pussiton viikonloppu tuopin äärellä



Saimme ystävältäni raparperia nipun. Lähikauppa myy 4,75€/kg raparperiä, joten ihan arvokas satsi tuli meillekin. Toista kiloa  reilusti. Meillä on nyt sitten herkuteltu erilaisilla raparperi-herkuilla, kuten kuvassa olevalla mansikka-raparperikeitolla tai raparperi-banaanismoothiella. Tänä aamuna join ison tuopillisen raparperi-päärynäsmoothieta. Nam nam. Kuva alempana. 


Tällaisia tuopillisia tykkäänkin nauttia. Kylmää, ihanaa ja EDULLISTA herkkua. Ei näytä niin kauniilta ja herkulliselta, mitä mansikka-raparperikeitto, mutta oli hyvää!

Kerroin viikollapostauksessani aloittaneeni turvotusten vuoksi kokeilemaan luontaistuotteita. Kerroin myös, että silmäpussit katosivat sen myötä. Todisteaineistoa kehiin siis. :)


Eka kuvassa nyt, ilman silmäpusseja. Tuon toka kuvan otinkin aiemmista postauksistani, mutta ei mikään vanha kuva. Tuollaiset pussit minulla olivat vielä viime viikolla! Väsymys, kipu ja stressi saaneet aikaan sekä nesteiden kertyminen elimistöön liikaa. Iloitsen pussittomasta viikonlopusta ja nautin ihan taatusti uudenkin tuopillisen raikasta raparperi-herkkua. 

Kippis!

Kommentit

Tuula sanoi…
Jos saan sanoa, niin näytät melko hurrrrjalta (paholaismaiselta) noissa valokuvissa, kun olet noi silmät noin maalannut.
RaijaAnnikki sanoi…
Ihania herkkuja.Pitää kokeilla. Itse tyein piirakan ja kiisseliä on keitelty. Kiitos vinkistä. Hyvää viikonloppua.
Tuula sanoi…
Äh, tästä postauksesta muistin että mun on pitänyt tehdä mansikka-rapsa kiisseliä. Ei muut kun keittelemään... Ja sitten onkin hyvä huomata ettei ole suurustetta... ;)
Vilimarika sanoi…
Mielummin hurrjalta,kuin pussikarhulta. ;) Tarkoituksella värjätty, sillä silmät ovat sielun peili, hyvä tunniste ja ties mitä.
MB sanoi…
maukasta ja moninipuolista saakin raparperistä ja meiltä koko perheeltä sinulle mukavaa viikonloppua.
Minäkin pidän raparperiherkuista. Ihanaa viikonloppua Sinulle
Taina sanoi…
Meillä menee hirmuiset määrät ihan perus raparperi kiisseliä! :)
mukavaa pussitonta viikonloppua! :)
Katja sanoi…
Voi, mutta ois raparperia jakaa vaikka kuinka ja paljon... Jos liikut Hml:ssä lähiaikoina, niin hihakse.
Vilimarika sanoi…
Kiitos, ei ole siellä käyntiä. Liian kaukana.