Siirry pääsisältöön

Koruaarteitani


Koruaarteeni jatkuvat vieläkin. Onhan noita, harakallekin kerääntynyt. 


Kuvassa on kaksi kaulakorua. Samoja helmiähän niissä on käytetty, mutta eri pituisia ja eri järjestyksessä. toisen voitin, toisen tein sitten itse. 


Kierrätyskorujani. Tuo musta koru on toppini koriste! Se siis EI ole kaulakoru. Se liitetään toppiin ja pesun ajaksi pois. Africa-koru on itselleni eka kaulakoruni, jonka itse tein. Tykkään siitä kovasti!
Sininen riipus on saatu, nauha siihen lisätty. Kiva esim. mustan paidan kanssa!


Kalevala korut ovat suosikkejani! siis niin ihania, niin ihania! ollappa varaa ostaa niitä!
Kupari ja pronssi saavat jalkani hyytelöksi.


Ja puuhelmisetti, jonka tein itselleni. Aarikasta se ajatus sitten lähti. ;)

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Kalevalakorut on kauniita, minullakin pari kaulakorua, mutta jotenkin en vaan osaa niitä käyttää. JOskus aikoinaan niitä käytin, nyt tuntuu,e tteivät enää ole tyyliäni. Toisen korun sain opiskellessani kampaajaksi ja silloin minulla koulussa kävi vakioasiakas, joka halusi aina minun leikkaavan hänen hiuksensa. Kun olin lähellä valmistumista, sain häneltä lahjaksi tuon korun :). Uskomatonta ! Toisen olen saanut rippilahjaksi.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.