Siirry pääsisältöön

Kesäloman loppu, syyskauden alku


Kesälomamme on nyt virallisesti loppu. Niin haikeana, mutta silti niin onnellisena katselin illan pimetessä ikkunasta ulos. Pimeys oli laskeutunut yllemme. Tähtitaivas olisi, ellei sadepilvet peittäisi sitä. Huokaan. Syksy... Ei sekään ole hassumpaa! Sitäpaitsi lämmin syystuuli, tähtitaivas ja nuotio... Oikeasti, kivaa! 

Minä olen niitä harvoja? jotka tykkäävät kaikista vuodenajoista ja nautin eri vuodenaikojen tuomista iloista. Tottakai minäkin tykkään kovasti kesästä ja siitä, että aurinko paistaa ja voi olla keveissä vaatteissa ulkona jne, mutta kyllä minä tykkään syysilloista ja kynttilöistä, talvipakkaspäivistä ja hangen kimalteesta, kevään kujeilevista auringon pilkahduksista ja revontulista... Joulusta, Pääsiäisestä, Juhannuksesta ja mun synttäreistä. ;)

Kesäämme kuului monta ihanaa retkeä ja osa kuvista vielä näyttämättäkin, mutta kun tänäänkin oli niin huiskis haiskis päivä, niin en enää jaksa alkaa kirjoittamaan yöllä megapostausta. Haluan nukkumaan kauneusuneni! Kissaherramme kainaloon ja Murusen syliin! Juu, tosiaan, kissa nukkuu kainalossani, tai oikeastaan lusikassa. Murunen sitten pitää minua sylissään nukkuessamme. Semmosta jatkumoa meillä. ;)

Kesän aikana mietin, että onpas se outoa, ettei onnetar ole muistanut minua ollenkaan arvonnoissa. Mietin jo, jotta onko onnetar unohtanut minut? Hylännyt yksin? Jättänyt, kuin kesäkissan? Yhyy! Mä muuten en siedä sellaista, että kesäksi otetaan vaikkapa kissa ja sitten nirri pois tai jätetään se yksin metsään. Se on vihoviimeistä! EI EI EI!!!!

Mutta se onnetar siis... Ihan yksin jätti minut... Tai sitten ei. ;) 
Oikeasti onnetar oli itsekin vain kesää viettämässä, sillä nyt syksyiltojen pimetessä onnetar on palannut ja tällä viikolla nakannut minua kahdesti onnekkaalla arvalla! Tulette piakkoin, ainakin toivon niin, näkemään, mitä ihanaa olenkaan voittanut ja mistä! Ai jai jai... Ihania, tarpeellisia juttuja. ;) Nyt vaan toivon hartaasti, että vielä yksi asia onnistuisi... Asuntojuttu. Jänskättää! 

Tiedättekös, en ehkä aina sitä muista sanoa tai osoittaa, mutta juu, mä todellakin olen kiitollinen teistä jokaisesta, sinustakin! On niin ihanaa joka kerta lukea kommenttejanne blogissani. Kuulla kuulumisianne. Tietää, että välitätte minusta ja blogistani. Että en ole yksin. Ettei tämä bloggaaminen ole turhaa. Olen todella kiitollinen ihan jokaiselle teille! 

Yksi pikku juttu vielä, ennenkuin menen nukkumaan: 
Mä olen onnellinen! Rakastunut ja onnellinen! 
Kiitos Murunen ihanista ruusuista! <3


Kommentit

Phedra sanoi…
Oi, ihania ruusuja oletkin saanut. Meillä vielä kesäloma jatkuu kaksi viikkoa sitten alkaa arkinen aherrus...tai ainakin toivon niin...
Katja sanoi…
Arki alkaa mullakin. Huoh.
Riina Itkonen sanoi…
Riinulilla vielä kesälomaa edessä parikin viikkoa. Eka viikko ihan parin viikon päästää ja toinen joskus sitten kun remontti työpaikallamme on. Eli voin ottaa sitten kesän syksyyn kun on kerran kesälomakin :). Olen kyllä nyt nauttinut tästä kesäisen syksyisestä ilmasta. Olen herännyt vasta tähän kesään, keskikesä meni vähän nukuksissa ja töitä paljon tehdessä. Toisaalta kuumuus kesällä vei välillä lisää voimia, vaikka tykkäänkin lämmöstä, etenkin kun saisi olla ne kaikki aurinkoiset hellepäivät mökillä :). Mutta tasan ei käy onnenlahjat. Nyt teen taas osa-aikatyötä ja huomaan kuinka hyväksi se on minulle ja kropalleni. Syksy on ihanaa aikaa, kynttilät vaan palamaan ja ihanata ! Ja tulis nyt se nainen hakee noi joulukoristeet niin voisin tulla tuomaan sen palkintosi :D.
Riina Itkonen sanoi…
Ps. Tarkkaile noita akvaariokaloja, syötän niitä aina oikein urakalla :D
Vilimarika sanoi…
Ilmankos meitsin kalat ovat lihoneet. :D Hyvä, että ruokaa saavat. Ja ne tykkää leuan alta jos rapsuttaa. ;)
MB sanoi…
meillä loppuloma on vielä viettämättä,mutta mukavaa syksyä sinulle.:D
Maca sanoi…
Kiitos ihanasta kirjeestä! Olin aivan ihmeissäni, miten hienoja juttuja olit laittanut.KIITOS!
Kiki sanoi…
Piakkoin tulee, lupaan huomenna raahautua postiin ja ravistella matkalla kaikki flunssapöpöt paketista etteivät tule sinne asti :)
Vilimarika sanoi…
Maca, hyvä että kelpasi. :) Eikös se niin mene, että tee toiselle niinkuin toivot itsellesikin tehtävän? Ja sinä autoit minua suuresti, joten... ;)

Kiki, joo, just en tartte sairastua! Niin on puuhaa ja menoja tiedossa, jotta hus pois pöpöt. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…