Siirry pääsisältöön

tuunauksen tuunaus atc

Huh huh. milloinkahan itse olisin tyytyväinen tämän kortin kohtaloon? 
No, katsoppas, kun aikojen alussa tein atc-kortin, joka mielestäni oli kiva. KIVA?! mitä ihmettä? Kiva ei kelpaa kellekkään! Pitää olla jotain muuta, kuin KIVA!
Tahdoin kivasta tehdä ihanan!

tuunasin ja tuunasin ja atc-kortti sai uuden pinnan. Enkeleitä ja koukeroita. Jotain pientä. No, joo... menettelee... Joten laitoin vaihtoon vapaaksi. Menettelee?! 

Edelleenkin olen sitä mieltä, ettei menettelee ole sen parempi kuin ihan kiva. Siispä tuunattu kortti päätyi tänä aamuna jälleen verstaalleni ja aloin tuunaamaan jo tuunattua korttia. 
Nyt voin sanoa, että on HYVÄ!


Kiekuran päällä kujeileva kukkasydäntä heilutteleva pikkuenkeli näyttää juuri siltä kyyhkyineen, että jotai hänellä on mielessä!


Ja kun hieman pyytää enkeliä heilauttamaan sydäntä pitelevää kättään, hahaa! Siellähän se kaveri olikin piilossa! 


Kommentit

  1. Varasin sinulle Lunan, Suloisen myrkynkeittäjän ja Joutsenlampi kortit. Tilalle ottaisin Muistoja, Kirkon mustalammas ja Jää kimmeltää kortit jos ovat vapaina.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …