Siirry pääsisältöön

Cooleimmat tavarat!


Löysin viime viikolla kaupan, nimeltä "Coolstuff". Verkkokauppa, jossa tuotteet saavat naurattamaan aivan järestään. Huumoria ja mielikuvitusta tuossa firmassa kyllä riittää, eikä heikkohermoisten kannata edes vaivautua. Saattaa vielä alkaa hymyilyttämään tai jopa naurattamaan. ;)Hetken (lue muutama tunti) selailtuani eri vaihtoehtoja, vastaani oli tullut niin jättiläis-nallekarkki kuin pekonin makuiset hammastikutkin. Kaikkea sitä! Tilauskin meni sisälle hetimiten, sillä en vaan voinut vastustaa Coolstuffin hulvattomia tuotteita! 

Kerrottakoon, että kun laitoin ensimmäisen sähköpostivestin, heti samana päivänä sain jo vastauksenkin! Siihen tiedusteluuni vastauksen jälkeen tilaus lähtikin vauhdilla etenemään ja seuraavana päivänä jo oli paketti matkalla Ruotsista Suomea kohti. Uskomattoman nopeaa toimintaa! 
Coolstuffia en siis vauhdista morkkaa, mutta paketti itsessään jäi paikallisen Valintatalon kaappiin muutamaksi päiväksi lojumaan, sillä eivät laittaneetkaan viestiä paketin saapumisesta, vaikka puhelinnumerokin oli annettu ja firmalta viesti, että asiakkaalle lähetetään tekstari. Ai jai jai... Onnekseni säilytin meilin, jossa seurantakoodi oli ja aloin jo tarkistelemaan paketin matkaa, kun se niin nopeasti lähti tulemaan ja sitten hiljenikin matkalla... Höh. Eihän se mitä hiljentynyt, vaan odotti noutajaansa kaupassa! Valintatalolle siis miinuksia! Kysyinkin pakettia hakiessani, että eikö tekstaria tai lappua tule paketeista heiltä? Vastaus oli, että tulee, jos on puhelinnumero annettu firmalle. Jokin härö se vaan sitten oli, mutta tärkeintä nyt se, että paketti tuli, nopeasti vieläpä ja perille asti lopulta! Ja jädet siinä samalla kaupasta matkaan ja kotiin avaamaan pakettia!


Siellä ne olivat! Kauan haaveilemani korissukat! Ihanan kirkkaat pinkit nauhakuvoidut sukat! Mielettömän upeat!  Ja mun kumpparit!


Juu, siis nämä "kumpparit" ovat oikealta nimeltään "Onemoment-kengät". Kyseessä on siis kengät, jotka oikeastaan eivät tunnu kengiltä, vaan pikemminkin siltä, kuin kulkisit paljain jaloin. Mitäkö järkeä siinä sitten on? Miksikö en kulje paljain jaloin? 

Mietitäänpä vaikkapa pikkuruisia kiven murusia rantatiellä. Minun jalkapohjissani ne tuntuvat ikäviltä, JOS jäävät jalkapohjiin kiinni. Tai sitten kun menen järveen, ei uimarannalta käsin, uimaan/kastautumaan, niin se mutalikko tai iilimatopelko... Auts. Tai nurmikolla, jossa voi olla tupakan natsoja tms. Ihan mitä vaan, mitä en halua jalkapohjiini saada. Jalkasieni, kynsisieni... Minun jalkapohjani ovat niinherkät, etten saata kulkea paljain jaloin missä tahansa. Mutta minä haluaisin... Kyllähän sellainen rantahiekka on ihanaa jalkapohjille tai pikkusen isommat kivetkin. 
Jokatapauksessa näitä kenkiä haaveilin sekä järveen että niihin paikkoihin rannalla, jossa en halua olla ilman kenkiä enkä oikeissa kengissä kuitenkaan.


