Siirry pääsisältöön

Itkua, alemyyntiä ja atc-vaihtoa


Herkkyyteni huomaa mm. unistani tai siitä, että netissä leviävä USAlainen mainos sai kyyneleet silmiini. Toisaalta, voiko sitä videota edes katsoa kyynelittä? Mietin, että olisihan se kiva täälläkin julkaista, mutta kun lukijoistani en kaikista tiedä, kuinka herkillä te olette tai miten reagoitte mihinkin, niin mietin, jättäisikö näyttämättä sitä. Tänään kuitenkin tulin siihen tulokseen, jotta itketän teitäkin, mutta vain sinun itsesi niin halutessa. 

Huomaa, että kyseessä on tehty opetusvideo, eikä kyseessä ole oikea tilanne. Muta huomaa sekin, että tämä tilanne on totuudenmukainen ja perustuu tosielämään. Usassa lapsikuolleisuus helteessä on huolestuttavaa luokkaa! Asia kuitenkin on sellainen, että myös meillä tätä kannattaa miettiä. Ei mikään ihme Suomessakaan, että näin tapahtuisi, JOS lapsi jätettäisiin kesäkuumalla autoon! Tai vastaavasti lemmikki! Ihan missäpäin maailmaa tahansa! 

Katso video omalla vastuullasi! Saattaa herkempiä itkettää tai aiheuttaa muita tunnelatauksia. 


Sitten vähän iloisempiin aiheisiin. 
Tänään saatiin kaikki omenat kuorittua ja pilkottua ja tehtyä soseeksi. Nyt kelpaa talven tulla omppujen osalta. Mutta vielä olisi karpalot poimittava, joten ei ihan vielä talven tarvitse tulla. :DMuutama atc-vaihto on tullut tehtyä, mutta nythän on pidettävä se tauko, koska en saa uusia tehtyä, kuin ihan ne muutamat, mitkä kerkesin jo luvata muualla. Mutta jo kerettyjä vaihtoja esittelen tässä. 

Ihana Enkuli ilahdutti minua lomansa jälkeen näillä korteilla. Tuossa keskellä on extrakortti, joka tulee saamaan paikkansa, kunhan se aika tulee. Mietin, että teenkö mä tärkeistä korteista art journalin vai taulun vai mitä, mutta jotakin tulee joka tapauksessa!  

KIITOS ENKULI!!!


Vikke ilahdutti atc:llä jonka surullisuus ja kauneus koskettivat minua. 

Oletko lukenut kirjeen? 
En tehnyt oikein. Anna anteeksi... Olimme kerran ystäviä.

Nuo sanat voisi kuulla tai sanoa menneisyydessä joillekin. Heille, jotka joskus olivat rakkaita, tärkeitä ja hyviä ystäviä. Heille, jotka kerran merkitsivät paljon. Ja toivottavasti minä heillekin. Kohtalo tai jokin kuitenkin saneli ajanjakson, kuinka kauan se ystävyys kesti ja koska päättyi. Jokaisella, joka on elämässäni ollut hetken tai toisenkin, on joka tapauksessa ollut tärkeä tehtävä. Heillä on aina muistoissani paikkansa. Jotkut muuttivat kauas ja ystävyys loppui siksi. Jotkut eivät kestäneet onneani ja iloani, joten mitä ilmeisemmin olivat vain tukijoitani vaikeina aikoina. Joidenkin kanssa väärinkäsitykset erottivat ja joidenkin kanssa muuten meni sukset ristiin. Kasvettiin erilleen. Yksi suurin erottaja elämässäni oli kaapista ulos tulo. ahdasta, pimeää kaappia en kestänyt. Mutta se maksoi myös paljon. syitä en etsi, en mieti asioita sen enempää. Kiitos heille, jotka kerran olivat tärkeitä. Myös täällä blogissa. 

KIITOS VIKKE!!! Korttisi on ihana!


Tässä vielä kuvaa yhteis-matskusta. Tuo punainen nauha on ihan yliveto! Olen haaveillut tuollaisesta, muttei ole ollut mahdollisuutta ostaa. Nauhat, etenkin pitsinauhat ja tollaset kukkanauhat ja kuvioleikatut nauhat ovat minulle arvokkaita, koska niitä ei ole juurikaan. On siis todella ilo löytää tällaisia aarteita kuorista! Ja samoin nuo vintage-kuvat ja kiiltokuvat! Vikken kirjekuorikin oli sellainen, että siitäkin teen atc-kortteja, koska oli niin upeasti leimattu! 

KIITOS VIELÄ!

Kommentit

En uskaltanut katsoa linkkiä. Minä keskityn kaikkeen niin, että kun iltauutisten lukija nyökkää ja sanoo hyvää iltaa, minäkin nyökkään itsestään ajattelematta. Kiva kun kortit olivat mieluisat. Laitankin korvan taa tuon pitsiasian. Saat tästä alkaen mitä ihmeellisempiä sellaisia :D
Taina sanoi…
Olipa koskettava tuo ystävyys kortti. Tekstejäsi on mukava lukea, kiitos niistä :)
Phedra sanoi…
Itkuhan siinä tuli vaikka kuinka yritin valmistautua videoon :( Kuinka ihmiset voivat olla noin ajattelemattomia?!?

Mulle ei tulis mieleenkään jättää lasta taikka elukkaa kuumaan autoon, edes hetkeksi...

Vilimarika sanoi…
Enkuli: Sä olet ihana! :D ajatus siitä, että tervehdit uutisankkuria... ;D

Taina: Kiitos!!! Ilo kuulla!

Phedra: Se ajatus, että minä vaan käväsen nopeasti... Ei hemmetti!!!

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…