Siirry pääsisältöön

atc-samixia ja alennuksia
Kotilaiskan extra-vaihtohaasteessa piti tehdä samoista materiaaleista kortti hänen ja minun. Ja jos vielä intoa ja inspiraatiota riitti, sai laittaa vaihtarit hänellekin. Haasteelliseksi koin sen, että samassa paketissa, missä materiaalitkin tulivat, tuli myös valmis kortti samoista materiaaleista. Nimittäin jo ennenkuin vilkasinkaan sitä korttia, olin ajatellut laittaa teekupin alas ja teepussin siihen alemmas ja perhoset lentelemään ylemmäs ja kukkasen teepussiin ja sitä rataa. Sitten katsoin valmista korttia ja siinä oli sama idea tehty jo. Lähes täysin identtisesti ajatukseni kanssa! En halunnut alkaa samalla tavalla täysin sitä korttia sitten tekemään, joten ensimmäinen ajatukseni kumoutui ja aloin pohtia jotain ihan toisenlaista. Mutta kun ei niistä sitten saanut niin erilaista kuitenkaan tehtyä. En minä ainakaan. Haasteelliseksi koin myös sen, ettei taustapaperia ollut ja kuva oli epätasaisesti leikattu, joten jouduin  nostamaan kuvaa reippaasti ylemmäs aikomaani, jotta sain taustapahvin peitettyä. Enkä siis mollaa matskuja, vaan kerron omaa pähkäilyäni, matkaa matskuista kortiksi! Materiaalit olivat oikein hyvät ja antoisat! Itsellänihän se asettelu ja muu oli tehtävä vapaasti! Mitäs aloin alkuperäistä ideaani muuttamaan!

Yläkuvassa oma korttini on vasemmalla ja Kotilaiskan kortti oikealla. Lennätin teepussin lippusen lentoon perhosten voimin, mutten tyytyväinen ole lopputulokseen kuitenkaan. No mutta... Laitettu on. Ajatuksena puutarhakutsut ja siltä pohjalta aloin ystävysten teehetkeä kuvittamaan. Eka luokkaiset partyt parhaan ystävän kanssa. Nyt en oikeasti osaa sanoa, miksi olen niin mahdottoman tiukka itselleni ja kriittinen tämän kortin teossa. Tosiaan materiaalien vika se ei ollut, vaan jokin ihan itseni oma kritisoiminen itseäni kohtaan. voi minua...


Kotilaiskalle lähetin huomattavasti vähemmän materiaalia ja ajatus olikin, että vähästä enemmän. Samikset matskut ja tuo taikamaa-mainos on isompi paperi, joten sitä sai leikellä niin kuin parhaaksi katsoi. 

Itse tyydyin hyvinkin vähän leikkelemään, sillä sain tehtyä sen ajatuksen, mikä minulla heti noista tulikin. Taikamaa kuvastaa Suomea ja lappia. Puhtautta ja luontoa. Odotan innolla, mitä Kotilaiska saa aikaan näinkin vähistä matskuista. :)Nyt on raparperitkin syöty kaikki. Oli maukasta ja riittoisaa. Tuli tehtyä kiisseleitä, smoothieta, piirakkaa ja fruitieta. On se monipuolinen tuote tuokin!

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…