Siirry pääsisältöön

Mustikkasuu

Activia auttaa, sanotaan mainoksessa. Meidän lähikaupassa oli Laktoosittomat Activiat tarjouksessa, joten pystyin vihdoin ja viimein ostamaan niitä meille. Ei ollut muuta kuin mustikkaa, mutta ajattelin, että maistan, jos vaikka se olisi kuitenkin ihan hyvää. Minun makuunihan mustikka-jogurtit ovat liian teennäisiä. Olen yhden mustikka-jogurtin löytänyt, mistä oikeasti pidän ja se on niitä lohkeava-jogurtteja.

No, aamulla oli taas vaihteeksi pala kurkussa ja se pala myllersi niin velloen että oli tulla ulos saakka suun kautta. siis sellainen yrjön tunkema palanen. Otin Activian ja ensimmäisenä ajatuksena että se mustikka on just sitä samaa, mitä kaikki muutkin. En tykkää. Syön silti, koska ruokaa ei pois pistetä ja syötävähän ne on joka tapauksessa! Parempaa se mustikkajogurtti on, kuin olla ilman mitään! Hetken myöhemmin huomasin, ettei minulla enää ole pahoinvointia. Activia auttaa! JEE!Eiliseen puuhasteluun kuului parin rannekorun teko ja projektiani jatkan... ;)
Eka rannekoru voisi hyvinkin sopia mustikkaiseen aiheeseen, sillä ihanat helmiäiset ovat mustikkaisten lilojen helmien kanssa niin sulassa sovussa korussa, että! Tonenkin koru herkullisine väreineen tuo karkkipäivän mieleeni ja vaikka mustikka-karkit. 

Mietin myös sitä, ettei tietooni ole enää pitkään aikaan kantautunut Inspiksen runollisen kuvahaasteen matkaaminen. Se on ilmeisesti jämähtänyt jonnekin. Viimeisin tietoni on 5.12.2013 kun se minulta lähti Kotilaiskalle. Palkinnoksi meni kaulakoru oikeasta arvaamisesta. Kenelle sitten sen jälkeen, sitä en tiedä eikä ole minuun oltu yhteydessä. siispä olen tullut siihen tulokseen, että kuollut ja kuopattu se haaste. Onneksi on muitakin haasteita, joten keskitytään niihin. 

Esim. Inspiration haastaa, Inspis-haaste ja kirje vaihto rinki nyt ajankohtaisina. Kivasti olette mukaan tulleetkin näihin uusiinkin juttuihin. Kiitos siitä!
Kiitos myös parille uudelle viralliselle lukijalleni! Tervetuloa!


Tein netissä persoonallisuustestin ja tällaisen vastauksen sain:

Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. 

Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. 

Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen

Hyvin samaa mieltä olen tuosta ihan itsekin. Haluatko sinä testata itsesi?

"Persoonallisuustesti" vaihda kysymysten määrä 15 kappaleeseen.

Antoisaa mustikanmakuista tai mansikkaista arkipäivää!

Kommentit

SatuMaria sanoi…
Activia todellakin autaa, on huomattu :)Yosa on myös hyvä, maidoton jogurtti. Mie tein myös tuon testin tässä taannoin ja mulle tuli, että olen ekstrovertti.
Vilimarika sanoi…
Jotain sellaista olen sinusta huomannutkin. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…