Siirry pääsisältöön

elokuun ikkunashoppailua

Kylläpä päikkärit onkin nautinto ihmisen elämässä. Muistan vielä sen ajan, jolloin en voinut edes ajatella nukkuvani päikkäreitä, koska se olisi vienyt yöuneni pois. Tai muistan sen ajan, jolloin kärsin vaikeasta unettomuudesta ja nukkumiseni oli maksimissaan 10-12 tuntia...VIIKOSSA!
Voitte siis kuvitella, kuinka suuri muutos tämä on, että nukun yöni hyvin ja nukun päikkäritkin vielä. Ah. Se on todellakin ylellisyyttä!

Muistan, kuinka päivän jaksoi ihan hyvin valvoa, mutta pari-kolme päivää parin tunnin yöunilla sai päänkin jo ihan sekaisin. Kaikki oli vaikeampaa, pelottavampaa, haastavampaa... Ei voinut ajatella selkeästi, ei voinut rentoutua, pelotti alkaa "nukkumaan", kun "tiesi" ettei uni tule kuitenkaan... Hermostutti, suututti, väsytti, voimat vähissä kaikin puolin... Itku oli herkässä! Nyt olen kiitollinen jokaisesta nukutusta yöstä ja jokaisesta päikkäristä. Vaikkakin tiedän, että suurimpia syitä uneliaisuuteeni ovat lääkkeet. (En käytä unilääkkeitä/nukahtamislöääkkeitä, mutta sivarit kipulääkkeissä väsyttävät). Tiedän myös sen, että elämänrytmini on tasaantunut menneisyydestä ja nukun senkin vuoksi. En pelkää, en valvo turvallisuussyistä, en stressaa. Minulla on ruokaa, lämmin, turvallinen ja puhdas ympäristö ja muutenkin hyvä olla. JOS valvon öisin, se johtuu kivuista tai painajaisista, joihin herään.

Mutta hei, unet on uneksittu ja nyt virkistysruiske nettisurffailulla!
Aloin etsiskellä omia suosikkejani äänestykseen, jossa etsitään vuoden parhaita nettikauppoja. Tässäpä muutama vastaani tullut erilainen kauppa ja omat valintani. Ja ei, yhtään mikään kauppa näistä ei ole tehnyt sponsorisopparia kanssani suuntaan taikka toiseen!

Vastaani tuli tällaisia hauskoja putiikkeja:

AKU ANKKA KAUPPA
Vaikka kaikki muu maailmassa muuttuisikin, Aku Ankka on ja pysyy! Pakko on tämä kauppa siis tuoda julki! Kaupassa on lehtien ja kansioiden lisäksi vaatteita, leluja, pelejä...
Minun suosikkituotteeni on "TÄSSÄ". (Aku Ankka olkalaukku!)


ALETALO
Juuri sellainen kauppa, jossa viihtyy pitempäänkin. Samassa sivustossa niin miesten, naisten kuin lastenkin hassuttimet, hyödylliset, tykätyt ja tarpeettomatkin tuotteet. Halvalla vieläpä kaikki!
Etusivulla jo törmäsin trendi-farkkulegginsseihin, jotka nykynuorison suosikkituote. Normaalihinta 60 euroa, mutta tämä kauppa myy 9 eurolla!
Minun suosikkeihini kuuluu "Kosketusnäyttökynäsetti".
Ok, on siellä oikeasti jotain sellaistakin, mitä mietin, jotta EI VOI OLLA TOTTA! Näihin kuuluvat mm. rasvamagneetti, joka poistaa rasvan ruuasta tai terapeuttiset magneetit varpaisiin. Hyttyskarkoitin avaimenperä kulkisi kyllä kätsysti mukana vaikkapa kätköretkillä. ;)


ILMAPALLOKAUPPA
Joka lähtöön ilmapalloja!
Eri värejä, ei muotoja, eri kuvia...
Löysin suosikikseni "piparkakkutalon". :)

Kylläpä netti sisältää paljon erilaisia eri alojen kauppoja, joista jää hyvä mieli! Onko sinulla suosikkiverkkokauppoja? Jotain löytöjä?


Oma valintani: Paras ulkoasu
CANDYSHOP
Houkutteleva kosmetiikkakauppa.
Tutustu "TÄÄLTÄ"

Oma valintani: Paras valikoima
MANDRAGORA
Kahvi- ja teekauppa

Oma valintani: Paras asiakaspalvelu
HEIDIN KORTTIPAJA
Tutustu "TÄÄLTÄ"


Oma valintani: Parhaat toimitustavat
ECOSTO

Tutustu "TÄÄLLÄ"

Kommentit

  1. Kiitos! Löysin blogisi kautta Heidin korttipajaan. Luulenpa tekeväni seuraavan askartelutarviketilaukseni sieltä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …