Erilaisia samanlaisia

Kesäkuun teemana on ollut samanlaiset eri muodossa. Sitä jatketaan tällä kertaa herkun muodossa. Nimittäin erilaisia pirtelöitä ja smoothieta olen jo täällä esitellyt useammankin kerran, mutta kuinkas ollakkaan kun taas on kupissa jokin vaahtoava juoma!


Tällä kertaa tuossa vasemmalla, rouva wooden mannequin tarjoilee teille maitopohjaisen juoman. Ihana, raikas ja viileä banaani-jäämurska-maito-juoma. Ja jos hyla-maitokaan ei käy tai haluat muuten vaan välillä vaihtelua, siirtykäämme oikeanpuoleiseen kuvaan ja toastien kera tarjolla on banaani-vesimeloni-fruitie. Täysin maidoton vaihtoehto. 
Kumpiko on parempaa? En osaa sanoa. Niin ovat molemmat ihania. Kesän herkkuja. Tällaisilla eväillä pärjään hyvinkin päivällä ilman ruokaa. Smoothieta, hedelmä-maitojuomaa tai fruitieta. Nam nam.

Banaani-vesimeloni-Fruitie
Tehosekoittimeen n. 6 palaa jäitä. 
Lisää 1 banaani
Lisää n. 1/3 keskikokoisesta vesimeloonista palasina.
Sekoita hyvin.
Tarjoile heti.




Myöskin nappijuttuja on tarjolla. Perustin oman yksityisen nappikaupan. ;) No ei vaisinkaan. Lapseni kanssa järjesteltiin viikonloppuna kaikki nappini värijärjestykseen ja osa jäi ylikin, joten ne, mitä en itse käytä, laitoin eteenpäin. Kyllä ne joku haluaa. :)


Nappien säilytykseen käytin pilttipurkkeja, mutta voihan ne olla sekaisinkin jossain vanhassa keksirasiassa tai purkissa. Tai mini grip pusseissa tai rasioissa tai...

Nappi käy moneen asiaan. Ekana mieleeni tulee tuunata jokin vaate tai verho niillä. Voi tehdä korujakin napeista tai käyttää kortteilussa, koruissa yksittäinkin tai vaikka päällystää laukun napeilla. Uniikkeja juttuja.

Nappijuttu sekin, että on maanantai. Voin toivotella teille mukavaa alkanutta viikkoa. painoni kanssa olen saavuttanut viikonlopun aikana kolmannen tavoitteeni. JEE! aika lähekkäinhän ne tavoitteet olivat, mutta minulle tärkeitä kaikki. Otetaan huomioon sekin, etten voi liikkua juurikaan ja ravintokin on sama koko ajan. Ei voi vähentää. Eli ihan itsestään tapahtuu laihtuminen ja hitaastihan se hyvä tuleekin. 
jippii ja näkemiin. :)

Viltsu



Kommentit

Kivoja noi napit. Oli siinä hommaa järjestää ne värittäin. Mulla olis kans tosi paljon nappeja, äitini peruja. Pitäisi tehdä sama homma:)
Koitahan jaksella kipujesi keskellä. Mulla selkä ollut jälleen kipeempi, häiritsee nukkumista. Ja siitä seuraa taasen väsynyt ja nuutunut olo. Ei siis huvita oikein tehdä mitään :(
Hyvää Juhannusta sinulle !!
MB sanoi…
sitä samaa myös sinulle ja napeistani voit tehdä myös verhojakin,sillä muotia ovat juuri nyt.
MB sanoi…
ja minulta saadut napit ovat käyttämättömiä kaikki.
Vilimarika sanoi…
Voi kuule, nappeja en nyt ole kerennyt käyttää askartelussa kun projekteja useita käynnissä ja tuo nappisiivous oli suurimpia projekteja, mutta nyt ne näen, mitä on missäkin ja tsädää! Helppo ottaa käyttöön! :) Paitsi että olen tehnyt hiuskoruja joihinmeni kyllä nappejakin. :)