Kreikan loma takana

Lensimme Kreikkaan lomalle. Hellettä, laineiden liplatusta, Kreikkalaista musiikkia, erilaisia ruokia... Kapeita kujia ja sinivalkoisia rakennuksia... Musiikki jää soimaan rytminsä vuoksi vielä hiljaisuudenkin laskeuduttua... Maistan teetä ja mausteiden kimaraa... ah, Kreikka!

Jokohan minulla on rusketusraidat? Toivottavasti en saa auringonpistosta. Pitääkin etsiä huivi jostakin. Kohta uimaan... Mieleni tekee vielä käydä museossa ja näyttelyissä. Jollakin kylään tutustumisretkellä ja vaikkapa shoppailemassa jotain pientä. Juoda pitää muistaa, ettei tule nestehukka!

SUR SUR SUR PAUKUTI PAUKUTI... Avaan silmäni. Ok, ok. Olen kotona. +29 astetta siällä, ulkona on viileämpää. Missään maailmalla en ole käynyt! Remonttimiehet palauttavat minut todellisuuteen poraamalla ja paukuttelemalla kiviseinää. Suljen kamuliinin videonpätkän ja musiikki loppuu siihen. Pistän lomakuvatkin pois ja keskityn tähän hetkeen. Tulijaisia saimme. Kuvassa koko paketti kaikkea kivaa! KIITOS! 

Näiden tulijaisten ja "Mökkihöperön Riinan" lomakuvien ansiosta pääsin hetkeksi itsekin niihin tunnelmiin. :) Kiitämme Riinaa tuomisistasi!

Kommentit

Katja sanoi…
Kiitos, lähetys tuli perille! Mukavaa luettavaa ja katseltavaa.
Ihailinkin kuvia. Mukavat tuomiset.
Tuula sanoi…
Hih, lämpöön en näillä helteillä halaja :D (Mutta ulkomailla olisi kiva käydä!)
Vilimarika sanoi…
Kyllä Suomen kesässä viihtyy. Ihana kesä! ja lämpökin oli ihan oman kodin lämpö. :) Ulkomailla olisi kiva käydä, mutta itse tykkäisin lähteä syksyllä, kun alkaa viiletä täällä meillä. Saahan sitä haaveilla..