Kesäloman loppu, syyskauden alku


Kesälomamme on nyt virallisesti loppu. Niin haikeana, mutta silti niin onnellisena katselin illan pimetessä ikkunasta ulos. Pimeys oli laskeutunut yllemme. Tähtitaivas olisi, ellei sadepilvet peittäisi sitä. Huokaan. Syksy... Ei sekään ole hassumpaa! Sitäpaitsi lämmin syystuuli, tähtitaivas ja nuotio... Oikeasti, kivaa! 

Minä olen niitä harvoja? jotka tykkäävät kaikista vuodenajoista ja nautin eri vuodenaikojen tuomista iloista. Tottakai minäkin tykkään kovasti kesästä ja siitä, että aurinko paistaa ja voi olla keveissä vaatteissa ulkona jne, mutta kyllä minä tykkään syysilloista ja kynttilöistä, talvipakkaspäivistä ja hangen kimalteesta, kevään kujeilevista auringon pilkahduksista ja revontulista... Joulusta, Pääsiäisestä, Juhannuksesta ja mun synttäreistä. ;)

Kesäämme kuului monta ihanaa retkeä ja osa kuvista vielä näyttämättäkin, mutta kun tänäänkin oli niin huiskis haiskis päivä, niin en enää jaksa alkaa kirjoittamaan yöllä megapostausta. Haluan nukkumaan kauneusuneni! Kissaherramme kainaloon ja Murusen syliin! Juu, tosiaan, kissa nukkuu kainalossani, tai oikeastaan lusikassa. Murunen sitten pitää minua sylissään nukkuessamme. Semmosta jatkumoa meillä. ;)

Kesän aikana mietin, että onpas se outoa, ettei onnetar ole muistanut minua ollenkaan arvonnoissa. Mietin jo, jotta onko onnetar unohtanut minut? Hylännyt yksin? Jättänyt, kuin kesäkissan? Yhyy! Mä muuten en siedä sellaista, että kesäksi otetaan vaikkapa kissa ja sitten nirri pois tai jätetään se yksin metsään. Se on vihoviimeistä! EI EI EI!!!!

Mutta se onnetar siis... Ihan yksin jätti minut... Tai sitten ei. ;) 
Oikeasti onnetar oli itsekin vain kesää viettämässä, sillä nyt syksyiltojen pimetessä onnetar on palannut ja tällä viikolla nakannut minua kahdesti onnekkaalla arvalla! Tulette piakkoin, ainakin toivon niin, näkemään, mitä ihanaa olenkaan voittanut ja mistä! Ai jai jai... Ihania, tarpeellisia juttuja. ;) Nyt vaan toivon hartaasti, että vielä yksi asia onnistuisi... Asuntojuttu. Jänskättää! 

Tiedättekös, en ehkä aina sitä muista sanoa tai osoittaa, mutta juu, mä todellakin olen kiitollinen teistä jokaisesta, sinustakin! On niin ihanaa joka kerta lukea kommenttejanne blogissani. Kuulla kuulumisianne. Tietää, että välitätte minusta ja blogistani. Että en ole yksin. Ettei tämä bloggaaminen ole turhaa. Olen todella kiitollinen ihan jokaiselle teille! 

Yksi pikku juttu vielä, ennenkuin menen nukkumaan: 
Mä olen onnellinen! Rakastunut ja onnellinen! 
Kiitos Murunen ihanista ruusuista! <3


Kommentit

 1. Oi, ihania ruusuja oletkin saanut. Meillä vielä kesäloma jatkuu kaksi viikkoa sitten alkaa arkinen aherrus...tai ainakin toivon niin...

  VastaaPoista
 2. Riinulilla vielä kesälomaa edessä parikin viikkoa. Eka viikko ihan parin viikon päästää ja toinen joskus sitten kun remontti työpaikallamme on. Eli voin ottaa sitten kesän syksyyn kun on kerran kesälomakin :). Olen kyllä nyt nauttinut tästä kesäisen syksyisestä ilmasta. Olen herännyt vasta tähän kesään, keskikesä meni vähän nukuksissa ja töitä paljon tehdessä. Toisaalta kuumuus kesällä vei välillä lisää voimia, vaikka tykkäänkin lämmöstä, etenkin kun saisi olla ne kaikki aurinkoiset hellepäivät mökillä :). Mutta tasan ei käy onnenlahjat. Nyt teen taas osa-aikatyötä ja huomaan kuinka hyväksi se on minulle ja kropalleni. Syksy on ihanaa aikaa, kynttilät vaan palamaan ja ihanata ! Ja tulis nyt se nainen hakee noi joulukoristeet niin voisin tulla tuomaan sen palkintosi :D.

  VastaaPoista
 3. Ps. Tarkkaile noita akvaariokaloja, syötän niitä aina oikein urakalla :D

  VastaaPoista
 4. Ilmankos meitsin kalat ovat lihoneet. :D Hyvä, että ruokaa saavat. Ja ne tykkää leuan alta jos rapsuttaa. ;)

  VastaaPoista
 5. meillä loppuloma on vielä viettämättä,mutta mukavaa syksyä sinulle.:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta kirjeestä! Olin aivan ihmeissäni, miten hienoja juttuja olit laittanut.KIITOS!

  VastaaPoista
 7. Piakkoin tulee, lupaan huomenna raahautua postiin ja ravistella matkalla kaikki flunssapöpöt paketista etteivät tule sinne asti :)

  VastaaPoista
 8. Maca, hyvä että kelpasi. :) Eikös se niin mene, että tee toiselle niinkuin toivot itsellesikin tehtävän? Ja sinä autoit minua suuresti, joten... ;)

  Kiki, joo, just en tartte sairastua! Niin on puuhaa ja menoja tiedossa, jotta hus pois pöpöt. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, kaunis ihminen, soisitko minulle hetkisen..
Mitä pohdit postauksesta tästä?
Entä yleensäkin blogini hedelmästä?
Jätäthän viestin lyhyen tai pohtien pitkään,
Mutta anonyymit haukut tosin eivät johtaisi mihkään!
Olkoon päiväsi sateenkaaren sävyinen, iltasi leppoisa, yösi tyyni.
Ja kun saapuu aamu uusi, jo sängyssä tuumi:
On Inspiksen Viltsu sun ystäväsi vanha taikka uusi.

Ystävyydellä kaunissieluiselle lukijalleni,
Viltsumari