Siirry pääsisältöön

Sama asia eri tavalla

Vielä kesäkuun teemaa jatketaan ja samaa asiaa pyöritellään eri näkökulmista. Tällä kertaa kake-boxi pääsi valokuvaan ja valokuvaa muokkailtiin kolmeen otteeseen.

Kake-boxi=kaukosäädinpurkki, jossa kaukosäätimet tököttävät pystyssä pöydällä, eivätkä katoa sohvan sisuksiin. ;)Tämän kolmikon idea on havainnollistaa se tosiasia, että kuvankäsittelyllä saat tehtyä vaikka minkälaisia taideteoksia. Tämä setti tuli tehtyä kännykässäni olevalla tilatulla appsilla. 
Apps=ladattava ohjelma, sovellus.
Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…