Siirry pääsisältöön

Koruaarteitani


Koruaarteeni jatkuvat vieläkin. Onhan noita, harakallekin kerääntynyt. 


Kuvassa on kaksi kaulakorua. Samoja helmiähän niissä on käytetty, mutta eri pituisia ja eri järjestyksessä. toisen voitin, toisen tein sitten itse. 


Kierrätyskorujani. Tuo musta koru on toppini koriste! Se siis EI ole kaulakoru. Se liitetään toppiin ja pesun ajaksi pois. Africa-koru on itselleni eka kaulakoruni, jonka itse tein. Tykkään siitä kovasti!
Sininen riipus on saatu, nauha siihen lisätty. Kiva esim. mustan paidan kanssa!


Kalevala korut ovat suosikkejani! siis niin ihania, niin ihania! ollappa varaa ostaa niitä!
Kupari ja pronssi saavat jalkani hyytelöksi.


Ja puuhelmisetti, jonka tein itselleni. Aarikasta se ajatus sitten lähti. ;)

Kommentit

  1. Kalevalakorut on kauniita, minullakin pari kaulakorua, mutta jotenkin en vaan osaa niitä käyttää. JOskus aikoinaan niitä käytin, nyt tuntuu,e tteivät enää ole tyyliäni. Toisen korun sain opiskellessani kampaajaksi ja silloin minulla koulussa kävi vakioasiakas, joka halusi aina minun leikkaavan hänen hiuksensa. Kun olin lähellä valmistumista, sain häneltä lahjaksi tuon korun :). Uskomatonta ! Toisen olen saanut rippilahjaksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…