Siirry pääsisältöön

atc-samixia ja alennuksia
Kotilaiskan extra-vaihtohaasteessa piti tehdä samoista materiaaleista kortti hänen ja minun. Ja jos vielä intoa ja inspiraatiota riitti, sai laittaa vaihtarit hänellekin. Haasteelliseksi koin sen, että samassa paketissa, missä materiaalitkin tulivat, tuli myös valmis kortti samoista materiaaleista. Nimittäin jo ennenkuin vilkasinkaan sitä korttia, olin ajatellut laittaa teekupin alas ja teepussin siihen alemmas ja perhoset lentelemään ylemmäs ja kukkasen teepussiin ja sitä rataa. Sitten katsoin valmista korttia ja siinä oli sama idea tehty jo. Lähes täysin identtisesti ajatukseni kanssa! En halunnut alkaa samalla tavalla täysin sitä korttia sitten tekemään, joten ensimmäinen ajatukseni kumoutui ja aloin pohtia jotain ihan toisenlaista. Mutta kun ei niistä sitten saanut niin erilaista kuitenkaan tehtyä. En minä ainakaan. Haasteelliseksi koin myös sen, ettei taustapaperia ollut ja kuva oli epätasaisesti leikattu, joten jouduin  nostamaan kuvaa reippaasti ylemmäs aikomaani, jotta sain taustapahvin peitettyä. Enkä siis mollaa matskuja, vaan kerron omaa pähkäilyäni, matkaa matskuista kortiksi! Materiaalit olivat oikein hyvät ja antoisat! Itsellänihän se asettelu ja muu oli tehtävä vapaasti! Mitäs aloin alkuperäistä ideaani muuttamaan!

Yläkuvassa oma korttini on vasemmalla ja Kotilaiskan kortti oikealla. Lennätin teepussin lippusen lentoon perhosten voimin, mutten tyytyväinen ole lopputulokseen kuitenkaan. No mutta... Laitettu on. Ajatuksena puutarhakutsut ja siltä pohjalta aloin ystävysten teehetkeä kuvittamaan. Eka luokkaiset partyt parhaan ystävän kanssa. Nyt en oikeasti osaa sanoa, miksi olen niin mahdottoman tiukka itselleni ja kriittinen tämän kortin teossa. Tosiaan materiaalien vika se ei ollut, vaan jokin ihan itseni oma kritisoiminen itseäni kohtaan. voi minua...


Kotilaiskalle lähetin huomattavasti vähemmän materiaalia ja ajatus olikin, että vähästä enemmän. Samikset matskut ja tuo taikamaa-mainos on isompi paperi, joten sitä sai leikellä niin kuin parhaaksi katsoi. 

Itse tyydyin hyvinkin vähän leikkelemään, sillä sain tehtyä sen ajatuksen, mikä minulla heti noista tulikin. Taikamaa kuvastaa Suomea ja lappia. Puhtautta ja luontoa. Odotan innolla, mitä Kotilaiska saa aikaan näinkin vähistä matskuista. :)Nyt on raparperitkin syöty kaikki. Oli maukasta ja riittoisaa. Tuli tehtyä kiisseleitä, smoothieta, piirakkaa ja fruitieta. On se monipuolinen tuote tuokin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…