Siirry pääsisältöön

elokuun ikkunashoppailua

Kylläpä päikkärit onkin nautinto ihmisen elämässä. Muistan vielä sen ajan, jolloin en voinut edes ajatella nukkuvani päikkäreitä, koska se olisi vienyt yöuneni pois. Tai muistan sen ajan, jolloin kärsin vaikeasta unettomuudesta ja nukkumiseni oli maksimissaan 10-12 tuntia...VIIKOSSA!
Voitte siis kuvitella, kuinka suuri muutos tämä on, että nukun yöni hyvin ja nukun päikkäritkin vielä. Ah. Se on todellakin ylellisyyttä!

Muistan, kuinka päivän jaksoi ihan hyvin valvoa, mutta pari-kolme päivää parin tunnin yöunilla sai päänkin jo ihan sekaisin. Kaikki oli vaikeampaa, pelottavampaa, haastavampaa... Ei voinut ajatella selkeästi, ei voinut rentoutua, pelotti alkaa "nukkumaan", kun "tiesi" ettei uni tule kuitenkaan... Hermostutti, suututti, väsytti, voimat vähissä kaikin puolin... Itku oli herkässä! Nyt olen kiitollinen jokaisesta nukutusta yöstä ja jokaisesta päikkäristä. Vaikkakin tiedän, että suurimpia syitä uneliaisuuteeni ovat lääkkeet. (En käytä unilääkkeitä/nukahtamislöääkkeitä, mutta sivarit kipulääkkeissä väsyttävät). Tiedän myös sen, että elämänrytmini on tasaantunut menneisyydestä ja nukun senkin vuoksi. En pelkää, en valvo turvallisuussyistä, en stressaa. Minulla on ruokaa, lämmin, turvallinen ja puhdas ympäristö ja muutenkin hyvä olla. JOS valvon öisin, se johtuu kivuista tai painajaisista, joihin herään.

Mutta hei, unet on uneksittu ja nyt virkistysruiske nettisurffailulla!
Aloin etsiskellä omia suosikkejani äänestykseen, jossa etsitään vuoden parhaita nettikauppoja. Tässäpä muutama vastaani tullut erilainen kauppa ja omat valintani. Ja ei, yhtään mikään kauppa näistä ei ole tehnyt sponsorisopparia kanssani suuntaan taikka toiseen!

Vastaani tuli tällaisia hauskoja putiikkeja:

AKU ANKKA KAUPPA
Vaikka kaikki muu maailmassa muuttuisikin, Aku Ankka on ja pysyy! Pakko on tämä kauppa siis tuoda julki! Kaupassa on lehtien ja kansioiden lisäksi vaatteita, leluja, pelejä...
Minun suosikkituotteeni on "TÄSSÄ". (Aku Ankka olkalaukku!)


ALETALO
Juuri sellainen kauppa, jossa viihtyy pitempäänkin. Samassa sivustossa niin miesten, naisten kuin lastenkin hassuttimet, hyödylliset, tykätyt ja tarpeettomatkin tuotteet. Halvalla vieläpä kaikki!
Etusivulla jo törmäsin trendi-farkkulegginsseihin, jotka nykynuorison suosikkituote. Normaalihinta 60 euroa, mutta tämä kauppa myy 9 eurolla!
Minun suosikkeihini kuuluu "Kosketusnäyttökynäsetti".
Ok, on siellä oikeasti jotain sellaistakin, mitä mietin, jotta EI VOI OLLA TOTTA! Näihin kuuluvat mm. rasvamagneetti, joka poistaa rasvan ruuasta tai terapeuttiset magneetit varpaisiin. Hyttyskarkoitin avaimenperä kulkisi kyllä kätsysti mukana vaikkapa kätköretkillä. ;)


ILMAPALLOKAUPPA
Joka lähtöön ilmapalloja!
Eri värejä, ei muotoja, eri kuvia...
Löysin suosikikseni "piparkakkutalon". :)

Kylläpä netti sisältää paljon erilaisia eri alojen kauppoja, joista jää hyvä mieli! Onko sinulla suosikkiverkkokauppoja? Jotain löytöjä?


Oma valintani: Paras ulkoasu
CANDYSHOP
Houkutteleva kosmetiikkakauppa.
Tutustu "TÄÄLTÄ"

Oma valintani: Paras valikoima
MANDRAGORA
Kahvi- ja teekauppa

Oma valintani: Paras asiakaspalvelu
HEIDIN KORTTIPAJA
Tutustu "TÄÄLTÄ"


Oma valintani: Parhaat toimitustavat
ECOSTO

Tutustu "TÄÄLLÄ"

Kommentit

Manumiina sanoi…
Kiitos! Löysin blogisi kautta Heidin korttipajaan. Luulenpa tekeväni seuraavan askartelutarviketilaukseni sieltä.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…