Siirry pääsisältöön

Itkua, alemyyntiä ja atc-vaihtoa


Herkkyyteni huomaa mm. unistani tai siitä, että netissä leviävä USAlainen mainos sai kyyneleet silmiini. Toisaalta, voiko sitä videota edes katsoa kyynelittä? Mietin, että olisihan se kiva täälläkin julkaista, mutta kun lukijoistani en kaikista tiedä, kuinka herkillä te olette tai miten reagoitte mihinkin, niin mietin, jättäisikö näyttämättä sitä. Tänään kuitenkin tulin siihen tulokseen, jotta itketän teitäkin, mutta vain sinun itsesi niin halutessa. 

Huomaa, että kyseessä on tehty opetusvideo, eikä kyseessä ole oikea tilanne. Muta huomaa sekin, että tämä tilanne on totuudenmukainen ja perustuu tosielämään. Usassa lapsikuolleisuus helteessä on huolestuttavaa luokkaa! Asia kuitenkin on sellainen, että myös meillä tätä kannattaa miettiä. Ei mikään ihme Suomessakaan, että näin tapahtuisi, JOS lapsi jätettäisiin kesäkuumalla autoon! Tai vastaavasti lemmikki! Ihan missäpäin maailmaa tahansa! 

Katso video omalla vastuullasi! Saattaa herkempiä itkettää tai aiheuttaa muita tunnelatauksia. 


Sitten vähän iloisempiin aiheisiin. 
Tänään saatiin kaikki omenat kuorittua ja pilkottua ja tehtyä soseeksi. Nyt kelpaa talven tulla omppujen osalta. Mutta vielä olisi karpalot poimittava, joten ei ihan vielä talven tarvitse tulla. :DMuutama atc-vaihto on tullut tehtyä, mutta nythän on pidettävä se tauko, koska en saa uusia tehtyä, kuin ihan ne muutamat, mitkä kerkesin jo luvata muualla. Mutta jo kerettyjä vaihtoja esittelen tässä. 

Ihana Enkuli ilahdutti minua lomansa jälkeen näillä korteilla. Tuossa keskellä on extrakortti, joka tulee saamaan paikkansa, kunhan se aika tulee. Mietin, että teenkö mä tärkeistä korteista art journalin vai taulun vai mitä, mutta jotakin tulee joka tapauksessa!  

KIITOS ENKULI!!!


Vikke ilahdutti atc:llä jonka surullisuus ja kauneus koskettivat minua. 

Oletko lukenut kirjeen? 
En tehnyt oikein. Anna anteeksi... Olimme kerran ystäviä.

Nuo sanat voisi kuulla tai sanoa menneisyydessä joillekin. Heille, jotka joskus olivat rakkaita, tärkeitä ja hyviä ystäviä. Heille, jotka kerran merkitsivät paljon. Ja toivottavasti minä heillekin. Kohtalo tai jokin kuitenkin saneli ajanjakson, kuinka kauan se ystävyys kesti ja koska päättyi. Jokaisella, joka on elämässäni ollut hetken tai toisenkin, on joka tapauksessa ollut tärkeä tehtävä. Heillä on aina muistoissani paikkansa. Jotkut muuttivat kauas ja ystävyys loppui siksi. Jotkut eivät kestäneet onneani ja iloani, joten mitä ilmeisemmin olivat vain tukijoitani vaikeina aikoina. Joidenkin kanssa väärinkäsitykset erottivat ja joidenkin kanssa muuten meni sukset ristiin. Kasvettiin erilleen. Yksi suurin erottaja elämässäni oli kaapista ulos tulo. ahdasta, pimeää kaappia en kestänyt. Mutta se maksoi myös paljon. syitä en etsi, en mieti asioita sen enempää. Kiitos heille, jotka kerran olivat tärkeitä. Myös täällä blogissa. 

KIITOS VIKKE!!! Korttisi on ihana!


Tässä vielä kuvaa yhteis-matskusta. Tuo punainen nauha on ihan yliveto! Olen haaveillut tuollaisesta, muttei ole ollut mahdollisuutta ostaa. Nauhat, etenkin pitsinauhat ja tollaset kukkanauhat ja kuvioleikatut nauhat ovat minulle arvokkaita, koska niitä ei ole juurikaan. On siis todella ilo löytää tällaisia aarteita kuorista! Ja samoin nuo vintage-kuvat ja kiiltokuvat! Vikken kirjekuorikin oli sellainen, että siitäkin teen atc-kortteja, koska oli niin upeasti leimattu! 

KIITOS VIELÄ!

Kommentit

En uskaltanut katsoa linkkiä. Minä keskityn kaikkeen niin, että kun iltauutisten lukija nyökkää ja sanoo hyvää iltaa, minäkin nyökkään itsestään ajattelematta. Kiva kun kortit olivat mieluisat. Laitankin korvan taa tuon pitsiasian. Saat tästä alkaen mitä ihmeellisempiä sellaisia :D
Taina sanoi…
Olipa koskettava tuo ystävyys kortti. Tekstejäsi on mukava lukea, kiitos niistä :)
Phedra sanoi…
Itkuhan siinä tuli vaikka kuinka yritin valmistautua videoon :( Kuinka ihmiset voivat olla noin ajattelemattomia?!?

Mulle ei tulis mieleenkään jättää lasta taikka elukkaa kuumaan autoon, edes hetkeksi...

Vilimarika sanoi…
Enkuli: Sä olet ihana! :D ajatus siitä, että tervehdit uutisankkuria... ;D

Taina: Kiitos!!! Ilo kuulla!

Phedra: Se ajatus, että minä vaan käväsen nopeasti... Ei hemmetti!!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…