Siirry pääsisältöön

Asiaa ajasta ja sitä sun tätä muutakin

Tämän päivän postaus on sekoitus sitä sun tätä, mutta yritän tehdä lyhyemmän, kuin jokin mega postaus. Yritys tietysti on aina hyvä, mutta toteutuuko se, sen näkee vasta lopussa. ;)

Istuin alas kahvikupposen äärelle ja katsoin kalenteria. Tammikuu alkaa kulkea loppuaan kohti ja jo ensi viikon lopulla olemme helmikuussa. Se tarkoittaa mm. sitä, että Inspis-haasteessa ja Inspiration haastaa!-haasteessa alkavat uudet teemat. Ihanaa! Olen niin iloinen siitä, että porukka on tullut mukaan! Ja hei, kirje-vaihto-rinkikin on saanut kivasti ihmiset innostumaan, mutta vielä muutamalle olisi tilaa. sinäkö se oot, joka kirjeen kirjoitat minulle?! Tai saatko kirjeen joltakin naapuribloggaajalta? 

AIKA


Aika on ihmeellinen asia monissa asioissa. Ajattelen joskus, että sehän on vain tikittävä kello tai auringon kierto. Aika vain mataa paikoillaan tai ryntää edelläni ja en millään meinaa kestää perässä. Joskus aika ei kulje ei millään. 
Aika on kuitenkin paljon paljon muutakin! 
Runossani kerron hieman ajasta tarkemmin 
(COPYRIGHTS):

"Aika on parantanut sieluni. 
Aika on antanut anteeksi. 
Aika tulee ja aika menee. 
Muistoja ja tulevaa, ajan kanssa kaikki 
kullataan. 
Aika rientää, aika mataa.
Aika tekee tehtävänsä ja sitä rataa.
Aika näkyy kasvoiltani, 
aika rypyttää ihoani. 
Ajallaan kaikki on valmista. 
Ajallaan aikakin on kallista. 
Kello tikittää: tik tak, tik tak...
Eikö se koskaan pysähdy?
Käki kukkuu viimeistä kertaa.
Pyrkii kellon sisään, 
löysän vieterin jäädessä roikkumaan ulkosalle.
Kukkuu, tik tak... tak tak...
Käkikellosta on tullut vintagea. 
Rouheaa ja ruostetta. 
Aika pysähtyy.
Odottaen uutta ajan laskijaa. 
Hyvästi neiti aika.
Aika parantaa."

Olen kerännyt seinälle muistitaululle erinäisiä asioita, muistoja, joita ajan varrella olen saanut. Tärkeitä muistoja. Osa on aarrearkussa, jonka tein joskus kaksikerroksisesta suklaarasiasta. Ja muistitaululla on myös aikaa säästäen tekemäni lista tekemättömistä asioista. Nyt se on tyhjä. Hyvä minä! 

Jos siirrettäisiin aikaa taaksepäin, tietäisin tämän hetken kuitenkin, mitä muuttaisin? En ainakaan puolisoani! Olen tehnyt parhaan valinnan hänen suhteensa. Ihan parasta! Onnistumisen riemua! 
Itseasiassa, en tiedä, muuttaisinko mitään oikeasti. Näin on hyvä olla! Jos pahat asiat välttäisin, eläisin uudestaan mahdollisimman hyvin, olisinko onnellinen nyt? Olisinko minä?


Olen kuolannut Neiti Saippuakuplan blogissa jälkiruokien perään sen verran usein, että tein meille eiliseksi jotain pientä hyvää. 

JÄLKIRUOKA

  • Mansikoita
  • Valkosuklaa-nougat mousse
  • Suklaarakeita
  • Piparkakkumuruja


Kupin pohjalle mansikoita pakastimesta. Meidän ovat itse poimittuja kesältä. Päällä valkosuklaa-nougat-moussea, joka valmistettu kaupan pussimoussesta. Lopuksi pinnalle suklaarakeita ja piparkakkumuruja. Piparkakkumurut itse silputtua.  

Aivan ihanaa, mutta kaloripommi toki. Joskus vaan tekee mieli herkutella.


TJK


Tämä joutaa korttin...

Korttipohjan leikkasin pakkauspahvista. Itseasiassa tänään aion leikellä aika monta atc-pohjaa valmiiksi, sillä eilen loppui Jasmiiniriisi ja nyt on jemmassa myös muutama muukin paketti, joten siinäpä sitä urakointia. 

Taustaksi leikkasin suikaleita kaava-arkista. En osaa ommella, enkä kaavoista ymmärrä juurikaan mitään, joten joutaa korttiin.

Kiiltokuva. Sen kun näin, tiesin, että atc:iin se joutaa.

Tyhjentelen pikkuhiljaa kuva-silppulaatikkoani, jotta siihen mahtuisi uusia kuvia. Siksipä aikani kaiveltua löysin pari kuvaa lisää, mistä tiesin, että joutavat korttiin. 

Nuo kiiltävät jutskat ovat timangeja, eikä helmen puolikkaita, vaikka näyttävätkin vähän omituisilta. Teen yhtä isompaa projektia, johon olen mm. timangeja liimaillut, ja nuo jäivät yli. Joutivat siis korttiin nekin pöydältä kuljeksimasta. 

Väreinä pro marker, copic ciao ja musteet. 

Silpputehtaalle terkkuja! Meren valtiatar on saatu kuvattua!


ARVONTAVOITTOJA ja SAATUA


Osallistuin "Inspiraatio minussa"-blogin Enkeli-decon tekoon ja hämmästyin, kun posti kolautti kuoren MINULLE! Kuoren sisältö oli hämmästyttävä, sillä Enkeli-decon vuoksi sain lahjaksi tällaisia ihania juttuja:

Kortti, kuvia, papereita ja ääriviivatarroja sekä muutama riipus. 
IHANIA! KIITOS!

Ja se Enkeli-deco, jonka minä tein, näytti tältä:


Reunat ovat kyllä ihan suorat, mutta kuvassahan ne eivät sitä ole. 


Pinnistele alkuun pienellä. Se kasvaa suureksi. Löydät ilon. Hyvän olon. Innostut. Sitä ihminen kaipaa. Muutos alkaa pienten tekojen kautta. Miksei jo tänään? Kokeile!


Olin yksi onnekkaista, jotka pääsivät testaamaan Yves Rocherin Elixir 7,9 nuorentavaa päivä voidetta. Huippua saada kokeilla tätä tuotetta! Olen niin iloinen tästä voitosta!
Kerron kokemuksiani sitten, kun tiedän paremmin.


Kommentit

Sisko sanoi…
Täältähän löytyy yhdestä postituksesta vaikka mitä kiinnostavaa!
Mukaanlukien TJK 4.
Kiitos osallistumisesta!
kaari3 sanoi…
Positiivinen, energinen postaus! Kiva lukea, toivottavasti huippunen intoa irtoaa tännekin :)
Kiva postaus jälleen. Upeita kortteja olet askarrellut.
Mukavaa viikonloppua.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…