saatilla


Enkulilla soi Saatilla-kappale haasteessaan. Siispä saatille lähdettiin korttimaailmassakin.


Kortissa on paikka johon voi kirjoittaa joko päivämäärän tai nimikirjaimet tai vaikka vain Onnea tms. Valinta on kortin antajalla.


Nuori pari neiti ruiskukka ja sulhonaan herra Ohra. Kukkasia, metsämansikoita, perhosten leikkiä... Kesäpäivä ja saatilla käyneinä. :)

Kortti on suurimmaksi osaksi kierrätettyä materiaalia. Kuvitus ja sisäpuolen runo vanhasta koulukirjasta. 


aivan! sisäpuolellakin on koristusta ja runoa. Tällä kertaa ajattelin ruotsinkielellä sen laittaa.




Ja virkattu kukka. Kaikki sävy sävyyn ja materiaalit yhteen sopivia.




Kommentit

WAU MIKÄ SAATTIMATKA. Ihanaa kun tulit mukaan tällä upealla työlläsi. Onnea arvonnassani.Palkintohan on tietenkin ruhtinaallinen ja saajalleen räätälöity.
Marja Kokkonen sanoi…
Voi miten piristi kommenttisi hiljenneessä blogissani! (Toistaiseksi on niin paljon puuhaa että blogihiljaisuuteni jatkuu.) Tämä kortti on ihana ja kekseliäs, kyllä kierrätysmateriaaleilla saa kaunista aikaan, kun vain on kekseliäs niin kuin sinä :) (Hassua muuten törmätä äiskän musiikkihaasteisiin ympäri nettiä :D) Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle ystäväni, olet ajatuksissa! <3
Vilimarika sanoi…
<3
Niinpä! Itsekin tunnen samoja tuntemuksia, kun Inspis-haasteen osallistujia on siellä ja täällä ja tuolla. Ilohan se on ja hämmentävää samalla. saatikka, että sponsoreita ja DT:tä haluaa moni olla! Huh, heikottaa. ;)