Yves rocher Elixir 7.9 päivävoide sekaiholle


Sain testattavakseni Yves Rocherin Elixir 7.9 päivävoiteen. Minun sekaiholleni sopiva voide tästä tuoteryhmästä oli nimenomaan sekaiholle tarkoitettu päivävoide. Voit jatkaa lukemista silti, vaikka sinulla olisikin vaikkapa kuiva iho, sillä "TÄÄLLÄ" on tarjolla myös muita Elixir-sarjan tuotteita! 

Olen kärsinyt siitä, että ihoni on kuiva toisesta kohtaa ja suorastaan hilseilee. Toisesta kohtaa taas niin rasvainen, ettei mikään riitä peittämään kiiltoa ja rasvaisuutta täysin, pitemmäksi aikaa. Olen kokeillut erilaisia voiteita ja puutereita, pyyhkinyt ja pessyt ja lähestulkoon seisonut päälläni seinää vasten, jotta se auttaisi. Siksipä innostuinkin hakemaan testiryhmään, kun huomasin tämän Yves Rocherin uutuus-tuotteen saapuneen markkinoille. Olisiko tässä pelastukseni?



Olen nyt kokeillut Elixir 7.9:ää muutaman päivän ajan ja seurannut hyvinkin tarkkaan, mitä muutoksia kasvoilleni tulee vai tuleeko mitään. Nimittäin kokeilin aikaisemmin jotain toista, eri firman voidesarjaa, ja kauhukseni koin uuden puperteetti-iän sen seurauksena! Olipas työtä saada näpyt pois! Siispä hieman varauksella uusia tuotteita testaan, mutta tällä kertaa huoleen ei ollut aihetta!

Sekaihoni on saanut Elixir 7.9 päivävoiteen ansiosta tasapainon. Kuivat kohdat ovat poistuneet, eikä enää kasvoissani ole hilseileviä ja punaisia länttejä. Lisäksi rasvaiset kohdat ja kiilto on tasapainottunut. Enää ei hävetä kulkea päiväaikaan kaupoilla ja pinkoa välillä piiloon lisäämään puuteria tai muutenkaan pyyhkimään rasvaisuutta pois kasvoilta. Huh huh!
Kasvoni ovat selkeästi heleämmät ja kauniin terveet. 

Elixir 7.9 ei rasvaa liikaa kuitenkaan. Se ei ole sellaista tanakkaa voita, mitä saa pestä käsistäkin puoli päivää pois, vaan voide on hyvin kevyttä, raikasta ja lähes tuoksutonta kasvoilla. Purkista nuuhkaistuna tuoksu on miellyttävä ja kevyt, voidemainen. Ei parfyymimäinen eikä se maku tule suuhun! 



Tykkään meikata ja näyttää nuorekkaalta. Elixir 7.9 päivävoide mahdollistaa siis terveen ihon ja meikin paremman pysyvyyden. Todellakin voin meikata ja näyttää kauniilta. Lisäilen normaalisti puuteria päivän aikana, enkä enää pakoile piiloon ensin kuorimaan rasvaa pois kasvoilta. Lisäksi meikki näyttää kauniimmalta senkin vuoksi, koska ne kuivat kohdat eivät enää erottele meikkiä eri tavoin, kuin liian rasvainen kohta ihostani. Tasainen kaunis meikki siis on jälleen mahdollista! HUIPPUA!

Ja osaatko arvata, paljonko tällainen laadukas, ylellinen purnukka maksaa? 
Eikös tällaiset voiteet, tällaisissa purnukoissa ja näin toimivat maksa keskimäärin 30-50 euroa? Näin olen ainakin itse nähnyt kaupoissa. Voisin siis itse tietämättömänä veikata että Elixir 7.9-päivävoide sekaiholle maksaisi vaikkapa 32 euroa... MUTTA mikä on TOTUUS!? Se ei ole arvaus tai luulo. TOTUUS ON HÄMMÄSTYTTÄVÄÄ!

Purkki Elixir 7.9-päivävoidetta Yves rocherilla maksaa VAIN 19.90€! Ja lisäksi tällä hetkellä saat kaupan päälle minikokoisen yövoiteen! Vastaavasti yövoiteen ostajalle minipäivävoide kaupan päälle! 
Ole nopea, niin pääset testaamaan yhdellä ostolla molempia! 

Valittavana on sekaihon lisäksi kuivan ihon ja herkän ihon päivävoiteet sekä samaa sarjaa Päivä-ja yövoide-yhdistelmä, tehoseerumi, silmänympärysvoide sekä kokeilupakkaus, jossa näitä ihania tuotteita on minikoossa. Voit siis kokeilla omakohtaisesti, ennenkuin ostat kokonaista isoa purnukkaa, jos tahdot niin. 

Minun seuraava haaveeni on Elixir 7.9 sarjan silmänympärysvoide. 

Kommentit