Testasin kengät ulkona jo. Sateinen päivä, lämmintä. "Kumpparit"/onemomentit jalkaan ja menoksi. MAHTAVAA! 
tunsin kuinka nurmikko oli märkä! Se kosteus ja nurmi tuntuivat jaloissani! Mutta mitä ihmettä... Jalkani ovat kuivat! Seuraavaksi hiekalle. Irtopalaset eivät tarttuneet jalkapohjiin, vaikka pientä murua olikin se hiekka! IHANAA! Ja varovasti kosteilla kengillä kivetykselle... Ei liukastanut. Tunsin, kuinka "paljasjaloin" astelin kivillä, polttamatta jalkojani kuumalla kivetyksellä! Ihan uskomattomat kengät! 
Lisäksi minun jaloissani ainakin kenkä on niin tiiviisti jalassa, että vettä sinne kenkään ei mene! siis vaikkapa uidessa. Eikä ilmaa, joten jalat eivät kellu. :)Kengät ovat kevyet, sulautuvat jalkaani ja taipuvat jalan mukaan. Sopiva pituuskin, joten nilkkakaan ei ahdista. 

Nämä ovat tämän kesän paras tuote!
Ja tosiaan "Coolstuffista" hintaan: 14,90€+pk
Värejä on muitakin, kuin tämä sininen. 

Ja ne sukat sitten!


Positiivinen yllätys näissäkin se, että sukat ovat pehmeät ja pitkävartiset oikeasti! Lisäksi varsi on tilavampi, kuin monissa markettien urheilusukissa, joita en edes halua ostaa niiden a)tylsyyden ja b)tiukkuuden takia. Nämä "Sportsocks"it tuntuvat miellyttäviltä jalassa. 
Halusin nimenomaan nämä nauhalliset ja rohkeat sukat, vaikka valikoimissa on niitä nauhattomiakin ja eri värejä. 


Sportsocsit löydät "Täältä" ja hintaakin vain 4,45€+pk. 

Jos et ole kiinnostunut juuri näistä tuotteista, voin vinkata myös muita "meiltäkin löytyy"-tuotteita. Ehkä jokin niistä herättää mielenkiintoasi lisää. Ihme jos ei! 


ViikkariIhana telkkarihuopa

'

Lämmin sydän


Kosketusnäyttösormikkaat

Nämä ja niin monet muut hulvattomat tuotteet Coolstuffilta!
www.Coolstuff.fi


Minun tulevaisuuteeni kuuluu vielä ainakin tämän tuotteen tilaus:


S-XL-kakkumuotti

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Pitääpä vilkaista tuo kauppa, tosi kivat sukat ! Ja hei, onko sulla tatuointi jalassa ? Ja noi kengätkin on kyllä kätevät, uimakengät mulla jo on, mutta jos ei ois niin noi ostaisin heti.
vilimarika sanoi…
Jalat ovat murusen. Sopivat paremmin mallin hommiin kuin omani. :-D minullakin on täysiä, muttei tuossa paikassa. Ollut jo vuosikausia.
Tuula sanoi…
Nyt täytyy korjata: valintatalo/siwa ei lähetä viestiä. Matkahuolto sen tekee. Jos on seurantakoodissa näkynyt että on perillä, niin kaupassa tehty kaikki oikein.
Vilimarika sanoi…
Omituista, että valintatali "otti syyt niskoilleen" siinä tapauksessa. Kysyin tosiaan, eikö paketeista tule viestiä tai lippua, niin vastasi myyjä, että kyllä laittavat yleensä jos niin sovittu ja numero näkyy.
No, kuten kirjoitin, se ei ole oleellinen asia eikä mieltäni jäänyt vaivaamaan, koska paketti on kotona ja samallahan tuolla kaupassakin käytiin. :-)
Oikein tyytyväinen kaikin puolin.
Riina Itkonen sanoi…
No mää mietinkin, että kun joissain kuvissa olen murusesi jalassa nähnyt tatuoinnin ja tuumin, jotta onko teillä molemmilla ja samanlaiset tatskat :D.
Vilimarika sanoi…
Heh, ei sentäs samixia. :) Ja mitä kokonaisuuteen tulee, oli se ilmoituksen saapuminen kenenkä syy tahansa, niin todella tyytyväinen olen niin paketin nopeuteen, laatuun kuin kaikkeen muuhunkin. Suosittelen vilpittömästi Coolstuffia jokaiselle! Itselle, lahjaksi, työpaikan juhliin, polttareihin... siis niin uniikkia ja hyvää! Ei mitään heti hajoavaa krääsää!
ajatelkaas vaikka teemabileet! Star wars, erilaiset kertikset, upeet kakkumuotit, hupiasusteet... Tai hemmottele itseäsi noilla ihanilla huovalla ja sydämellä!
Mä olen saanut apua tosta sydämestä monta kertaa! Sehän EI OLE kertakäyttöinen!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…