Siirry pääsisältöön

elokuun ikkunashoppailua

Kylläpä päikkärit onkin nautinto ihmisen elämässä. Muistan vielä sen ajan, jolloin en voinut edes ajatella nukkuvani päikkäreitä, koska se olisi vienyt yöuneni pois. Tai muistan sen ajan, jolloin kärsin vaikeasta unettomuudesta ja nukkumiseni oli maksimissaan 10-12 tuntia...VIIKOSSA!
Voitte siis kuvitella, kuinka suuri muutos tämä on, että nukun yöni hyvin ja nukun päikkäritkin vielä. Ah. Se on todellakin ylellisyyttä!

Muistan, kuinka päivän jaksoi ihan hyvin valvoa, mutta pari-kolme päivää parin tunnin yöunilla sai päänkin jo ihan sekaisin. Kaikki oli vaikeampaa, pelottavampaa, haastavampaa... Ei voinut ajatella selkeästi, ei voinut rentoutua, pelotti alkaa "nukkumaan", kun "tiesi" ettei uni tule kuitenkaan... Hermostutti, suututti, väsytti, voimat vähissä kaikin puolin... Itku oli herkässä! Nyt olen kiitollinen jokaisesta nukutusta yöstä ja jokaisesta päikkäristä. Vaikkakin tiedän, että suurimpia syitä uneliaisuuteeni ovat lääkkeet. (En käytä unilääkkeitä/nukahtamislöääkkeitä, mutta sivarit kipulääkkeissä väsyttävät). Tiedän myös sen, että elämänrytmini on tasaantunut menneisyydestä ja nukun senkin vuoksi. En pelkää, en valvo turvallisuussyistä, en stressaa. Minulla on ruokaa, lämmin, turvallinen ja puhdas ympäristö ja muutenkin hyvä olla. JOS valvon öisin, se johtuu kivuista tai painajaisista, joihin herään.

Mutta hei, unet on uneksittu ja nyt virkistysruiske nettisurffailulla!
Aloin etsiskellä omia suosikkejani äänestykseen, jossa etsitään vuoden parhaita nettikauppoja. Tässäpä muutama vastaani tullut erilainen kauppa ja omat valintani. Ja ei, yhtään mikään kauppa näistä ei ole tehnyt sponsorisopparia kanssani suuntaan taikka toiseen!

Vastaani tuli tällaisia hauskoja putiikkeja:

AKU ANKKA KAUPPA
Vaikka kaikki muu maailmassa muuttuisikin, Aku Ankka on ja pysyy! Pakko on tämä kauppa siis tuoda julki! Kaupassa on lehtien ja kansioiden lisäksi vaatteita, leluja, pelejä...
Minun suosikkituotteeni on "TÄSSÄ". (Aku Ankka olkalaukku!)


ALETALO
Juuri sellainen kauppa, jossa viihtyy pitempäänkin. Samassa sivustossa niin miesten, naisten kuin lastenkin hassuttimet, hyödylliset, tykätyt ja tarpeettomatkin tuotteet. Halvalla vieläpä kaikki!
Etusivulla jo törmäsin trendi-farkkulegginsseihin, jotka nykynuorison suosikkituote. Normaalihinta 60 euroa, mutta tämä kauppa myy 9 eurolla!
Minun suosikkeihini kuuluu "Kosketusnäyttökynäsetti".
Ok, on siellä oikeasti jotain sellaistakin, mitä mietin, jotta EI VOI OLLA TOTTA! Näihin kuuluvat mm. rasvamagneetti, joka poistaa rasvan ruuasta tai terapeuttiset magneetit varpaisiin. Hyttyskarkoitin avaimenperä kulkisi kyllä kätsysti mukana vaikkapa kätköretkillä. ;)


ILMAPALLOKAUPPA
Joka lähtöön ilmapalloja!
Eri värejä, ei muotoja, eri kuvia...
Löysin suosikikseni "piparkakkutalon". :)

Kylläpä netti sisältää paljon erilaisia eri alojen kauppoja, joista jää hyvä mieli! Onko sinulla suosikkiverkkokauppoja? Jotain löytöjä?


Oma valintani: Paras ulkoasu
CANDYSHOP
Houkutteleva kosmetiikkakauppa.
Tutustu "TÄÄLTÄ"

Oma valintani: Paras valikoima
MANDRAGORA
Kahvi- ja teekauppa

Oma valintani: Paras asiakaspalvelu
HEIDIN KORTTIPAJA
Tutustu "TÄÄLTÄ"


Oma valintani: Parhaat toimitustavat
ECOSTO

Tutustu "TÄÄLLÄ"

Kommentit

Manumiina sanoi…
Kiitos! Löysin blogisi kautta Heidin korttipajaan. Luulenpa tekeväni seuraavan askartelutarviketilaukseni sieltä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…