmistautua videoon :( Kuinka ihmiset voivat olla noin ajattelemattomia?!?

Mulle ei tulis mieleenkään jättää lasta taikka elukkaa kuumaan autoon, edes hetkeksi...

Vilimarika sanoi…
Enkuli: Sä olet ihana! :D ajatus siitä, että tervehdit uutisankkuria... ;D

Taina: Kiitos!!! Ilo kuulla!

Phedra: Se ajatus, että minä vaan käväsen nopeasti... Ei hemmetti!!!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…