Siirry pääsisältöön

Mustikkasuu

Activia auttaa, sanotaan mainoksessa. Meidän lähikaupassa oli Laktoosittomat Activiat tarjouksessa, joten pystyin vihdoin ja viimein ostamaan niitä meille. Ei ollut muuta kuin mustikkaa, mutta ajattelin, että maistan, jos vaikka se olisi kuitenkin ihan hyvää. Minun makuunihan mustikka-jogurtit ovat liian teennäisiä. Olen yhden mustikka-jogurtin löytänyt, mistä oikeasti pidän ja se on niitä lohkeava-jogurtteja.

No, aamulla oli taas vaihteeksi pala kurkussa ja se pala myllersi niin velloen että oli tulla ulos saakka suun kautta. siis sellainen yrjön tunkema palanen. Otin Activian ja ensimmäisenä ajatuksena että se mustikka on just sitä samaa, mitä kaikki muutkin. En tykkää. Syön silti, koska ruokaa ei pois pistetä ja syötävähän ne on joka tapauksessa! Parempaa se mustikkajogurtti on, kuin olla ilman mitään! Hetken myöhemmin huomasin, ettei minulla enää ole pahoinvointia. Activia auttaa! JEE!Eiliseen puuhasteluun kuului parin rannekorun teko ja projektiani jatkan... ;)
Eka rannekoru voisi hyvinkin sopia mustikkaiseen aiheeseen, sillä ihanat helmiäiset ovat mustikkaisten lilojen helmien kanssa niin sulassa sovussa korussa, että! Tonenkin koru herkullisine väreineen tuo karkkipäivän mieleeni ja vaikka mustikka-karkit. 

Mietin myös sitä, ettei tietooni ole enää pitkään aikaan kantautunut Inspiksen runollisen kuvahaasteen matkaaminen. Se on ilmeisesti jämähtänyt jonnekin. Viimeisin tietoni on 5.12.2013 kun se minulta lähti Kotilaiskalle. Palkinnoksi meni kaulakoru oikeasta arvaamisesta. Kenelle sitten sen jälkeen, sitä en tiedä eikä ole minuun oltu yhteydessä. siispä olen tullut siihen tulokseen, että kuollut ja kuopattu se haaste. Onneksi on muitakin haasteita, joten keskitytään niihin. 

Esim. Inspiration haastaa, Inspis-haaste ja kirje vaihto rinki nyt ajankohtaisina. Kivasti olette mukaan tulleetkin näihin uusiinkin juttuihin. Kiitos siitä!
Kiitos myös parille uudelle viralliselle lukijalleni! Tervetuloa!


Tein netissä persoonallisuustestin ja tällaisen vastauksen sain:

Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. 

Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. 

Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen

Hyvin samaa mieltä olen tuosta ihan itsekin. Haluatko sinä testata itsesi?

"Persoonallisuustesti" vaihda kysymysten määrä 15 kappaleeseen.

Antoisaa mustikanmakuista tai mansikkaista arkipäivää!

Kommentit

SatuMaria sanoi…
Activia todellakin autaa, on huomattu :)Yosa on myös hyvä, maidoton jogurtti. Mie tein myös tuon testin tässä taannoin ja mulle tuli, että olen ekstrovertti.
Vilimarika sanoi…
Jotain sellaista olen sinusta huomannutkin. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…