Siirry pääsisältöön

9


toinen adventtisunnuntai. Pikkulintuja pihapuissa. Kissa katselee ulos ikkunasta ja heiluttelee häntäänsä hieman epätahtiin. Lintujen läsnäolo saa kissan saalistusvaistot heräämään. Kuitenkin ikkuna estää sitä saavuttamasta noita pieniä luontokappaleita ja hyvä niin.

Illan tullen sytytämme kynttilät palamaan. Samalla keitämme pannullisen vettä ja juomme joko inkiväärijuomaa tai teetä. eilen kaupasta mukaamme lähtikin joulurooibosteetä. Toivotaan, että se maistuu hyvältä.


Joulukalenterin luukuissa numero 9. toisessa lisäksi ideana pakettikortit juuttikankaasta. Tai kankaalla päällystettynä. Mikäjottei, jos olisi sitä juuttia.  availen paketit. Macan pussista löytyvät pahvin palasen lisäksi palanen koukeroista kultakangasta, vanhasta kynttiläkortista palanen, pari paperista kuvaa. Teea K:n luukusta sain 3 kappaletta mustia lasihelmiä. KIITOS kummallekin!

Eilen en jaksanut askarrella, koska olin kauppareissun jälkeen tosi kipeä. Se on tyypillistä. Missään en enää voisi käydä. Jo lenkillä käynti teettää ongelmia, kun vielä pitäisi kavuta kotiin portaita.
Mutta tänään tein kaksin kappalein kortteja!


Keijukummista puheenollen, minun päiväni alkoi viestillä, jossa minua pyydettiin keijukummiksi. :) Ei-kirkolliseen nimenantotilaisuuteen pienelle pojalle. Suostuin. <3Siispä tein jo kortinkin valmiiksi.Eilen esittelin purkkeja säilytyksessä. Tänään saatte muutaman linkin, joissa näytetään purkkeja muissa tarkoituksissa. Kannattaa kurkistaa jokaista!

IDEOITA LASIPURKEISTA...
Ja varmasti muitakin keinoja on uudelleen käyttää lasipurkkeja. Puhdistaa vaan ensiksi ja poistaa etiketit huolella.

Kommentit

kotilaiska sanoi…
Upea on tämänkin päivän kalenterisi, ikävää tuo kuntosi huononeminen, lupaan toivoa jolupukilta sulle lievitystä kipuihin :)Tänään olen yrittänyt kiriä kiinni ne eilen menettämäni askarteluhetket mutta viel pitäs vissiin 20 korttia tehdä ja millä ajalla kun huomenna on sekä aamu että ilta no tiistaina on vain lyhyt aamu, pidä peukkuja ettei sitä peruta muuten menee taas yötöiks
Sisko sanoi…
Taas niin runsas luukku! Luukun kun avaa löytyy uusis ja uusia...=o)
Mukava keijukummiuutinen. Onnittelut!
Ja hyvää alkavaa viikkoa. Kivuttomampaa!
ViliMarika sanoi…
Kotilaiska: Kiitos. Jospa se joulupukki kuulisi sinua ja minuakin. Ei tässä hätää ole kuitenkaan. Maailmassa on niin paljon huonommassakin asemassa olevia. Kodittomia, syöpäsairaita, aids-lapsia... Siellä se suru ja hätä ja pahaolo on todellista.

Peukut ovat pystyssä, jotta saisit tehdä hommat pois ja levätä!

Sisko: Kiitos! Minulla onkin jo iso katras lapsia, vaikken ole itse synnyttänyt kuin yhden. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…