Siirry pääsisältöön

Mustikkasuu

Activia auttaa, sanotaan mainoksessa. Meidän lähikaupassa oli Laktoosittomat Activiat tarjouksessa, joten pystyin vihdoin ja viimein ostamaan niitä meille. Ei ollut muuta kuin mustikkaa, mutta ajattelin, että maistan, jos vaikka se olisi kuitenkin ihan hyvää. Minun makuunihan mustikka-jogurtit ovat liian teennäisiä. Olen yhden mustikka-jogurtin löytänyt, mistä oikeasti pidän ja se on niitä lohkeava-jogurtteja.

No, aamulla oli taas vaihteeksi pala kurkussa ja se pala myllersi niin velloen että oli tulla ulos saakka suun kautta. siis sellainen yrjön tunkema palanen. Otin Activian ja ensimmäisenä ajatuksena että se mustikka on just sitä samaa, mitä kaikki muutkin. En tykkää. Syön silti, koska ruokaa ei pois pistetä ja syötävähän ne on joka tapauksessa! Parempaa se mustikkajogurtti on, kuin olla ilman mitään! Hetken myöhemmin huomasin, ettei minulla enää ole pahoinvointia. Activia auttaa! JEE!Eiliseen puuhasteluun kuului parin rannekorun teko ja projektiani jatkan... ;)
Eka rannekoru voisi hyvinkin sopia mustikkaiseen aiheeseen, sillä ihanat helmiäiset ovat mustikkaisten lilojen helmien kanssa niin sulassa sovussa korussa, että! Tonenkin koru herkullisine väreineen tuo karkkipäivän mieleeni ja vaikka mustikka-karkit. 

Mietin myös sitä, ettei tietooni ole enää pitkään aikaan kantautunut Inspiksen runollisen kuvahaasteen matkaaminen. Se on ilmeisesti jämähtänyt jonnekin. Viimeisin tietoni on 5.12.2013 kun se minulta lähti Kotilaiskalle. Palkinnoksi meni kaulakoru oikeasta arvaamisesta. Kenelle sitten sen jälkeen, sitä en tiedä eikä ole minuun oltu yhteydessä. siispä olen tullut siihen tulokseen, että kuollut ja kuopattu se haaste. Onneksi on muitakin haasteita, joten keskitytään niihin. 

Esim. Inspiration haastaa, Inspis-haaste ja kirje vaihto rinki nyt ajankohtaisina. Kivasti olette mukaan tulleetkin näihin uusiinkin juttuihin. Kiitos siitä!
Kiitos myös parille uudelle viralliselle lukijalleni! Tervetuloa!


Tein netissä persoonallisuustestin ja tällaisen vastauksen sain:

Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. 

Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. 

Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen

Hyvin samaa mieltä olen tuosta ihan itsekin. Haluatko sinä testata itsesi?

"Persoonallisuustesti" vaihda kysymysten määrä 15 kappaleeseen.

Antoisaa mustikanmakuista tai mansikkaista arkipäivää!

Kommentit

SatuMaria sanoi…
Activia todellakin autaa, on huomattu :)Yosa on myös hyvä, maidoton jogurtti. Mie tein myös tuon testin tässä taannoin ja mulle tuli, että olen ekstrovertti.
Vilimarika sanoi…
Jotain sellaista olen sinusta huomannutkin. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…